Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 21 συνταγές
Κλασικό καλοκαιρινό και γιορταστικό πιάτο εξ Ιταλίας, με καταγωγή το Πεδεμόντιο (έτσι λέγεται το Piemonte για να συνεννοηθούμε), το μοσχάρι με σάλτσα τόνου –[...]
Πηγή: pandespani.comΦΙΛΕΤΤΑΚΙΑ ΜΟΣΧΑΡΙΟΥ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΤΟΝΟΥ (VITELLO TONNATO) Ναι, καλα ακουσατε, φετουλες μοσχαρακι βραστο συνοδευμενες με σαλτσα τονου. Αυτος ο αυνηθιστος συδυασμος[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΟι ζωμοί είναι απαραίτητοι για την απόλυτη νοστιμιά ! Φτιάξτε λοιπόν σπιτικούς ζωμούς, χωρίς συντηρητικά, που θα απογειώσουν τη γεύση, αλλά και τις θρεπτικές[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΜια νόστιμη παραλλαγή του κλασικού κοκκινιστού τόσο για το καθημερινό μενού όσο και για πιο επίσημα γεύματα. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό μοσχαράκι σε κομμάτια 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜία συνταγή που έχει τις ρίζες της στη γειτονική Ιταλία (vitello tonnato) Την πρώτη φορά που λέω σε κάποιον (Έλληνα εννοείται, που δεν είναι πολύ[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά συνταγής μοσχαρίσιο κρέας (ελιά ή ποντίκι): 1 κιλό, κομμένο σε μπουκιές σκόρδο: 2 σκελίδες λιώμενες κρεμμύδι: 1 μεγάλο, ψιλοκομμένο ελαιόλαδο: 6[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά (για 6 άτοµα) 1 ολόκληρο φιλέτο γαλοπούλας, γύρω στο 1 κιλό, 2 κουταλιές ελαιόλαδο, 1 καρότο, ξεφλουδισµένο, σε ροδέλες, 1 χοντρό κλωνάρι σέλινο (ή 3-4[...]
Πηγή: xrysessyntages.com1 κιλό μοσχάρι, σε ένα ενιαίο κομμάτι (για το τι κομμάτι θα χρησιμοποιήσετε, δείτε “Μυστικά” [1] ) 1 καρότο 1 κρεμμύδι 1 πόδι σέλερυ (ή 1/3 ματσάκι απλό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΒΑΚΑΛΑΟΣ ΜΠΟΥΡΊΝΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Επειτα από την καλοκαιρινή ανάπαυλα, η δημιουργική ομάδα των Quanti Modi di Fare e Rifare επέστρεψε;[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grMια διαφορετική συνταγή για γιουβαρλάκια! Συστατικά Στα γρήγορα Κυρίως Πιάτα Κιμάδες Άλλες κατηγορίες Σούπες Όλες οι συνταγές 1 κιλό κιμά βοδινό 2 αυγά 2[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΒΑΚΑΛΑΟΣ ΜΠΟΥΡΊΝΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Επειτα από την καλοκαιρινή ανάπαυλα, η δημιουργική ομάδα των Quanti Modi di Fare e Rifare επέστρεψε;[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠριν από κάμποσα χρόνια, φίλοι μανιώδεις ψαράδες έφτασαν στο σπίτι μας χωρίς να τους περιμένω, φέρνοντάς μου πεσκέσι ένα χταπόδι που μόλις το είχαν πιάσει.[...]
Πηγή: bostanistas.grΔεν υπάρχει όρος για την διαδικασία του μουλιάσματος της γλώσσας και των μάγουλων του μοσχαριού σε τρεχούμενο νερό πριν το μαγείρεμα. Το κάνουμε για να[...]
Πηγή: bostanistas.grΚι αν δεν γίνονταν καρποί από το μικρό αυτό μπουκέτο με τα συναρπαστικά άνθη, τι θα λέγατε; Δεν θα αισθανόσαστε κάπως προδομένοι, στερημένοι από το πιο[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά για 4 άτομα 1 κιλό κρέας κόντρα φιλέτο, χωρίς μεμβράνες και λίπη, πολύ καλά σιτεμένο 2 πατάτες, κομμένες σε κύβους 2 καρότα μέτρια, κομμένα σε κύβους 1[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά ( 4 άτομα) 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο Κέρκυρας 1 κουταλιά ελαιόλαδο 500 γρ μοσχάρι από μπούτι κομμένο σε κομμάτια Αλάτι – Πιπέρι 2 ξερά[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΝουά με σάλτσα Υλικά 1½ κιλό μοσχάρι γάλακτος ½ φλιτζ. ελαιόλαδο 3 κ.σ. κονιάκ Για τη σάλτσα: 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κ.σ. κάππαρη 3[...]
Πηγή: greekouzina.grΥλικά συνταγής μοσχαρίσιος κιμάς: 500 γρ. κρεμμύδια: 2 ψιλοκομμένα ελαιόλαδο: 6 κουταλιές της σούπας σκόρδο: 2 σκελίδες ψιλοκομμένες καρότα: 2 τριμμένα[...]
Πηγή: icookgreek.comμπούτι χοιρινό ζελέ Υλικά 1 μικρό μπούτι χοιρινό, δεμένο 4 φλυτζάνια νερό αλάτι, κόκκους πιπέρι 1 καρότο 2 κρεμμύδια λίγο σέλινο 1 φύλλο δάφνης ½ φλυτζάνι[...]
Πηγή: greekouzina.gr