Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 133 συνταγές
Η Γαλλική γαστρονομία, έχει βάλει τα θεμέλια και έχει εδραιώσει γεύσεις, στην μαγειρική τέχνη! Ένα σημαντικό κεφάλαιο της γαλλικής κουζίνας είναι οι σάλτσες![...]
Πηγή: funkycook.grΗ πρώτη φορά που έφαγα μοσχάρι με κυδώνια ήταν στα εφηβικά μου χρόνια από πολίτισσα μαγείρισα και παρόλο που ήμουν μαθημένος στις γλυκές γεύσεις στο φαγητό[...]
Πηγή: pandespani.comΕντυπωσιακό χρωματικό-γεωμετρικό κοντράστ, σε μια πρωτότυπη σύζευξη υφών, αρωμάτων και γεύσεων. Μη μασάτε… Είναι ευκολότερη η συνταγή απ’ ό,τι φαίνεται. Υλικά[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαλησπέρα...σήμερα γι αλλού ξεκίνησα κι αλλού κατέληξα! Τί εννοώ; Μιλώ για τη συγκεκριμένη ανάρτηση που είναι ξαφνική και απρογραμμάτιστη, μια και κάποια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤσικνοπέμπτη σήμερα! Η Τσικνοπέμπτη βρίσκεται στο μέσο των τριών εβδομάδων του εορτασμού του Καρναβαλιού. Πρόκειται για τη Πέμπτη της 2ης εβδομάδας, της[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΑυτός ο πουρές καρότου "γεννήθηκε" ένα καλοκαίρι και συνόδευσε ωραιότατα μία σαλάτα από φακή με καραμελωμένα κρεμμύδια και ψητό κοτόπουλο. Είναι δροσερός και[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΝηστεία - νηστεία αλλά όχι για όλους… Έτσι την Κυριακή που μας πέρασε διάλεξα να κάνω για τους μη νηστεύοντες ένα φαγητό σήμα κατατεθέν της κρητικής[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΗ ουρά του αγελάδας -παλιότερα βοδινή (oxtail), λες και μόνον τα αρσενικά ζώα σ’ αυτό τον κόσμο δεν ήταν κολοβά- θα ανήκε ακόμη στις δευτεροκλασάτες κοπές του[...]
Πηγή: pandespani.comΠοιός θέλει ομελέτα ??? για σηκώστε χεράκια !!!!!!!! Πιστεύετε ότι υπάρχει κάποιος που θα πει ότι δεν του αρέσει? Η ανάρτηση αυτή βγήκε πολύ αναλυτική κατόπιν[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤο αρνάκι φρικασέ εδώ και χρόνια ήταν πάντα το φαγητό που έκαναν αποκλειστικά οι θείες μου σε οικογενειακά τραπέζια, ενώ για κάποιο ανεξήγητο λόγο, δεν το[...]
Πηγή: caruso.gr450 γρ. αρνί σπάλα, κομμένο σε μικρά κομμάτια 1 κιλό φιλέτο κοτόπουλο, κομμένο σε 8-10 κομμάτια 1 κονσέρβα με ολόκληρες τομάτες 9-10 κρεμμύδια 4 καρότα,[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΈνα καταπληκτικό και εύκολο πιάτο,"απόηχος" μιας άλλης εποχής. Επινοήθηκε και φτιάχτηκε κάπου γύρω στο 1800, προς τιμήν του Άγγλου στρατάρχη και[...]
Πηγή: cookpad.com/grΨαρονέφρι με μανιτάρια, κρέμα γάλακτος και πάπρικα Υλικά 3 ψαρονέφρια (περίπου 300 γραμμάρια το καθένα) 1 ξερό κρεμμύδι 2 σκελίδες σκόρδο 250 γραμμάρια[...]
Πηγή: greekouzina.grΚΟΚΟΡΑΣ ΠΑΣΤΙΤΣΑΔΑ Η παστιτσαδα, ειναι ενα παραδοσιακο πιατο της Κορφιατικης κουζινας, που φτιαχνεται με κοκορα αλλα και με μοσχαρι. Στην ουσια ειναι ενα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥΛΙΚΑ 200γρ. χοιρινό φιλέτο, 1 κλωναράκι θυμάρι, 20γρ. βούτυρο, αλάτι, 50γρ. αφρό καπνιστής πατάτας (ή πουρέ πατάτας), σάλτσα Madeira (Madeira Jus), φύλλα[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΤο αρνάκι Ουαλίας με πατάτες μπουλανζέ είναι η συνταγή που παρουσιάζουμε για την εβδομάδα Tasting Wales που διοργανώνει η Βρετανική πρεσβεία στην Αθήνα στα[...]
Πηγή: caruso.grΜπριζόλες με σταφύλια στη λαδόκολλα Άτομα:2, Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά, Χρόνος ψησίματος:50 λεπτά, Κόστος:5 € ΥΛΙΚΑ : 2 χοιρινές μπριζόλες 20 ρώγες[...]
Πηγή: foodtrails.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 09 Καλοκαίρι 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤα Σνίτσελ είναι η πιο δημοφιλής σπεσιαλιτέ των Γερμανών. Κατάλληλο κρέας για Σνίτσελ είναι το μοσχαρίσιο, καλά χτυπημένο, ή το στήθος κοτόπουλου ή το[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΓενικά, σε αυτό το σπίτι δεν αγαπάμε πολύ το κρέας. Μπιφτεκάκια όμως φτιάχνουμε πιο συχνά και έτσι τα κάνουμε με διάφορες συνταγές για ποικιλία! Χρειαζόμαστε[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΗ πρώτη φορά που έφαγα μοσχάρι με κυδώνια ήταν στα εφηβικά μου χρόνια από πολίτισσα μαγείρισα και παρόλο που ήμουν μαθημένος στις γλυκές γεύσεις στο φαγητό[...]
Πηγή: pandespani.com