Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
Αναπολώ τα κυριακάτικα απογεύματα που άρπαζα ένα κρουασάν molto από το ντουλάπι –ποιος νοιαζόταν τότε για τα συντηριτικά- κι ένα χιλιάρικο απ' το[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο σέσκουλο είναι στενός συγγενής με το παντζάρι και το όνομά του είναι παραφθορά της αρχαίας λέξης «τεύτλο», που έγινε «σέσκλο» ή και[...]
Πηγή: bostanistas.grΤα όσπρια γενικώς στην Ελλάδα υπήρξαν κορυφαίο φαγητό επιβίωσης, μια και εκτός από ενέργεια περιέχουν και μπόλικες πρωτεΐνες. Στην Κρήτη αγαπήσαμε πάρα πολύ[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ γοητεία των καλοκαιρινών μαγειρεμάτων βρίσκεται στην εξαίσια απλότητά τους. Γεύματα που ετοιμάζονται μόνο με μία κατσαρόλα και ένα γουδί, λιτά μεν αλλά με[...]
Πηγή: bostanistas.grΕτοιμάστε το μερικές μέρες πριν, για να πάρει τη σωστή γεύση. Όταν είναι να το σερβίρετε, θα το στραγγίσετε, θα κόψετε τα πλοκάμια του και θα το περιχύσετε με[...]
Πηγή: bostanistas.grΑντικατέστησα τα ντελικάτα πράσινα σπαράγγια της συνταγής του David Tanis στην ισπανική ομελέτα με σπαράγγια , με φρέσκα κουκιά από τον κήπο μου - το[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ σημερινή συνταγή αποτελεί την καλύτερη απόδειξη για τη διάθεσή μου να προσαρμοσθώ στις νέες διατροφικές απαιτήσεις της νέας εποχής. Έτσι έσπευσα, δίχως[...]
Πηγή: bostanistas.grΣαλάτα με όσπρια και σκορδάτη σάλτσα με ταχίνι και μάραθο. Απολύτως νηστίσιμη και υγιεινή, βασισμένη στο κρητικό Πολυσπόρι (ή Παλικάρι). Μπορείτε να την[...]
Πηγή: bostanistas.grΑπό το σημερινό φαγάκι μπορεί να απουσιάζει το glamour αλλά αποτελεί μια τίμια, οικονομική πρόταση για χορταστικό και πρωτίστως θρεπτικό γεύμα. Άλλωστε μου[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ Ιωάννα Τσολομίτη* είναι ακριβώς όπως και το φωτεινό μαγαζί της. Μια γυναίκα ανοιχτόκαρδη και φιλόξενη που αγαπάει τη μαγειρική και τους πελάτες της. Έβλεπα[...]
Πηγή: bostanistas.gr[photo: Νίκος Μορόπουλος] Στις καυτές μέρες του ελληνικού καλοκαιριού η δροσερή και ελαφρά τροφή είναι ότι πρέπει. Σήμερα λοιπόν φτιάχνω μια από τις[...]
Πηγή: bostanistas.gr