Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 14 συνταγές
Origanum vulgaris hirtum Αρχικά της δίνεται η βοτανική ονομασία Origanum heracleoticum “ορίγανος Ηρακλεωτική ,οι δε κονίλην καλούσι” μας λέει ο[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΣύμφωνα με μελέτες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) και του Διεθνούς Ινστιτούτου Καρκίνου οι αιτίες που προκαλούν καρκίνο είναι περίπου γνωστές. 30%[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΟ Χριστός Απεκάλεσε Τους Μαθητάς Του ..Αλας Της Γής..( του κόσμου) Το αλάτι είναι πολύτιμο..κι όπως κάθε πολύτιμο πράγμα, παρεξηγημένο, κακοχρησιμοποιημένο[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΔυναμικό τρίο Σε μια οκτάχρονη μελέτη, εκείνοι που κατανάλωναν τα υψηλότερα επίπεδα των τριών ισχυρών φλαβονοειδών - kaempferol, quercetin, και myricetin[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΚεφίρ, το ίαμα από τον Καύκασο Ο Καύκασος είναι καταγεγραμμένος στον επιστημονικό κόσμο για πολλά μοναδικά του χαρακτηριστικά μεταξύ αυτών για τους[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΟ μάραθος, κατά τη γνώμη μου, είναι το απόλυτο μυρωδικό της κουζίνας που τρώγεται σκέτο μαγειρεμένο. Με καταγωγή από την Κρήτη γνώρισα το μάραθο από πολύ μικρή[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr…ή τελευταία μας ευκαιρία για μια πιο συνειδητή ζωή; Για τους περισσότερους, ο καρκίνος αποτελεί την χειρότερη ίσως περίπτωση ασθένειας, αφού τη θεωρούν[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΔυσβίωση του εντέρου ή «Πολυσυστηματική Xρόνια Kαντιδίαση» ή «Yeast Syndrome» Η εντερική χλωρίδα συνίσταται από τρισεκατομοίρια[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΤΡΟΦΙΜΑ ΥΠΟΠΤΑ ΓΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΓΕΝΕΣΕΙΣ Νίκος Κατσαρός Π.Πρόεδρος ΕΦΕΤ Επιστημονικός Συνεργάτης ΕΚΕΦΕ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ Σύμφωνα με μελέτες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.gr"Ξεκίνησα να πίνω χυμό Αλόης! Εσύ τί ξέρεις για την Aloe Vera και τις ιδιότητές της; Βιταμίνη Ε και λιπαρα Ω3 συμβάλλουν στην καλή λειτουργία του οργανισμού[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grBy Kosmaser Γιατί λατρεύουμε τη ζάχαρη; Είναι γλυκειά..και υπήρξε η πρώτη μας αγάπη κι όμως προκαλεί τόσα πολλά κακά που μας βάζουν σε πολλές και σοβαρές[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΦυσικές ιδιότητες Η μαστίχα αμέσως μετά την έκκριση της σε φυσική κατάσταση και σε θερμοκρασία περιβάλλοντος βρίσκεται σε μορφή υγρού, κολλώδους και διαυγούς[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.gr" Θρέφονται δι' αλφίτων, αλεύρων, όψου, ελαιών, τυρού, βολβών, λαχάνων και τραγημάτων, σύκων, ερεβύνθων και κυάμων και ούτω διάγοντες βίον εν ειρήνη μετά[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grH νέα Ιατρική του γιατρού Χάμερ Ο γιατρός Ρίκε Γκέερτ Χάμερ (Ryke Geerd Hamer) υπήρξε για πολλά χρόνια διευθυντής σε μια γερμανική κλινική. Η προνομιούχος θέση[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.gr