Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 16 συνταγές
Υλικά: σαρδέλες λάδι αλάτι πιπέρι ρίγανη σκόρδο μαϊντανό λεμόνι Εκτέλεση: Βράζουμε τις σαρδέλες, αφού τις πλύνουμε και βγάλουμε τα κεφάλια και[...]
Πηγή: greekcook.grΓια αυτή τη συνταγή θα σας πρότεινα να χρησιμοποιήσετε μεγάλες γαρίδες και όχι τις πολύ μικρές. Εγώ πήρα νωπές και τις καθάρισα, αλλά αν δεν ξέρετε πως,[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.gr500 γρ. πέννες ΗΛΙΟΣ 200 γρ. αποφλοιωμένες γαρίδες 50 γρ. βούτυρο 80 γρ. καστανή ζάχαρη 100 ml. σάλτσα σόγιας 50 γρ. κάσιους ΚΑΛΑΘΕΡΗΣ 3 σκελίδες[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά (για 2 άτομα ή 8 σουβλάκια) 500-600γρ. Φέτα ξιφία κομμένο σε κύβους 1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε κύβους 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε κύβους 2 κ.σ. σόγια[...]
Πηγή: greekmasa.gr1 κιλά γαύρος 1/2 φλυτζάνι ελαιόλαδο χυμός από 2 - 3 λεμόνια 2 σκελίδες σκόρδο σε φετούλες ρίγανη, δενδρολίβανο (όσο θέλουμε) αλάτι και πιπέρι Καθαρίζουμε τον[...]
Πηγή: cooktherapy.grΥλικά : 1 μεγάλο αστακό νερό βούτυρο φρέσκο λιωμένο μαγιονέζα Εκτέλεση: -Βάζετε το νερό να βράσει -Ρίχνετε μέσα τον αστακό -Αφήνετε να βράσει για μισή ώρα[...]
Πηγή: yumyum.gr1 μέτριο χταπόδι φρέσκο ή κατεψυγμένο 1-2 φύλλα δάφνης πιπέρι σε κόκκους Καθαρίζουμε το χταπόδι και αφαιρούμε το μελάνι και τα εντόσθια από την σακκούλα.[...]
Πηγή: cooktherapy.grΕτοιμάστε το μερικές μέρες πριν, για να πάρει τη σωστή γεύση. Όταν είναι να το σερβίρετε, θα το στραγγίσετε, θα κόψετε τα πλοκάμια του και θα το περιχύσετε με[...]
Πηγή: bostanistas.grΔεν το αντέχω όταν όλοι τον Ιανουάριο ξεκινούν να μιλούν για υγιεινή διατροφή. Οι άνοστες σούπες και τα βαρετά πιάτα λαχανικών με εξοργίζουν όσο και εκείνοι[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΠόσο δύσκολο είναι να φτιάξεις ένα φιλέτο ψαριού γεμιστό; Αν απαντήσατε "πολύ", πέσατε μέσα. Πέρα από τις επιλογές των αναλογιών της συνταγής (πόσο καρότο,[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.grΤο ψάρι με την Ιταλική συνταγή acqua pazza (άκουα πάτσα) που σημαίνει “τρελό νερό”, είναι απ’ τις πιο ενδιαφέρουσες συνταγές με “ποσάρισμα”. Ποσάρισμα είναι η[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά (4 μερίδες) : 300 γρ. πένες 160 ml κρέμα γάλακτος 225 γρ. βραστός ή ψητός σολομός κομμένος σε κύβους αλάτι και πιπέρι μαύρο ή λευκό κατά τη γεύση [...]
Πηγή: yumyum.grΈχει υποβληθεί από voula Πέμπτη, 09/10/14 Νόστιμα και χωρίς μυρωδιές τα ψαράκια μας, για όσους βαριούνται το τηγάνι . Με τον τρόπο αυτό μπορούμε να[...]
Πηγή: greekmasa.gr