Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 32 συνταγές
Σαλμούς λέγανε στα μέρη μας έως και πρόσφατα, τα ψαρικά σε κονσέρβα (όχι τα παστά). Τη διαφορά την έκανε το χρώμα του κουτιού της κονσέρβας. Είχαμε λοιπόν[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΥλικά Φιλέτο πέρκας 1 κιλό Αλάτι-πιπέρι Ελαιόλαδο 1 κουταλιά σούπας Για την σος Ελαιόλαδο 1 φλιτζάνι τσαγιού Σκόρδο 1 σκελίδα μικρή πολτοποιημένη Μουστάρδα[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά φέτες ψαριού: 6 (χριστόψαρο, βλάχος, πέρκα ή σφυρίδα) κόκκινες και κίτρινες πιπεριές: 3 κομμένες σε κομμάτια ντοματάκια κονσέρβας: 400 γρ., ψιλοκομμένα[...]
Πηγή: icookgreek.com4 φιλέτα πέρκας 500 γρ. Πολυσπόρι Σούπα Τρικολόρε 1 κρεμμύδι 2 σκελίδες σκόρδο 30 γρ. βούτυρο Χυμό από 2 λεμόνια Αλάτι πιπέρι Για τη σάλτσα σαφράν 40[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΜη σας ξενίζει το όνομα! Ούτε η χώρα προέλευσης (Μπανγκλαντές)! Πρόκειται για την τελευταία μας ανακάλυψη στην περιήγησή μας στις κουζίνες της Κεντρικής Ασίας![...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΜερίδες: 5 Xρόνος: 30' λεπτά Bαθμός δυσκολίας: Πολύ εύκολη | Νηστίσιμη 1 κομμάτι φιλέτο πέρκα κατεψυγμένη 1 ψιλοκομμένο κρεμυδάκι 1 φακελάκι μαγιά σε σκόνη[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr2 φιλέτα πέρκας 4 κ.σ. σουσάμι άψητο 1 κ.σ. σταφίδες μαύρες ψιλές αλάτι ελαιόλαδο Αλατίζουμε τα φιλέτα και τα πασπαλίζουμε πάνω - κάτω με το σουσάμι.[...]
Πηγή: cooktherapy.grΥλικά: 1 πακέτο πέρκα κατεψυγμένη Αλεύρι Αλάτι-πιπέρι 2 σκελίδες σκόρδο Χυμό ενός λεμονιού Λάδι για τηγάνι1 φλιτζάνι ελαιόλαδο Εκτέλεση: Ξεπαγώνουμε καλά το[...]
Πηγή: manitarosyntages.blogspot.grΗ σημερινή συνταγή είναι ένας εύκολος και γρήγορος τρόπος να μαγειρέψετε γαλέο με μία ιδιαίτερη σάλτσα, για όσους δεν έχουν πολύ χρόνο να ασχοληθούν με την[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΜερίδες: 5 Xρόνος: 30' λεπτά Bαθμός δυσκολίας: Πολύ εύκολη | Νηστίσιμη 1 κομμάτι φιλέτο πέρκα κατεψυγμένη 1 ψιλοκομμένο κρεμυδάκι 1 φακελάκι μαγιά σε σκόνη[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr4 πέρκες, μετρίου μεγέθους (350 – 400 γραμ. η κάθε μία), καθαρισμένες Για την γέμιση 250 γρ. κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 100 ml εξαιρετικό παρθένο Ελληνικό[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΗ πέρκα είναι ένα ψάρι του γλυκού νερού με τρυφερό και μαλακό κρέας, που σε αυτή η συνταγή δένει καλά με τις κλασικές ταλιατέλες με αυγά. Τι χρειαζόμαστε: 250[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: 6 φιλέτα ψάρι (πέρκα, γλώσσα, παλαμίδα κλπ), περίπου 1 κιλό 2/3 φλ. αλεύρι μια πρέζα αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι 2 αβγά ελαφρώς χτυπημένα 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓρήγορη συνταγή, παραλλαγή μίας Γαλλικής. Απλά δοκιμάστε τη! Τι χρειαζόμαστε: 6 φιλέτα πέρκας 1 κρεμμύδι σε λεπτές φετούλες 1 ποτήρι κρασιού καλό ξηρό κρασί 3[...]
Πηγή: cookpad.com/grΛεμονάτη και γευστική συνταγή για φιλέτο ψαριού Τι χρειαζόμαστε: 2 μεγάλα κομμάτια φιλέτου πέρκας 2 λεμόνια 1 κύβος λαχανικών 2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΩς λάτρης των ψαριών, πάντα ψάχνω νέους τρόπους μαγειρέματος ώστε να κάνω και τους συνδαιτυμόνες μου να τα αγαπήσουν. Η μητέρα μου, συνήθιζε να κάνει[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά μπακαλιάρος παστός (ξαρμυρισμένος) ροφός φιλέτο γλώσσας & πέρκας (τηγανισμένα σε λίγο αλεύρι) κρεμμύδια φρέσκα 5 - 6 σκελίδες σκόρδο 5 - 6[...]
Πηγή: megatv.com/cook