Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 87 συνταγές
Τα μανιτάρια είναι μια εξαιρετική τροφή, που μπορεί να μαγειρευτεί με πολλούς τρόπους. Μια πολύ ωραία και νηστίσιμη εκδοχή, είναι με μπόλικο σκορδάκι στο[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤι θα λέγατε αν βλέπατε τα παιδιά σας να τσακώνονται γι᾿ αυτά τα νερόβραστα λαχανικά; Θα το πιστεύατε; Κι όμως είναι αλήθεια. Απλά βράζουμε ολόφρεσκα[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΦτιάξτε τα και θα δείτε τα παιδιά σας να τσακώνονται, για το ποιό θα φάει τα περισσότερα λαχανικά. Είναι σίγουρο ότι δεν θα πιστεύετε τα μάτια σας! Κι όμως,[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΑπό την εποχή που οι νοικοκυρές, με ελάχιστα υλικά, έκαναν θαύματα. Ένα πολύ ωραίο, γρήγορο και εύκολο ορεκτικό, που θα τρελάνει τους φίλους της φέτας. Φτιάξτε[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΟι πατάτες με φρέσκια ντομάτα και τσιγαρίδες στο φούρνο, ήταν από τα πιο αγαπημένα μου φαγητά όταν ήμουνα μικρή. Τα τελευταία χρόνια όμως, επειδή δεν βρίσκουμε[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΜια εύκολη, οικονομική και γρήγορη σαλάτα. Ο συνδυασμός των ζυμαρικών με τα λαχανικά και το παριζάκι με το τυρί, δίνει ένα πολύ γευστικό αποτέλεσμα, ιδανικό[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΗ παράδοση θέλει τα αυγά, να βάφονται τη Μ. Πέμπτη, την ημέρα του Μυστικού Δείπνου, όπου φτιάχνονται και τα τσουρέκια , αλλά και η Λαμπροκουλούρα, ή[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΜια σαλάτα, που μπορεί άνετα να αποτελέσει και το κύριο γεύμα μας. Ο συνδυασμός των υλικών δίνει μια πολύ ισοροπημένη γεύση, που αρέσει στους περισσότερους. Αν[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΟι άνθρωποι, όταν δεν είχαν άλλο τρόπο να συντηρήσουν τις ντομάτες, τις ξέραιναν στον ήλιο, αφαιρώντας όλα τα υγρά τους, έτσι ώστε να διατηρηθούν στην αποθήκη[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΟ καγιανάς, όπως και να τον φτιάξουμε, είναι από τα πιο αγαπημένα πιάτα. Ειδικά με πιπεριές και φέτα, γίνεται απίθανος! Είναι από τα φαγητά που γίνονται[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΟι παλιές νοικοκυρές, μπορεί να μην είχαν στη διάθεσή τους εντυπωσιακά υλικά, ήξεραν όμως και με τα πιο απλά, να φτιάχνουν πολύ νόστιμα φαγητά και εξαιρετικούς[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΓια μένα, που μου αρέσει η φέτα, ακόμα και σκέτη σε αλουμινόχαρτο να την ψήσεις, μου φαίνεται όνειρο. Η συγκεκριμένη όμως, ψημένη αργά - αργά στο φούρνο, με το[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤους κολοκυθοκεφτέδες τους φτιάχνουμε συνήθως με τα κλασικά κολοκυθάκια και όχι με κίτρινη κολοκύθα. Όμως αν τους δοκιμάσουμε έτσι, θα δούμε ότι γίνονται πάρα[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΑπό τις ωραιότερες Πασχαλινές πίτες. Φτιάξτε τη και είναι σίγουρο ότι θα τη λατρέψετε και θα θυμηθείτε τα παιδικά σας χρόνια. Νοστιμότατη και πάρα πολύ εύκολη,[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΈνας μεζές καταπληκτικός, για κρασάκι και καλή παρέα. Το καλό με τα μύδια σαγανάκι, είναι ότι μπορούμε να τα φτιάξουμε όπως μας αρέσουν, κοκκινιστά ή άσπρα, με[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΜια πολύ νόστιμη πρόταση, για να μαγειρέψουμε το μπρόκολο και να το κάνουμε πολύ πιο γευστικό, ώστε να το φάνε ευχάριστα τα παιδιά μας. Γίνεται πολύ ωραίο και[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΗ σαλάτα μαρούλι είναι για μένα η ωραιότερη που υπάρχει. Με ότι κι αν την φτιάξουμε, είναι πάντα υγιεινή και δροσερή, ιδανική για να συνοδέψουμε όλα τα ψητά[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΓια μένα, οι πατατοκεφτέδες είναι συνώνυμο με τα καλοκαιρινά απογεύματα. Κι αυτό, γιατί όταν ήμουνα μικρή και γυρίζαμε από τη θάλασσα, (βλέπεται τότε πηγαίναμε[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΗ σαλάτα με κόκκινο, κατσαρό μαρούλι, ή λόλα όπως λέγεται, δίνει ξεχωριστό χρώμα στο τραπέζι μας. Η λόλα ρόσσα, όπως λέγεται, είναι ένα μαρούλι, που έγινε[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΜια πάρα πολύ νόστιμη και θρεπτική σαλάτα, που αρέσει σε όλους, ακόμη και στα μικρά παιδιά, για τις περιόδους των νηστειών και όχι μόνο. Γίνεται εύκολα και[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤο πιο αγαπημένο ορεκτικό, εντός, αλλά και εκτός Ελλάδας, που το σερβίρουμε κυρίως συνοδεύοντας ψητά κρεατικά. Μπορούμε να το σερβίρουμε και αλειμμένο πάνω σε[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΈνας μεζές που φτιάχνεται σε όλα τα μέρη της Ελλάδας, αλλά πιο ξακουστός είναι αυτός της Σαντορίνης, επειδή φτιάχνεται με το ντόπιο ντοματάκι που υπάρχει στο[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΕίναι εύκολες, αφράτες και πάρα πολύ γευστικές. Οι τονοκροκέτες είναι από τους μεζέδες, που πάνε εξαιρετικά με το ουζάκι μας. Μπορούμε να τις φτιάξουμε και με[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΈνας μερακλίδικος μεζές για τους μεγάλους, αλλά κι ένας πολύ ωραίος τρόπος να κάνουμε τα παιδιά μας, να φάνε λαχανικά. Πανεύκολα και γρήγορα, μπορούμε να[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤο καταπληκτικό αυτό φαγάκι, μπορείτε να το πείτε και «τα γρήγορα γεμιστά». Η γιαγιά μου το έφτιαχνε σχεδόν πάντα στον ξυλόφουρνο και το έψηνε αφού[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr