συνταγη για μιλκ σεικ με φρουτα | κοτοπουλο παιδακια δρισκας | εκμεκ βεφας αλεξιαδου | πως μαγειρευω σαρδελες | φιλετο κοτοπουλο κοκκινιστο αργυρω | ρεβυθαδα σιφνου αργυρω | αχλαδια στο φουρνο
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα - Στο φουρνο

Βρέθηκαν 32 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

σπαράγγια της άνοιξης με 11 γρήγορους τρόπους -[...]

Μαγειρική αξία για την αρχαία Ελλάδα πιθανόν από το 200 πΧ. αλλά με ιστορία 3000 χρόνων που φτάνει στην αρχαία Αίγυπτο, και αγαπημένα των Ρωμαίων (Cambridge[...]

Πηγή: pandespani.com

Cornish pies- Κρεατοπιτάκια

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Μαστέλο Σίφνου

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Μύδια κοκκινιστά

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Γερμανικό ψητό κατσαρόλας - Sauerbraten

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Spezzatino με αρνί και σπαράγγια συνταγή από[...]

1 κιλό αρνάκι κομμένο σε μερίδες 1 κιλό σπαράγγια καθαρισμένα 2 σκελίδες σκόρδο 7 αυγά 50 ml ελαιόλαδο 150 γρ τυρί grana padano 150 ml λευκό κρασί 1 λεμόνι[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Χωριάτικη κοτόπιτα

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Pork Fillet

ΥΛΙΚΑ 220γρ. χοιρινό φιλέτο, 100γρ. κριθαράκι, 50γρ. µανιτάρια πορτοµπέλο, 50γρ. χαλλούµι, 30ml µανιτάρι πουρέ, 30ml κόκκινο κρασί, 10ml άσπρο κρασί, 10ml[...]

Πηγή: xrysessyntages.com
φιλέτο ελάφι γουέλινγκτον: μας κακομαθαίνετε[...]

Ένα φιλέτο γουέλινγκτον είναι ταυτισμένο με μια εξαιρετική περίσταση, μια γαστρονομική τελετουργία που ξεκινά από την παρουσίαση του φαγητού στο τραπέζι μόλις[...]

Πηγή: pandespani.com
φασιανός ψητός με μήλα, αχλάδια και κολοκύθα -[...]

Πως γίνεται να διαθέτεις το προσωπικό σου πτηνό μέσα σ΄ ολάκερο το ζωικό βασίλειο και ν΄ αδιαφορείς για τη χρήση ενός τόσο αποκλειστικού προνομίου, θα[...]

Πηγή: pandespani.com
φιλέτο ελαφιού γουέλινγκτον | Caruso.gr

Ένα φιλέτο γουέλινγκτον είναι ταυτισμένο με μια εξαιρετική περίσταση, μια γαστρονομική τελετουργία που ξεκινά από την παρουσίαση του φαγητού στο τραπέζι μόλις[...]

Πηγή: caruso.gr
Μπριζόλες μοσχαρίσιες σε σάλτσα τυριού

Υλικά για 2 άτομα: 4 μπριζολάκια μοσχαρίσια χωρίς κόκκαλο 1 κρεμμύδι τριμμένο στον τρίφτη 1 ποτήρι ζωμό κότας 1/2 ποτήρι κρασί λευκό 2 κ.σ. παρμεζάνα (ή άλλο[...]

Πηγή: easykuzina.gr
Martin Becquart : Σαλάτα αστακού με πράσινο[...]

Ο Martin Becquart είναι Γάλλος, γεννημένος στο Λάος πριν από 31 χρόνια. Ανέλαβε πριν από μερικούς μήνες το Alfredos (8η θέση στους Χρυσούς Σκούφους) αφού[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Galette ολικής άλεσης με άγρια σπαράγγια,[...]

Οι ελληνικές γιορτές δεν είναι για χορτοφάγους, και πόσο μάλλον το Πάσχα. Κοκορέτσια, οβελίες, κοντοσούβλια, λουκάνικα είναι οι κεντρικοί ήρωες των τραπεζιών[...]

Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr
Martin Becquart : Σαλάτα αστακού με πράσινο[...]

Ο Martin Becquart είναι Γάλλος, γεννημένος στο Λάος πριν από 31 χρόνια. Ανέλαβε πριν από μερικούς μήνες το Alfredos (8η θέση στους Χρυσούς Σκούφους) αφού[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
vegan αρωματική κατσαρόλα

Mε εξαίρεση τον Ιταλό Archimboldo και τα χαρακτηριστικά καταφορτωμένα πορτρέτα κεφαλιών του που, μετά τον αρχικό εντυπωσιασμό, μπορεί και να ξεπερνούν το όριο[...]

Πηγή: pandespani.com
Φιλέτο από ελάφι και μοσχαράκι γάλακτος με[...]

Υλικά για 4 άτομα 400 γρ. φιλέτο από ελάφι, 400 γρ. φιλέτο από μοσχαράκι γάλακτος, αλάτι, πιπέρι. Για τη σος 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 200 γρ. μανιτάρια,[...]

Πηγή: xrysessyntages.com
Γεμιστά σνίτσελ γαλοπούλας

ΓΕΜΙΣΤΑ ΣΝΙΤΣΕΛ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ   (Για 6 άτομα) Υλικά 6 μεγάλα σνίτσελ από στήθος γαλοπούλας 80 γραμμάρια συκωτάκια γαλοπούλας ή κοτόπουλου χοντροκομμένα 50[...]

Πηγή: greekouzina.gr
Γιουβέτσι μοσχάρι

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Χοιρινό φιλέτο

ΥΛΙΚΑ 200γρ. χοιρινό φιλέτο, 1 κλωναράκι θυμάρι, 20γρ. βούτυρο, αλάτι, 50γρ. αφρό καπνιστής πατάτας (ή πουρέ πατάτας), σάλτσα Madeira (Madeira Jus), φύλλα[...]

Πηγή: xrysessyntages.com
Κατσικάκι στο φούρνο, μοσχοβολιστό

Δεν ταιριάζει σε όλους η παραδοσιακή σούβλα! Και τώρα, στην αντίστροφη μέτρηση για την αυριανή γιορτή του Πάσχα – γιορτή του τραπεζιού πρέπει να[...]

Πηγή: bostanistas.gr
σπαράγγια της άνοιξης με 11 γρήγορους τρόπους -[...]

Πράσινα σπαράγγια – φωτο: wikipedia/commons Μαγειρική αξία για την αρχαία Ελλάδα πιθανόν από το 200 πΧ. αλλά με ιστορία 3000 χρόνων που φτάνει στην αρχαία[...]

Πηγή: pandespani.com

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy