Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 14 συνταγές
Ένα από τα πιο εύκολα φαγητά για την περίοδο της νηστείας, και για όσους δεν νηστεύουν το ψάρι φυσικά. Μην σας πω, πως είναι και ωραία εναλλακτική πρόταση ως[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΑ φού ο καιρός δεν μας αφήνει να ψαρέψουμε καλαμάρια λέω να μαγειρέψουμε απ'αυτά που είχαμε πιάσει τότε! Την επόμενη φορά θα σας περιγράψω το κρύο "της[...]
Πηγή: armenakisyros.blogspot.grΣήμερα θα φτιάξουμε κάτι εύκολο. Θα τηγανίσουμε φιλέτο ψαριού γλώσσα, πέρκα, παγκάσιους ή ότι άλλο μας αρέσει. Απλά και εύκολα χωρίς πολύ κόπο και με λίγα[...]
Πηγή: lakiskoutalakis.blogspot.grΥΛΙΚΑ για 4 άτομα -1 κιλό μύδια καθαρισμένα -1 κουτ. σούπας κρεμμύδι ψιλοκομμένο -1 κουτ. σούπας καρότο ψιλοκομμένο -1 κουτ. σούπας σέλινο ψιλοκομμένο -1 κουτ.[...]
Πηγή: everythingcook.blogspot.grΥλικά (4 μερίδες) : 1 κίτρινη πιπεριά 1 κόκκινη πιπεριά 1 κρεμμύδι μεγάλο 300-400 γρ φιλέτο τόνου 1 κουταλιά ελαιόλαδο 1 κουταλιά πάστα κάρι ή 2[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά (4 μερίδες) : 350 γρ. γαρίδες 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1/3 φλιτζ κόκκινο κρεμμύδι κομμένο 1 κουταλάκι Μαντράς κάρι (καυτερό) 1 πιπέρι τσίλι[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά (2 μερίδες) 2,5 κουταλιές βούτυρο 2,5 κουταλιές αλεύρι 1/2 κουταλάκι αλάτι 3 κουταλάκια κάρι σκόνη 1,5 κουταλιά κρεμμύδι φρέσκο ψιλοκομμένο 1/2[...]
Πηγή: yumyum.grΚάνοντας μια περιήγηση στην ιστορία μου ως μέλος της διαδικτυακής κοινότητας www.sff.gr ανακάλυψα ένα παλιό τόπικ με τίτλο Σουφουφίτικη Γαστρονομία, όπου για[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.grΟδηγίεςΠλένουμε καλά τα μύδια και τα καθαρίζουμε τραβώντας από μέσα τους το γενάκι που έχουν. Βάζουμε σε βαθύ τηγάνι το ελαιόλαδο... The post Μύδια αχνιστά με[...]
Πηγή: chefoulis.grΟδηγίεςΠλένουμε καλά τα μύδια και τα καθαρίζουμε τραβώντας από μέσα τους το γενάκι που έχουν. Βάζουμε σε βαθύ τηγάνι το ελαιόλαδο... The post Μύδια αχνιστά με[...]
Πηγή: chefoulis.gr