διπλες κρητης | μελιτζανες τουρσι | τζιγεροσαρμάς | τονοσαλάτα με μακαρόνια | μαρμελαδα ροδακινο βεφα αλεξιαδου | πως φτιαχνω μουσταλευρια | μελιτζανα τουρσι βέφα | κρεμα με γιαουρτι
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Ψαρικα χωρις σπορελαιο μιλνερ λαγος

Βρέθηκαν 48 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


ΤΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΩ ΣΗΜΕΡΑ; Ψάρια

Ψάρια: Γαύρος ή σαρδέλα στο φούρνο με λαδορίγανη με σκόρδο και μαϊντανό Καπνιστός σολομός ή πέστροφα με τριμμένο καρότο, φέτες κρεμμυδιού και μαϊντανό Παστός[...]

Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.gr
Τοπικές συνταγές για το μαγείρεμα ψαριών

Στους Έλληνες, τα πλάσματα που ζουν στον βυθό της θάλασσας τους αρέσουν καλοψημένα. Είτε πρόκειται για χταπόδι, λυθρίνι, σπάρο, λαυράκι, ή μπαρμπούνι-από τα[...]

Πηγή: psarotopos.blogspot.gr
Τυλιχτός Γαύρος με Κληματόφυλλο

Υλικά: 1 κιλό γαύρο Κληματόφυλλα, ένα για κάθε γαύρο (φρέσκα κατά προτίμηση) Μισό φλιτζάνι ελαιόλαδο Χυμό λεμονιού (3-4 λεμόνια) 1 ποτήρι νερό 1[...]

Πηγή: greekcook.gr
Ψάρι Σφυρίδα με ρύζι

Είναι η πρώτη συνταγή που γράφω για ψάρια κι αυτό γιατί αυτή η Λιβανέζικη συνταγή είναι πράγματι ιδιαίτερη και απολαυστική. Συνήθως τα ψάρια τα κάνουμε ψητά ή[...]

Πηγή: syntagesmamas.gr
Κομψές σαρδέλες πλακί αλ Καρούσο | Caruso.gr

Ο μαγειρικός όρος πλακί αναφέρεται σε ένα τύπο πιάτων φούρνου, που χαρακτηρίζονται από μια σάλτσα τομάτας, σκόρδου, ελαιόλαδου και συνήθως κρεμμυδιού . Συχνά[...]

Πηγή: caruso.gr
Σεβίτσε: τι είναι & το τέλειο μεξικάνικο[...]

Το Ceviche – σεβίτσε (ή cebiche ή seviche ή sebiche) είναι ένα κρύο ορεκτικό ή σαλάτα, σπεσιαλιτέ της Κεντρικής και Νότιας Αμερικής, κυρίως των ισπανόφωνων[...]

Πηγή: pandespani.com
Μαριναρισμένο ψάρι για εξαιρετικούς ουρανίσκους

Μ' αρέσει στα ταξίδια μου να προσπαθώ να μαντέψω τα υλικά και τις τεχνικές που κρύβονται στις καινούριες γεύσεις. Και ενθουσιάζομαι όταν στην άλλη άκρη[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Αιγιώτικος γαύρος γεμιστός

Τι είναι ο κάβουρας τι είν’ το ζουμί του, θα έλεγε ο παππούς μου ο Βονόρτας αν έβλεπε αυτό το γαυράκι που πήραμε τις προάλλες από τον ψαρά στο Αίγιο.[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Ψητό Χταπόδι στη Λαδόκολλα

Χταπόδι το νόστιμο θαλασσινό, που επαγγελματίες και ερασιτέχνες ψαράδες το φέρνουν στην κουζίνα μας έτοιμο να το μαγειρέψουμε. Το θαλασσινό, που μαζί με τις[...]

Πηγή: kitchenstori.es
Τηγανητά Ψάρια με Καλαμποκάλευρο

Τα τηγανητά φρέσκα ψάρια των Ελληνικών θαλασσών, μικρά ή μεγάλα, είναι ένα από τα πιο νόστιμα και αγαπημένα καλοκαιρινά πιάτα. Σερβίρονται παντού: στις[...]

Πηγή: helengrblog.blogspot.gr
ΑΘΕΡΙΝΑ ΤΗΓΑΝΙΤΗ ΜΕ ΚΡΕΜΜΥΔΙ

ΥΛΙΚΑ 1 κιλο αθερινα 2 μετρια κρεμμυδια Αλευρι Αλατι Λαδι για το τηγανι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Αφου πλυνουμε την αθερινα μας,την αλατιζουμε και την αφηνουμε στο σουρωτο να[...]

Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.gr
Γαυροκεφτέδες

1 κιλό γαύρο φιλεταρισμένο 1 φρέσκο κρεμμυδάκι χοντρούτσικο 1/4 ματσάκι άνιθο 1/4 ματσάκι μαϊντανό 1 αυγό Αλέυρι Αλάτι Ελαιόλαδο Κόβουμε το γαύρο σε μικρά[...]

Πηγή: cooktherapy.gr
Χταποδοκεφτέδες και σαλάτα αλμυρίδας

Υλικά συνταγής Για τη σαλάτα αλμυρίδα: 1/2 κιλό καθαρισμένη από τα χοντρά κοτσάνια ντομάτες: 2 ώριμες, κομμένες σε κυβάκια, χωρίς φλούδες και σπόρους σκόρδο:[...]

Πηγή: icookgreek.com
Γλώσσα τηγανιτή με σάλτσα ρεμουλάντ

για τη γλώσσα 4 φιλέτα γλώσσας των 200γρ. – 250γρ. 1 φλιτζ. ελαιόλαδο χυμός από 1 λεμόνι για τη σάλτσα 350γρ. μαγιονέζα 2 κ.σ. κάπαρη ψιλοκομμένη 2 αγγουράκια[...]

Πηγή: cooklos.gr
Πίτα με σπανάκι, ελιές, γαύρο, και σουσάμι

Υλικά φύλλο κρούστας: 500 γρ. ελαιόλαδο: 200 ml σπανάκι: 1 ½ κιλό, καθαρισμένο και πλυμένο καλά γαύρος: 750 γρ. μαύρες ελιές: 200 γρ. σουσάμι άσπρο: 20 γρ.[...]

Πηγή: icookgreek.com

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy