Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 24 συνταγές
τα κεφάλια από 500 γρ. γαρίδες 1/4 φλ. ελαιόλαδο 1 καρότο 1 κολοκύθι 1/2 σελινόριζα 1 φινόκιο 1 κρεμμύδι 2 πρέζες σκόρδο αποξηραμένο 1/2 φλ. λευκό κρασί 1[...]
Πηγή: argiro.gr4 φιλέτα ψαριού (συναγρίδα ροφό τσιπούρα ή ό τι άλλο ψάρι προτιμάτε) 2 φρέσκα κρεμμυδάκια με τα φύλλα τους ψιλοκομμένα 1 ρίζα φινόκιο λεπτοκομμένη 1 κ.σ.[...]
Πηγή: argiro.grΓια το σολομό 1 κομμάτι ενιαίο φρέσκο σολομό γύρω στο 1 κιλό με την πέτσα χωρίς κόκκαλα ξύσμα από λεμόνι και λάιμ 2 πρέζες ζάχαρη 2 κ.γ. ανθός αλατιού 2 κ.σ.[...]
Πηγή: argiro.gr1 πράσο κομμένο σε μπαστουνάκια (ζουλιέν) 2 καρότα κομμένα σε μπαστουνάκια (ζουλιέν) 2 κλωνάρια σέλερι κομμένα σε μπαστουνάκια (ζουλιέν) 2 κ.σ ελαιόλαδο 1/2[...]
Πηγή: argiro.gr500 γρ. σπαγγέτι 1 συσκευασία pesto Genovese 2 φλ. ζωμός λαχανικών 1/4 φλ. λευκό ξηρό κρασί 500 γρ. γαρίδες καθαρισμένες κρατάμε χωριστά τα κεφάλια και τα[...]
Πηγή: argiro.gr1 κιλό σουπιές μαρούλι άνηθο καρότο φρέσκο και ξερό κρεμμύδι πράσο λάδι 1 πατάτα 1/3 μαϊντανού Εκτέλεση Ρίχνουμε το λάδι στην κατσαρόλα να κάψει, μετά βάζουμε[...]
Πηγή: argiro.gr1 συσκευασία λιγκουίνι 2 συσκευασίες σάλτσα πέστο 1 κιλό γαρίδες 1 φλ. ζωμός 2 σκ. σκόρδο 2 -3 πρέζες πάπρικα 1/4 φλ. ελαιόλαδο 1 καυτερή πιπερίτσα[...]
Πηγή: argiro.gr1/4 φλ. ελαιόλαδο 2 ξερά κρεμμύδια σε φέτες 2 σκ. σκόρδο 2 χρωματιστές πιπεριές (κόκκινη-πράσινη) κομμένες σε φέτες 2 φλ. ρύζι 5 φλ. ζωμό λαχανικών (ζεστό) 16[...]
Πηγή: argiro.gr4 φιλέτα ψαριού (συναγρίδα, ροφό, τσιπούρα ή ό,τι άλλο ψάρι προτιμάτε) 2 φρέσκα κρεμμυδάκια με τα φύλλα τους, ψιλοκομμένα 1 ρίζα φινόκιο λεπτοκομμένη 1 κ.σ.[...]
Πηγή: argiro.gr1 ολόκληρο ψάρι, περίπου 1½ κιλό, καθαρισμένο (φαγκρί, συναγρίδα, σκορπίνα κ.λπ.) 3 κλωνάρια σέλερι κομμένα σε καρέ 3 ξερά κρεμμύδια κομμένα σε καρέ 3[...]
Πηγή: argiro.gr1 πράσο κομμένο σε μπαστουνάκια (ζουλιέν) 2 καρότα κομμένα σε μπαστουνάκια (ζουλιέν) 2 κλωνάρια σέλερι κομμένα σε μπαστουνάκια (ζουλιέν) 2 κ.σ ελαιόλαδο 1/2[...]
Πηγή: argiro.gr1 κιλό σουπιές Μαρούλι Άνηθο Καρότο Φρέσκο και ξερό κρεμμύδι Πράσο Λάδι 1 πατάτα 1/3 Μαϊντανού Ρίχνουμε το λάδι στην κατσαρόλα να κάψει, μετά βάζουμε το[...]
Πηγή: argiro.gr2 φιλέτα σφυρίδας 4 ντοματίνια λίγη κάππαρη ή καππαρόφυλλα ½ φινόκιο κομμένο σε λεπτές φέτες 1 φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι 1½ κ.σ.[...]
Πηγή: argiro.gr1 μεγάλο χταπόδι 1 5-2 κιλά περίπου 6 μέτριες πατάτες 2 ξερά κρεμμύδια 2 ντομάτες 2 σκ. σκόρδο 1 δαφνόφυλλο 2-3 κλωνάρια μαϊντανό 2-3 κλαδάκια φρέσκο θυμάρι 1[...]
Πηγή: argiro.grΓια το πιλάφι 2 -1/2 φλ. ρύζι νυχάκι 1/4 φλ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σπιτικό ζωμό λαχανικών 5 φλ. νερό ζεστό μπόλικο φρεσκοτριμμένο πιπέρι 2 κ.σ.[...]
Πηγή: argiro.grΓια τον σολομό 2 φιλέτα σολομό με το δέρμα περίπου 180 γρ. έκαστο 1 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κ.σ. πολύ ψιλοκομμένο κρεμμύδι 1/2 φλ. λευκό ξηρό κρασί 50 γρ. παγωμένη[...]
Πηγή: argiro.gr4 καλαμάρια μεγάλα 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1-1/2 φλ. κινόα βρασμένη 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 πράσο ψιλοκομμένο 1 πιπεριά ψιλοκομμένη 2 λιαστές ντομάτες[...]
Πηγή: argiro.gr1 ολόκληρο ψάρι περίπου 1½ κιλό καθαρισμένο (φαγκρί συναγρίδα σκορπίνα κ.λπ.) 3 κλωνάρια σέλερι κομμένα σε καρέ 3 ξερά κρεμμύδια κομμένα σε καρέ 3 ντομάτες[...]
Πηγή: argiro.gr