Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 85 συνταγές
Στην νηστεία των Χριστουγέννων όπως με πληροφόρησαν, επιτρέπεται το ψάρι μέχρι του Αγίου Σπυρίδωνος. Έτσι για νηστεύοντες και μη, θα σερβίρω ένα από τα πιο[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΥλικά θαλασσινά (μύδια, γαρίδες, καραβίδες) 1,5 κιλό πεσκανδρίτσα ή μπακαλιάρος 500 γρ. ουρές, χωρίς κόκαλα και πέτσα ελαιόλαδο 6 κουταλιές της σούπας σκόρδο[...]
Πηγή: icookgreek.comΠροϋποθέσεις για την επιτυχία είναι οι ακόλουθες: Καλή παρέα και καλό παγωμένο τσίπουρο, πάντα χωρίς γλυκάνισο, Σουφλιώτικο ή Ξανθιώτικο (ή στην πατρίδα[...]
Πηγή: bostanistas.grΟ Αρχέστρατος, ο συγγραφέας του 4ου αιώνα π.Χ., που πρώτος ασχολήθηκε με τα γαστρονομικά, συμβούλευε να μαγειρεύουμε τα ψάρια με απλό τρόπο, νοστιμίζοντάς τα[...]
Πηγή: bostanistas.grΕίναι σαν φετίχ του πρώιμου καλοκαιριού. Έτσι όπως αμπελόφυλλα και σαρδέλες εμφανίζονται ταυτόχρονα στους πάγκους της αγοράς, αμέσως ανάβει το φως πράσινο στο[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά: Για 4-6 άτομα 1 τσιπούρα ή 1 λαυράκι (βάρος περίπου ένα κιλό) ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι 1 χυμός λεμονιού 6 πατάτες 750 γραμμάρια αγκινάρες κατεψυγμένες[...]
Πηγή: sidagi.grΥλικά: Για 2-4 άτομα 3 γεμάτες κουταλιές της σούπας μαγιονέζα 2 φλιτζάνια τσαγιού βρασμένο αστακό 1 ντομάτα κομμένη σε κύβους 1 φλιτζάνι βρασμένο καλαμπόκι 1[...]
Πηγή: sidagi.grΥΛΙΚΑ 1 συσκευασία απομίμησης καβουριού 3-4 αγγουράκια τουρσί ή φρέσκο 3 κουτ.σουπας μαγιονέζα μαϊντανό 1 πακέτο μακαρόνια της αρεσκείας σας. 1 κουτί καλαμπόκι[...]
Πηγή: mariakyrimlidou.blogspot.gr1 κιλά γαύρος 1/2 φλυτζάνι ελαιόλαδο χυμός από 2 - 3 λεμόνια 2 σκελίδες σκόρδο σε φετούλες ρίγανη, δενδρολίβανο (όσο θέλουμε) αλάτι και πιπέρι Καθαρίζουμε τον[...]
Πηγή: cooktherapy.grΥλικά (2 μερίδες) : 2 κουταλιές μαργαρίνη 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 2 μεγάλα κρεμμυδάκια στιφάδου, ψιλοκομμένα 1 φλυτζ ξηρόλευκό κρασί 1 κουταλιά[...]
Πηγή: yumyum.grγλώσσα μοσχαρίσια με σάλτσα μουστάρδας by pandespani Μοσχαρίσια γλώσσα: μιλάμε για τη γλώσσα της αγελάδας που έχει υπάρξει ως φαγώσιμη από πολύ παλιά, από τότε[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΓια τη σάλτσα: 400 γρ. πράσινες ελιές 2 σκελίδες σκόρδο, πολτοποιημένες 2 ματσάκια κόλιαντρο, μόνο τα φύλλα 400 ml ελαιόλαδο Αλάτι και πιπέρι Για το τυλιγμένο[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΔεν είναι όσο δύσκολο φαίνεται. Αρκεί να το διασκεδάσεις και να έχεις μαζί σου τα κατάλληλα εργαλεία (δες tip). Άλλωστε σκέψου πως θα τον εντυπωσιάσεις[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html