Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 87 συνταγές
Πλούσιο ορεκτικό με άρωμα θαλασσινών στη κουζίνα σας Απαιτούμενος χρόνος: 45 λεπτά Υλικά για 4-6 άτομα 1/2 κιλό ντομάτε φρέσκιες τριμμένες μαϊντανός[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΑπλά υπέροχα και απολαυστικά! Φυσικά, η φέτα είναι προαιρετική... αν την παραλείψετε, έχετε ένα θαυμάσιο νηστίσιμο πιάτο!!! Υλικά: 6-7 καλαμαράκια μέτρια 1/3[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΠαραδοσιακή συνταγή από την Κάλυμνο (Νικόλας Μακρυλός) ΥΛΙΚΑ 1 αστακό 1 κονσέρβα ντοματάκια Κρεμμύδια (2 μεσαία) 1 πακέτο κριθαράκι χοντρό Ελαιόλαδο Αλάτι[...]
Πηγή: psarotopos.blogspot.gr1 κιλά γαύρος 1/2 φλυτζάνι ελαιόλαδο χυμός από 2 - 3 λεμόνια 2 σκελίδες σκόρδο σε φετούλες ρίγανη, δενδρολίβανο (όσο θέλουμε) αλάτι και πιπέρι Καθαρίζουμε τον[...]
Πηγή: cooktherapy.grΠρώτη φορά δοκίμασα γαύρο μαρινάτο στα Κύθηρα πριν πολλά πολλά χρόνια μαζί με ουζάκι σε ένα παραλιακό ταβερνάκι, κυριολεκτικά πάνω στο κύμα. Έκτοτε έγινε[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΥλικά Γαρίδες 1/2 κιλό μεγάλες Λάχανο άσπρο 2 φλυτζάνια του τσαγιού ψιλοκομμένο Λάχανο κόκκινο 2 φλυτζάνια του τσαγιού ψιλοκομμένο Σέλινο 1/2 φλυτζάνι του[...]
Πηγή: chefoulis.grΑναρτήθηκε στις 25/03/2016 σε Κυρίως πιάτα, Συνταγές, Ψάρι - Θαλασσινά Μπακαλιάρος σε κόκκινη σάλτσα με κρούστα μαγιονέζας στο φούρνο Μια παραλλαγή για να[...]
Πηγή: sintayes.gr150 γρ. Γαρίδες μικρές καθαρισμένες 2 αυγά 50 γρ. τυρί Σαν Μιχάλη τριμμένο πιπεριά πράσινη για γαρνιτούρα Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα Ρίχνουμε λάδι να κάψει και[...]
Πηγή: ucook.gr/cook150 γρ. Γαρίδες μικρές καθαρισμένες 2 αυγά 50 γρ. τυρί Σαν Μιχάλη τριμμένο πιπεριά πράσινη για γαρνιτούρα Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα Ρίχνουμε λάδι να κάψει και[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά Σπαγγέτι 1/2 κιλό Ελαιόλαδο 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Σκόρδο 2 σκελίδες Ντομάτες αποφλοιωμένες 2 κουτιά Πιπεριά κόκκινη καυτερή 1 μικρή Καλαμάρια 200 γρ[...]
Πηγή: chefoulis.grΓια τη Σαρακοστή και μέχρι να φτάσουμε στο αρνί του Πάσχα, συνήθως απολαμβάνουμε θαλασσινούς μεζέδες και σαλάτες, ακόμα κι αν δεν ανήκουμε σ' εκείνους[...]
Πηγή: bostanistas.gr