Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 21 συνταγές
Οι τερίν (terrine) πήραν το όνομά τους απ’ το ομώνυμο κεραμικό σκεύος στη Γαλλία και στην αυθεντική εκδοχή είναι ένα είδος πατέ με μικρά κομμάτια κρέατος που[...]
Πηγή: caruso.grΟι τερίν και τα πατέ είναι ένα πλούσιο κεφάλαιο της Γαλλικής κουζίνας που λατρεύω να εξερευνώ, καθώς έχει το σπάνιο χαρακτηριστικό να περιλαμβάνει συνταγές[...]
Πηγή: caruso.grΤο αγριογούρουνο είναι όλο και πιο συχνό στα τραπέζια καθώς ο πληθυσμός τους στη φύση πολλαπλασιάζεται συνεχώς και επιπλέον υπάρχουν φάρμες που προμηθεύουν[...]
Πηγή: caruso.grΗ ΑΒ Βασιλόπουλος, το σουπερμάρκετ που ταυτίστηκε ιστορικά με τη ποιότητα και τη ποικιλία γιορτάζει αισίως τα 80 χρόνια του και δείχνει πιο ανανεωμένο από[...]
Πηγή: caruso.grΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ 2017-2018 ορεκτικά / antipasti μαυρομάτικα φασόλια σαλάτα με ντρέσινγκ αντζούγιας σαλάτα με φινόκιο, πορτοκάλια και ελιές[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grphoto: Μαρίνα Μαυρομάτη Το καλοκαιράκι τελείωσε και οι περισσότεροι επιστρέψαμε πλέον στην καθημερινή ρουτίνα. Ξαναμπήκαν στο πρόγραμμα και οι μηνιαίες[...]
Πηγή: bostanistas.grχρυσό ριζότο αλά μιλανέζε με σαφράν Τέχνη και θρύλοι πάντα αναμειγνύονταν στις γεύσεις. Το νόμπιλε ριζότο αλά μιλανέζε (risotto alla Milanese) ή ριζότο με[...]
Πηγή: pandespani.comΗ συνταγή θα έπρεπε να ονομάζεται σκαλοπίνε αλ λιμόνε (scaloppine al limone) , αλλά ελληνοποίησα επίτηδες το όνομα στον τίτλο, για να την κάνω να φαίνεται πιο[...]
Πηγή: caruso.grΚαλημέρα σας! Το γεύμα των Χριστουγέννων, ένα τόσο όμορφο γεύμα... με όλη την οικογένεια γύρω από το τραπέζι και με ένα σωρό ετοιμασίες από την προηγούμενη[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΣτο άκουσμα της λέξης στιφάδο, όλοι οι μερακλήδες τσιμπάνε αυτόματα. Βρίσκουν ένα ιδανικό πιάτο να απολαύσουν το κρασί τους γιατί με όποιο κρέας και να[...]
Πηγή: caruso.gr7/6/15 Μπριζολάκια χοιριδιού με μπύρα γιατί στο ZannetCooks.gr τρελαινόμαστε να δημιουργούμε gourmet πιάτα με εύκολο τρόπο και απλά υλικά. Συστατικά ½ κιλό[...]
Πηγή: zannetcooks.comΗταν οκτώμιση περίπου το πρωί. Το χειμωνιάτικο τοπίο στον Παρνασσό θύμιζε Highlands. Η ομίχλη έφτανε μέχρι κάτω και κοιτώντας στον ορίζοντα έβλεπες πάνω από[...]
Πηγή: bostanistas.grΣπεντζοφάι με 3 είδη λουκάνικου Στις δύο τελευταίες αναρτήσεις ( εδώ και εδώ ) είχα ευχαριστήσει τους μπλογκοφίλους για την τιμή που μου έκαναν να μου[...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.grΚαλημέρα σας! Το γεύμα των Χριστουγέννων, ένα τόσο όμορφο γεύμα... με όλη την οικογένεια γύρω από το τραπέζι και με ένα σωρό ετοιμασίες από την προηγούμενη[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΣούπερ γεύση! Σούπερ συνδυασμός! Την πρωτοδοκίμασα με αγριογούρουνο στη γάστρα και ξετρελάθηκα! Δεν νομίζω ότι θα τον αποχωριστώ ποτέ από τα τραπέζια μου και[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΤα σοταρισμένα μανιτάρια είναι μέρος της γαστρονομικής παράδοσης του Πιεμόντε (Piemonte, ή Πεδεμόντιο) στη ΒΔ Ιταλία, ένα πιάτο πολύ γευστικό και παράλληλα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤ σ ι κ ν ο π έ μ π τ η αύριο και οι ψησταριές έχουν την τιμητική τους. Δεν χρειάζεται πολυπλοκότητα: Άριστη πρώτη ύλη, σωστά αρτύματα, καλή φωτιά είναι τα[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr1/4 φλιτζ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδο, ξεφλουδισμένες και κομμένες στη μέση 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 6 φυλλαράκια βασιλικού 2 κουταλιές[...]
Πηγή: cooktherapy.gr