Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 17 συνταγές
Χρόνος Προετοιμασίας: 10 λεπτά Υλικά : 5 κροκάδια 1 κιλό λάδι ραφινέ (καλαμποκέλαιο, ηλιέλαιο) αλάτι πιπέρι άσπρο λίγο χυμό λεμονιού 1/2 κ. γλ. μουστάρδα λιγο[...]
Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.gr300 γρ. πατάτες απλές καθαρισμένες 200 γρ. γλυκοπατάτες καθαρισμένες 1 κ.σ. εστραγκόν ξερό 3 κ.σ. βούτυρο λιωμένο αλάτι πιπέρι 15-20 γρ. βούτυρο για τηγάνισμα[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΜΕ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΑ ΑΥΓΑ Η μαγιονέζα είναι μία κρεμώδης, ομοιγενής σάλτσα, που προέρχεται από την γαλλική κουζίνα. Αν και υπάρχει πόλη Mayenne[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά (2 μερίδες) : 2 κουταλιές μαγιονέζα 1 κουταλιά μουστάρδα Ντιζόν 1 κουταλάκι λευκό ξύδι 1/4 κουταλάκι ζάχαρη 1 κουταλάκι εστραγκόν φρέσκο ψιλοκομμένο ή[...]
Πηγή: yumyum.grγια τις σπαλομπριζόλες 2 σπαλομπριζόλες 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κ.σ. βούτυρο αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι για τη σαλάτα μανιταριών 8 μεγάλα λευκά μανιτάρια σε φέτες[...]
Πηγή: cooklos.grΈνα πιάτο ...“χαδάκι”, o “αγκαλίτσας της κουζίνας”, ένα πιάτο που φτιάχνουμε όταν είμαστε λίγο πεσμένοι, έτσι, για να μας ανεβάζει λίγο τη διάθεση, μία “αλμυρή[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (Για 4 άτομα) 2 κομμάτια στήθος κοτόπουλου, ½ κουταλάκι θυμάρι John Per, ½ κουταλάκι δρακόντιο (εστραγκόν) John Per, ½ κουταλάκι ρίγανη John Per, 1[...]
Πηγή: xrysessyntages.com…για τη “βαφή” 1 φλυτζάνι μηλόξυδο 1 κ.σ. ζάχαρη 2 κ.γ. αλάτι 1 μικρό παντζάρι, καθαρισμένο και κομμένο στα δύο …για τα γεμισμένα αυγά 12 καλοβρασμένα (πολύ[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ μαγιονέζα είναι μία απ’ τις παλαιότερες και πιο βασικές σάλτσες στη γαστρονομία.Οφείλει την ύπαρξη και το όνομά της σε δύο ατυχήματα. Η μαγιονέζα εφευρέθηκε[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά: Μερικά φύλλα (3-4) από κινέζικο λάχανο 1 Ντομάτα Πατέ ελιάς Σταφύλι 2 φέτες Προσούτο ψημένο στο γκριλ Σουσάμι Υλικά για τη σάλτσα Ελαιόλαδο 4-5[...]
Πηγή: greekmasa.grΥΛΙΚΑ Για τη σαλάτα της σελινόριζας 100 γρ. σελινόριζα (ψιλό ζουλιέν) 30 γρ. καρότο (ψιλό ζουλιέν) 90 γρ. μήλο πράσινο (ζουλιέν) 20 γρ. μέλι 15 γρ.[...]
Πηγή: megatv.com/cookΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΜΕ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΑ ΑΥΓΑ Η μαγιονέζα είναι μία κρεμώδης, ομοιγενής σάλτσα, που προέρχεται από την γαλλική κουζίνα. Αν και υπάρχει πόλη Mayenne[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΜΕ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΑ ΑΥΓΑ Η μαγιονέζα είναι μία κρεμώδης, ομοιγενής σάλτσα, που προέρχεται από την γαλλική κουζίνα. Αν και υπάρχει πόλη Mayenne[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά 1 κρόκος αυγού 1 πρέζα αλάτι 1 πρέζα λευκό πιπέρι 250ml σπορέλαιο (αραχιδέλαιο, ηλιέλαιο, καλαμποκέλαιο) ή εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο 2 κ.κ. ξίδι από[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami4 μέτρια καρότα κομμένα 16 baby καρότα 250 γρ έτοιμη ανάμεικτη σαλάτα (από το σουπερ-μάρκετ) αλάτι , πιπέρι Σος Γιαούρτι 200 γρ γιαούρτι λίγο κόλιανδρο φρέσκο[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΕντυπωσιακή, πρωτότυπη, υγιεινή, πεντανόστιμη! Τι χρειαζόμαστε: 3 πιπεριές μεγάλες (κίτρινες, κόκκινες, πορτοκαλί ή ανάμικτες για πιο πολύ χρώμα) 2 κουταλιές[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: 250γρ. ντοματάκια τσέρι κόκκινα 200γρ. ντοματάκια τσέρι κίτρινα ή και πορτοκαλί 1/2 κούπα γάλα 2-3 κουταλιές λευκό ξύδι 1 1/2 κουταλάκι ζάχαρη 1/2[...]
Πηγή: syntages.matia.gr