Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 19 συνταγές
Ακόμη θυμάμαι την πρώτη φορά που έφαγα «τσιγαριαστό», σ’ ένα μέρος στα Λευκά Όρη, στην Κρήτη. Ψηλά, τέρμα θεού και ανθρώπου, καμιά ώρα «στριμμένος» δρόμος απ’[...]
Πηγή: pandespani.comΥΛΙΚΑ (ΓΙΑ 8 ΑΤΟΜΑ): 2 κουνέλια (περίπου 1.200γρ. το καθένα) 1 μεγάλο κρεμμύδι (κομμένο στα 4) 4-5 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 3 σκελίδες σκόρδο (με τη φλούδα[...]
Πηγή: megatv.com/cookΓια το κουνέλι και τη θέση του στο κρητικό τραπέζι τα έχουμε ξαναπεί και θα τα ξαναπούμε και με άλλες συνταγές. Μεζές αλλά και κύριο πιάτο είναι από τα[...]
Πηγή: bostanistas.grΠροτάσεις... update 19-2-2015 Επαναφέρω μια χρήσιμη ανάρτηση για το τραπέζι της Αποκριάς , και ελπίζω αύριο να κάνω το ίδιο για το τραπέζι της Καθαράς[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΣτο παρελθόν, με την συμμετοχή μου στο ομαδικό blog HFL, είχα γράψει για χάρη της φίλης Juanita, μερικές συνταγές για να μαγειρέψει κουνελάκι. Χθες λοιπόν,[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr΄Αλλη μια συνταγή για νόστιμο ,αρωματικό κουνελάκι !! Συστατικά Στα γρήγορα Κυρίως Πιάτα Κρεατικά Άλλες κατηγορίες Όλες οι συνταγές Σερβίρει 6-8 άτομα 1[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΜε την έναρξη της χρονιάς φίλοι μου θα ήθελα να σας ευχηθώ προσωπικά Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά με υγεία σε όλο τον κόσμο. Όπως είχα υποσχεθεί σε πολλούς[...]
Πηγή: gourmetfoodlovers.blogspot.grΓια το κουνέλι και τη θέση του στο κρητικό τραπέζι τα έχουμε ξαναπεί εδώ(το κοκκινιστό μας κουνέλι) κι εδώ (κουνέλι με γιαούρτι) κι εδώ (το κορυφαίο τηγανητό[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΕίναι από τις λίγες φορές που αναπαράγουμε συνταγή από την τηλεόραση. Κι αυτή φυσικά όχι ακριβώς όπως την είδαμε, γιατί όταν πήγαμε να την αναπαράγουμε είχαμε[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥλικά κουνέλι: 1 1/2 κιλό κρεμμυδάκια για στιφάδο: 1 κιλό καθαρισμένα, ολόκληρα ζωμός κότας: 1 λίτρο ελαιόλαδο: 50 ml φύλλα δάφνης: 6 πιπέρι μαύρο: 10 κόκκοι[...]
Πηγή: icookgreek.comυλικά 1 κ. αλεύρι από σιτάρι (κατά προτίμηση κίτρινο) 1/2 φλ.τσ. ελαιόλαδο 1 κ.γ. αλάτι γάλα ή νερό, όσο πάρει για το σερβίρισμα: φρέσκο βούτυρο και τριμμένη[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο τραπέζι του μεσημεριού της Μεγάλης Αποκράς (Μεγάλη Αποκρά λέγαμε στην Κρήτη την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς) είναι από τα πλουσιότερα της χρονιάς στην[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤο κουνέλι, λόγω Κρήτης, βρίσκεται στο τραπέζι μας πολύ συχνά. Αναζητώ λοιπόν τρόπους για να μαγειρευτεί διαφορετικά, νόστιμα και πικάντικα! Μια τέτοια[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΤι θα φάμε σήμερα; Όπως (σχεδόν) κάθε Κυριακή, φτιάχνουμε πάντα ένα φαγητό χορταστικό και ίσως λίγο περισσότερο μπελαλίδικο από τις καθημερινές. Όμως το[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr1 κουνέλι 300 γρ - 500 γρ (ανάλογα το μέγεθος του κουνελιού) μυζήθρα Κρήτης 1/2 κόκκινη ψιλοκομμένη πιπεριά(προαιρετικά) αλάτι, πιπέρι 2 σκελίδες ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: cookpad.com/gr