Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 14 συνταγές
Τι χρειαζόμαστε: Ζυμη 2/3 κούπας γάλα στους 40 βαθμόυς 30 γρ μαγία νωπή 1/2 κ.γ ζάχαρη 2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1/4 κ.γ αλάτι 2 κ.σ λάδι Για την[...]
Πηγή: cookpad.com/grCASATIELLO (ΚΑΖΑΤΙΈΛΟ) ΑΛΜΥΡΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΨΩΜΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΠΟΛΙΤΑΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ Το καζατιέλο ( casatiello ) είναι ένα απο τα πιο χαρακτηριστικά πασχαλινά[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣε λίγες μέρες αρχίζουν τα σχολεία και μεις θα σπαζοκεφαλιαζουμε για το τι θα δίνουμε κάθε μέρα στα μικρακια μας! Τα Χερια μας λύνουν τα κορίτσια μας η Μαρία[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΌπως σας είπα και στην ακριβώς από κάτω ανάρτησή μου, φέτος ετοίμασα απλά πραγματάκια αλλά πολύ νόστιμα αν κρίνω ότι ελάχιστα από αυτά απέμειναν στις[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.gr500γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 φακελάκι ξερή μαγιά 1 φλιτζ. χλιαρό νερό 1 κ.γ. αλάτι για τη γέμιση 1 μεγάλη ώριμη ντομάτες κονκασέ κομμένες ή χυμός[...]
Πηγή: cooklos.grη ιστορία της πίτσας Η ιστορία της πίτσας, απ’ όπου κι αν δεχτεί κανείς ότι κατάγεται, στο κεφάλαιο πατριδογνωσία εμφανίζει χώρες της Μεσογείου και ρίζες στις[...]
Πηγή: pandespani.comΣας έχω μιλήσει πολλές φορές για την αγαπημένη μου ζύμη, που σίγουρα θα με έχετε βαρεθεί. Όμως ειλικρινά πιστεύω ότι αν την δοκιμάσετε, θα την λατρέψετε!! Με[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤη συγκεκριμένη συνταγή και την ιδέα τη βρήκα σε μια Βουλγάρικη σελίδα. Θεωρώ οτι στις ζύμες είναι φοβεροί! Γεμιστό ψωμάκι φυσαρμόνικα! Αρπάζεις φετούλα και[...]
Πηγή: toftiaxa.gr/search/label/Νόστιμες%20δημιουργίεςΚουλουράκια με τυρί Υλικά 1 κιλό αλεύρι 80 γραμμάρια ζάχαρη 20 γραμμάρια αλάτι 30 γραμμάρια μαγιά νωπή 100 γραμμάρια ελαιόλαδο 500 γραμμάρια νερό χλιαρό[...]
Πηγή: xryses-syntages.grΓια την ζυμη: 1 ποτηρι χλιαρο νερο 12.5 γρ μαγιά νωπη 1/2 κ.γλ. ζαχαρη 1 κ.σ. λαδι Αλευρι οσο παρει Για την σσλτσα : 1 πιπερια φλωρινης σε κομματάκια 1 κ.σ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤΌΡΤΑΝΟ ΑΛΜΥΡΗ ΠΑΣΑΧΛΙΝΗ ΚΟΥΛΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΠΟΛΙ Καζατιέλο και τόρτανο, οι περίφημες πασχαλιάτικες αλμυρές κουλούρες της παραδοσιακής ναπολετάνικης κουζίνας, οι[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥΛΙΚΑ: για τη ζύμη : 1 1/2 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1/4 κούπας ελαιόλαδο 2/3 κούπας νερό ζεστό 2 κ.γ. ξηρή μαγιά 1/2 κ.γ. ζάχαρη 1/2 κ.γ. αλάτι για τη[...]
Πηγή: syntages-spitikes.blogspot.grγια τη ζύμη 3-4 φλιτζ. αλεύρι 1 φακελάκι μαγιά ξερή 1 φλιτζ. γάλα ½ φλιτζ. ελαιόλαδο 1 κ.γ. αλάτι 1 κ.γ. ζάχαρη για τη σάλτσα 1 φλιτζ. φρέσκια σάλτσα ντομάτας[...]
Πηγή: cooklos.grCASATIELLO (ΚΑΖΑΤΙΈΛΟ) ΑΛΜΥΡΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΨΩΜΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΠΟΛΙΤΑΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ Το καζατιέλο ( casatiello ) είναι ένα απο τα πιο χαρακτηριστικά πασχαλινά[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr