Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 121 συνταγές
4 φέτες ψαριού (σφυρίδα)/ 2 κουτ σούπας χυμό λάιμ 1 κουτ σούπας σάλτσα ψαριού 1 κουτ σούπας 1 κουτ σούπας ζάχαρη 2 φυλλαράκια μοσχολέμονου ψιλοκομμένα Για την[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΟι πειραματισμοί στο BBQ συνεχίζονται μετά την πίτσα θελήσαμε να ψήσουμε γαρίδες. Έτυχε ο ψαράς μας να έχει καλές γαρίδες και σε καλή τιμή είπαμε να[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΥλικά για 6 άτομα 2 ζωντανοί αστακοί (750 γρ. ο καθένας) 10 λίτρα βραστό νερό Αλάτι 20 ml νερό 4 κοφτές κ.σ. ζάχαρη από κοκκοφοίνικα 50 ml χυμός tamarind 30[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΈνα αρωματικό, εύκολο και νόστιμο φαγητό κι επίσης χορταστικό αφού μπορείς να κανονίσεις το μέγεθος κάθε σουπιάς να αντιστοιχεί σε μια μερίδα φαγητού της[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΕιναι μια πολύ νόστιμη και έξυπνη (και ευκολότατη) πρόταση για ένα τραπέζι με ψαράκι με μια...γκουρμέ διάθεση... Τι χρειαζόμαστε: Ενα ψαρακι (μπορειτε να[...]
Πηγή: cookpad.com/gr500 γρ. κυδώνια 4 καλαμαράκια (40γρ. το καθένα) 8 μεγάλες γαρίδες (αποφλοιωμένες,20γρ. η καθεμία) 60 γρ. καρότα,50γρ. πράσα 1 κόκκινη πιπεριά 1/2 πορτοκάλι 2[...]
Πηγή: ucook.gr/cook4 φιλέτα πέστροφας(από 150γρ.) αλάτι χυμός λεμονιού 125ml άσπρο κρασί 100γρ. τρυφερά μανιτάρια 1 μαλακό μήλο 150γρ. μαριναρισμένο κολοκύθι(σε βάζο) 100γρ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΑχ, αυτή η Στέλλα μας!!! Ολες οι συνταγές της "διαμάντια". Ακόμα και αυτά που μου φαίνονται λίγο κουλά είναι τελικά διαμάντια, γι' αυτό και το παρακάτω πρέπει[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΑπό τα άδυτα της κουζίνας της Νέλλης, όπου οδηγήθηκε η παντεσπανική μας περιέργεια σε φάση γευστικής έξαψης, πήραμε –αφού ζητήσαμε και μας έδωσε μετά από[...]
Πηγή: pandespani.comΠολύ δροσερή και ιδιαίτερη γεύση. Θα ξετρελάνει τους λάτρεις του ανανά. Πολύ γιορτινή και εντυπωσιακή στην παρουσία της. Το τέλειο ορεκτικό. Τι χρειαζόμαστε: 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑν και φουρνιστό το χταπόδι, το μαγείρεμα ξεκινά από την κατσαρόλα Συνταγή : Νένα Ισμυρνόγλου Μερίδες : για 4-6 άτομα Απαιτούμενος Χρόνος : Προετοιμασία[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΤον μαρινάτο γαύρο τον έμαθα εδώ και πολλά χρόνια στην ταβέρνα του Σπύρου στα Ξύγκια. Είναι από τους νοστιμότερους που έχω φάει ποτέ. Αλλά ακόμα πιο νόστιμο,[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΥΛΙΚΑ 1 επίπεδο κομμάτι ξύλου χωρίς βερνίκι 500 γρ. φιλέτο σολομού 3 κ.γ. κόκκους πολύχρωμων πιπεριών 3 κ.γ. μέλι 1-2 σκ. σκόρδο Ξύσμα από 1 πορτοκάλι Αλάτι[...]
Πηγή: megatv.com/cookΜέσα στο menu της εβδομάδας που συνήθως προγραμματίζω, προσπαθώ να έχω πάντα κάποια μέρα ψάρι ή κάποιο άλλο θαλασσινό προκειμένου να κάνουμε έναν καλούτσικο[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΥλικά: 2 μέτριου μεγέθους ψάρια (Περίπου 800 γρ.) Αλάτι, πιπέρι 4 κουτ. ελαιόλαδο 4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 4 κουτ. τσάιβς (σχοινόπρασο)[...]
Πηγή: greekcook.gr700 γρ μύδια 350 γρ κυδώνια 350 γρ μικρά καλαμαράκια 175 γρ μεγάλες γαρίδες 100 ml λευκό ξηρό κρασί το χυμό 1/2 λεμονιού Ντρέσινγκ αλάτι 1 σκελίδα σκόρδο 1[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΌταν ήρθα στην Ελλάδα πριν πολλά πολλά χρόνια πια , στη Θεσσαλονίκη μία καθαρά Δευτέρα η γυναίκα μου με πήγε σε μία τοπική γιορτή το "Μπακλακουράνι" στη[...]
Πηγή: aktidadimitris.blogspot.grΑπό συνταγές τηγανητού μπακαλιάρου γεμάτη η γειτονιά. Το να γράψω κι εγώ το θεωρούσα μεγάλη υπερβολή, ώσπου η συζήτηση για ένα γεγονός που δεν θα ξεχάσω[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΖυμαρικά με θαλασσινά παντρεύονται ιδανικά. Όταν όμως η πεντανόστιμη σκορπίνα γίνεται... κουμπάρα, ο γάμος μετατρέπεται σε honeymoon διαρκείας. Υλικά (για 4[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜε καφκιά και με μουρτάρι, η αλιάδα έχει χάρη!!! Οπου καφκιά είναι το πέτρινο γουδί και μουρτάρι το γνωστό σε όλους μας ξύλινο γουδοχέρι! Και είναι τόσο[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΈνα πιάτο απλό, εύκολο, υγιεινό, νοστιμότατο, αρωματισμένο με το έμβλημα της Ελληνικής και γενικότερα της Μεσογειακής κουζίνας, τη ρίγανη. Μάλιστα η Ελληνική[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΚαλησπέρα κορίτσια, το Σάββατο δοκίμασα μια συνταγή του Μαμαλάκη από το περιοδικό του Olive που έλεγε για ξυδάτες σαρδέλες εγώ το έκανα με γαύρο και έγινε[...]
Πηγή: greekmasa.grΒαρεθήκατε το χταπόδι μια από τα ίδια μαγειρεμένο? Εγώ πάντως δεν αντέχω την ίδια συνταγή πάνω από 2 φορές να εκτελέσω! Ευτυχώς υπάρχει απόθεμα στο αρχείο που[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.gr