Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
To Κότσι είναι κομμάτι του κρέατος (αρνιού, χοιρινού ή μόσχαριού) που βρίσκετε στο γόνατο και κάτω ανάλογα πάντα το ζώο. Είναι κατάλληλο για σιγανό ψήσιμο με[...]
Πηγή: cookpad.com/gr200 γρ. μοσχάρι κότσι 1 πατάτα 1 καρότο μεγάλο Κίτρινη κολοκύθα 1 χούφτα σπανάκι Λίγες φουντίτσες μπρόκολο 1/2 κρεμμύδι 1 χούφτα τραχανά Ελαιόλαδο Οδηγίες[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 κ. μοσχαρίσιο ποντίκι κομμένο σε μικρούς κύβους, κάθετα προς τον μυ 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 καρότο τριμμένο 1 κλωνάρι σέλερυ ψιλοκομμένο 50 ml κόκκινο[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1,5 κιλό μοσχάρι κότσι με το κόκκαλο σε μερίδες 50-70 ml ελαιόλαδο 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1/2 κιλό καρότα κομμένα σε ροδέλες 3/4 κιλού πατάτες[...]
Πηγή: cookpad.com/gr2 κομμάτια κότσι μοσχαρίσιο 1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε μπαστουνάκια 2 μικρά κολοκύθια κομμένα σε μπαστουνάκια 2 μέτρια καρότα κομμένα σε μπαστουνάκια 2[...]
Πηγή: cookpad.com/gr