loukanika | γιαουρτι+παγωτο+συνταγες | faghta me loykanika | λικερ βυσσινο από κουκουτσια | στραπατσαδα με φετα | καλυτερες σαλατες | ταρτα σοκολατας νοστιμη | συνταγες κρυα πιατα για μπυρα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις μοσχοκαρυδα

Βρέθηκαν 20 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Αρνί μπούτι στο φούρνο με καραμελωμένο σκόρδο[...]

Για το ψητό: 1 αρνίσιο μπούτι (1800 γρ.χωρίς κόκκαλο) Αλάτι πιπέρι 3 κ.σ. ελαιόλαδο 150 γρ. κρεμμύδι κομμένο σε κύβους 80 γρ. σελινόριζα κομμένη σε κύβους 80[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Οι συνταγές των 6 Μπολονιέζ μιας τυφλής[...]

Στο προηγούμενο άρθρο της σειράς για την αναζήτηση της τέλειας σάλτσας Μπολονιέζ (Bolognese), παρουσιάστηκε ο στόχος της δοκιμής 6 διαφορετικών Μπολονιέζ, η[...]

Πηγή: caruso.gr

Η διατροφή του Άκη 90kg/185cm- 5η μέρα

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Ζυμαρικά με Πανσέτα και Δεντρολίβανο

υλικά 300γρ κοφτό μακαρονάκι 200γρ τυρί κρέμα 200γρ κασέρι τριμμένο 270γρ φρέσκο γάλα ελαφρύ 200γρ χοιρινή πανσέτα 1-2 κουταλιές φρέσκο δεντρολίβανο αλάτι[...]

Πηγή: pepiskitchen.blogspot.gr
Κις λορέν συνταγή από spyrid

Για τη ζύμη Κις Λορέν: 1 1/2 φλ. τσαγιού (180 γρ.) αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1/2 κ.γ. αλάτι 120 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου, κομμένο σε μικρά[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Fritata με πατάτες, λαχανικά και καπνιστή[...]

150 γρ. Μαργαρίνη Σοφτ 8 αυγά μεγάλα χτυπημένα 3 μέτριες πατάτες βρασμένες και κομμένες σε μέτριους κύβους 200 γρ. χοιρινό καπνιστό από την πανσέτα 1 τομάτα[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Το αγαπημένο φρικασέ και η ιστορία του

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!! Η μνήμη της γεύσης λειτουργεί κάποιες φορές με έναν πολύ μυστήριο τρόπο. Μια και μόνον μπουκιά φρικασέ με ταξίδεψε χρόνια πίσω...[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Το αγαπημένο φρικασέ και η ιστορία του

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!! Η μνήμη της γεύσης λειτουργεί κάποιες φορές με έναν πολύ μυστήριο τρόπο. Μια και μόνον μπουκιά φρικασέ με ταξίδεψε χρόνια πίσω...[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Δοκιμάζουμε 6 συνταγές Μπολονιέζ για να βρούμε[...]

Η σάλτσα Μπολονιέζ (Bolognese) είναι από τις πλέον βασικές στη σύγχρονη αστική μαγειρική στον Δυτικό κόσμο, ο οποίος σ’ αυτή ειδικά τη περίπτωση περιλαμβάνει[...]

Πηγή: caruso.gr
Το Food Μόντρεαλ, η γνωριμία μου με τη Χαρά και[...]

Καλημέρα! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε μαθητές και καθηγητές μια και σήμερα χτυπάει το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς για τον αγιασμό σε όλη την χώρα!! Καλή αρχή[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ, ΠΑΝΤΣΕΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ[...]

ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ, ΠΑΝΤΣΕΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΣΤΡΩΜΑ ΑΠΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ, ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ Υλικα για 6 ατομα : 500 gr παντσετες, 1200 gr πατατες, 3 μεγαλα κρεμμυδια, 6[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΚΑΖΑΤΙΈΛΟ : ΑΛΜΥΡΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΨΩΜΙ ΑΠΟ ΤΗΝ[...]

CASATIELLO (ΚΑΖΑΤΙΈΛΟ) ΑΛΜΥΡΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΨΩΜΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΠΟΛΙΤΑΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ Το καζατιέλο ( casatiello ) είναι ένα απο τα πιο χαρακτηριστικά πασχαλινά[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Fritata με πατάτες, λαχανικά και καπνιστή[...]

Υλικά για 4 άτομα 150 γρ. βούτυρο 8 αυγά μεγάλα χτυπημένα 3 μέτριες πατάτες βρασμένες και κομμένες σε μέτριους κύβους 200 γρ. χοιρινό καπνιστό από την πανσέτα[...]

Πηγή: koyzinopagida.blogspot.gr
Αυθεντική σάλτσα Μπολονέζ με μακαρόνια

Αναρτήθηκε στις 27/11/2016 σε Ζυμαρικά, Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Αυθεντική σάλτσα Μπολονέζ με μακαρόνια Μια υπέροχη, αυθεντική, Ιταλική σάλτσα[...]

Πηγή: sintayes.gr
Το Food Μόντρεαλ, η γνωριμία μου με τη Χαρά και[...]

Καλημέρα! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε μαθητές και καθηγητές μια και σήμερα χτυπάει το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς για τον αγιασμό σε όλη την χώρα!! Καλή αρχή[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
ΚΑΖΑΤΙΈΛΟ : ΑΛΜΥΡΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΨΩΜΙ ΑΠΟ ΤΗΝ[...]

CASATIELLO (ΚΑΖΑΤΙΈΛΟ) ΑΛΜΥΡΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΨΩΜΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΠΟΛΙΤΑΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ Το καζατιέλο ( casatiello ) είναι ένα απο τα πιο χαρακτηριστικά πασχαλινά[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Ένας πουρές λίγο...διαφορετικός! Πολέντα[...]

Καλησπέρα σας! Στη χθεσινή ανάρτηση, το ριγανάτο χοιρινό το συνόδευε ένας πουρές, όπως σας είπα, λίγο διαφορετικός. Ποιά είναι η διαφορά του από τον[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Nostalgia. Ή, μιά Καπνιστή Μπριζόλα, κάποτε...

Είναι, πια, σχεδόν ερειπωμένο. Η πόρτα έχει γείρει λες και νοιώθει και αυτή την κούραση από τα χρόνια που πέρασαν. Ο κισσός έχει θεριέψει και σκεπάζει σχεδόν[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Πανσέτες με ασιάτικη μαρινάδα

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Τα μυστικά του καλού ψήστη σε ψησταριά και[...]

Η σειρά με σύντομα βίντεο για τα μυστικά του ψήστη ξεκίνησε απ’ τα βασικά θέματα του ψησίματος που αναλύθηκαν σε προηγούμενο άρθρο που περιέλαβε τα επεισόδια[...]

Πηγή: caruso.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy