Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 96 συνταγές
Τι κάνουμε όταν μας μένουν διάφορα "υπόλοιπα" φαγητών αλλά δεν θέλουμε να τα πετάξουμε ή δεν θέλουμε να φάμε το ίδιο φαγητό την ίδια μέρα;[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΤο καθάρισμα της αγκινάρας πολλοί εμίσησαν, τη γεύση της ουδείς. Ακολουθώντας ωστόσο βήμα-βήμα τις οδηγίες μου θα τις καθαρίσετε πολύ εύκολα. Photo:[...]
Πηγή: bostanistas.grΔεν θα έλεγα ότι το κουνουπίδι ήταν το αγαπημένο μου χειμωνιάτικο λαχανικό, όμως τελευταία άρχισε να μου αρέσει πολύ. Από παιδί θυμάμαι τη δυσάρεστη μυρωδιά[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά (2-4 μερίδες) : 1 κούπα τσαγιού βρασμένο και ψιλοκομμένο κρέας 2 πατάτες 2 παντζάρια μερικά πράσινα φασολάκια 1 κουτ. μαγιονέζα 1 κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: yumyum.gr500 γραμμ. πατάτες βρασμένες 12 αυγά βραστά, κομμένα σε ροδέλες 2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα 6 αγγουράκια τουρσί ψιλοκομμένα 2 κ.σ. ψιλοκομμένο άνηθο και[...]
Πηγή: argiro.grΡολάκια με κιμά γεμιστά με αυγό για να τρώει ο καθένας το δικό του. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό κιμά διπλοπερασμενο [μισό κιλό μοσχαρίσιο, μισό κιλό χοιρινό] 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΟι συντελεστές του Kitchen Stories σας εύχονται Καλή Ανάσταση & Καλό Πάσχα! Παρακάτω θα βρείτε μια επιλογή προτάσεων για το Πασχαλινό σας Τραπέζι από τις[...]
Πηγή: kitchenstori.esΗ σιδηροπενική αναιμία αποτελεί ένα πρόβλημα της εποχής μας και είναι πιο συχνή στις γυναίκες. Μπορεί να εμφανιστεί για πολλούς λόγους αλλά οι κυριότεροι είναι[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.gr5 συνταγές με πατάτες που δεν έχετε ξαναδοκιμάσει! Οι πατάτες είναι, μαζί ίσως με τα μακαρόνια, λατρεμένο φαγητό που πηγαίνει με όλα. Μαζί με το κρέας, ως[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΓιαγλία όπως λέμε… Πεϊνιρλί Το πεϊνιρλί είναι μόνο με τυρί (πενίρ: τυρί). Αυτό με το αυγό το έλεγαν γιουμουρταλούγια (γιουμουρτά: αυγά) και αυτό με τον[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΕίναι σαλάτα καλοκαιρινή δικής μου έμπνευσης και εφεύρεσης. Συνοδεύει ψάρια τηγανιτά ή ψητά, κρεατικά ψησταριάς και μπιφτέκια, αλλά και μόνη της με λίγη φέτα[...]
Πηγή: greekmasa.gr"Τι ανάποδος άνθρωπος που είσαι!" μού λεγαν ανέκαθεν οι οικείοι μου. Δεν θα τους διαψεύσω... όμως τι να κάνουμε; Έχω αρχίσει να νιώθω τη[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο αρνάκι φρικασέ εδώ και χρόνια ήταν πάντα το φαγητό που έκαναν αποκλειστικά οι θείες μου σε οικογενειακά τραπέζια, ενώ για κάποιο ανεξήγητο λόγο, δεν το[...]
Πηγή: caruso.grΔεν έχω χαθεί είμαι κάπου εδώ δηλαδή στο χωριό μου όσοι με παρακολουθείτε και από αλλού δηλαδή το fb θα έχετε δει φωτογραφίες από τις δράσεις μου. Και φυσικά[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΚάμποσος καιρός πέρασε και συνταγή δεν έχω βάλει (εκτός απ' την πλάκα την προχτεσινή). Γευστικό μπλογκ έχω, χρειάζεται να βάζω και κάνα τέτοιο. Όχι για πολύ,[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.grΧοιρινό με σέληνο ! Μμμμμ !!!! πεντανόστιμο !!!!! ΥΛΙΚΑ 1½ κιλό χοιρινό σε μερίδες 2 κιλά σέλινο ή σέλερι 2 -3 πατάτες κομμένες σε κύβους μεγάλους 2[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.grΥλικά 1 κιλό κιμάς (μοσχαρίσιος ή ανάμεικτος με χοιρινό) 4 φέτες μπαγιάτικο, μουσκεμένες σε νερό ή γάλα 2 ξερά κρεμμύδια, ψιλοκομμένα 2 αυγά 1/2 φλιτζάνι[...]
Πηγή: icookgreek.com"Στη Μεσόγειο έμπνευση χαρίζει η φύση που με τόση απλοχεριά δίνει μια ποικιλία προϊόντων μοναδικών σε νοστιμιά!" λέει η διαφήμιση των συγκεκριμένων κράκερς και[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΈνα σνακ που αρέσει κυρίως στα παιδιά... λουκάνικα βραστά, τυλιγμένα σε μιαν αφράτη ζύμη μαγιάς με όλο το άρωμα της μουστάρδας. Πώς να αντισταθείς σε τέτοιον[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΣνίτσελ(Schnitzel) Υλικά 3 σνίτσελ χοιρινά για το πανάρισμα 2 αβγά 5 κ. σ. αλεύρι 8 κ. σ. φρυγανιά 1/2 κ. γλ. ρίγανη Αλάτι πιπέρι Εκτέλεση Βάζουμε σ' ένα[...]
Πηγή: kouzinomageiremata.blogspot.grΤα Κεφτεδάκια ήταν και είναι πολύ αγαπημένα μου! Μου θυμίζουν –νοσταλγικά - τις εκδρομές της πρώτης σχολικής μου ηλικίας, τότε που έπρεπε να έχουμε μαζί[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΈνας απλός γιορτινός μπουφές που αποδεικνύει πως δεν χρειάζονται ακριβά υλικά. Το τραπέζι τούτο αξιοποιεί τα πλούσια σε γεύση εποχιακά εδώδιμα, την κολοκύθα,[...]
Πηγή: bostanistas.gr