Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Σαρδέλες στο τηγάνι με κρεμμύδια θα χρειαστούμε: 1 κιλό σαρδέλες 2 κρεμμύδια μεγάλα σε λεπτές φέτες ή ροδέλες αλάτι πιπέρι λίγο αλεύρι ελαιόλαδο διαδικασία[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΤο πιο γρήγορο και θρεπτικό ψαρικό μεζεδάκι!! Ενα ψάρι που δεν χρειάζεται καθάρισμα. Τι χρειαζόμαστε: 500γρ αθερίνα λίγο αλεύρι για αλεύρωμα αλάτι μισό λεμόνι[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1/2 κιλό Αθερίνα ή μαριδάκη 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο Αλεύρι Ελαιόλαδο Ρίχνουμε το ψαράκι και το κρεμμύδι σε ένα μπολ και τα αλευρώνουμε. Αφού κάψει το τηγάνι με[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1/2 κιλό Αθερίνα ή μαριδάκη 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο Αλεύρι Ελαιόλαδο Ρίχνουμε το ψαράκι και το κρεμμύδι σε ένα μπολ και τα αλευρώνουμε. Αφού κάψει το τηγάνι με[...]
Πηγή: ucook.gr/cookhttp://syntagesapokatina.blogspot.gr Υλικά ψιλά ψάρια (μαρίδα, αθερίνα, γόπα) αλεύρι λάδι για το τηγάνισμα Παρασκευή «Συνηθισμένα τα ψιλά ψάρια μαρίδες ή[...]
Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.grΥλικά 1/2 κιλό αθερίνα Αλεύρι κι ελαιόλαδο για το τηγάνισμα Αλάτι Κρέμα φέτας 250 γρ. φέτα ή ξινομυζήθρα 200 ml γάλα φρέσκο Φρέσκος βασιλικός και[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΔεν το αντέχω όταν όλοι τον Ιανουάριο ξεκινούν να μιλούν για υγιεινή διατροφή. Οι άνοστες σούπες και τα βαρετά πιάτα λαχανικών με εξοργίζουν όσο και εκείνοι[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΤο μόνο που θέλει δίπλα της, είναι ουζάκι, καλή παρέα και θαλασσίτσα!! Προσωπικά όταν έχω αθερίνα, δεν χρειάζομαι τίποτε άλλο, ούτε καν κάποια σαλάτα! Τις[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΥλικά (4 μερίδες) : 1 κιλό αθερίνα 3 κρεμμύδια σε φέτες 2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο αλάτι, πιπέρι αλεύρι για το αλεύρωμα λάδι για το τηγάνισμα Η συνταγή είναι[...]
Πηγή: yumyum.grΜία λαχταριστή πρόταση από τον Chef Μιχάλη Πουλαράκη Ημέρα προβολής 05/06/2014. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή. ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~ ½ κιλό[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr1½ κιλό αθερίνες 1 φλιτζ. αλεύρι 2/3 φλιτζ. γάλα 1½ φλιτζ. ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι Καθαρίζουμε τις αθερίνες. Τις πλένουμε και τις στεγνώνουμε σε απορροφητικό[...]
Πηγή: cooklos.gr