Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Το βλήτο είναι ένα μικρό, θαμνώδες χορταρικό, που τα παλιότερα χρόνια ήταν ευρύτατα διαδεδομένο στις ελληνικές κουζίνες. Συνήθως φυτρώνει μόνο του, αλλά μπορούμε και να το σπείρουμε ανάμεσα στα άλλα κηπευτικά, στους κήπους και τα περιβόλια. Αξίζει να τα δοκιμάσετε! Βλήτα γιαχνί σκορ [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο faghta-giagias.blogspot.gr