Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 252 συνταγές
Υλικά (για 6-8 άτομα) 1 μπούτι αρνίσιο, γύρω στα 2 ½ τουλάχιστον κιλά (ζητήστε από τον κρεοπώλη σας να βγάλει το κόκαλο από την κνήμη και πάνω (το μηρό)[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΗ φίλη Κική απο το blog της Tante Kiki αλλά και η αγαπητή Θαλασσένια απο το Είναι μιαμ ή μπλιαξ; με κάλεσαν κ εμένα να φτιάξω την λίστα με τις 7 αναρτήσεις[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΣπιτικοί Στρουμπουλοί Λουκουμάδες Σπιτική Μπουγάτσα με Κρέμα Ρολά Κανέλας με Μήλο Σαλάτες Ανάμικτη Σαλάτα με Φουντούκια και vinaigrette blue cheese Πολύχρωμη[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΓια 4-6 άτομα 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 πράσο, σε μικρές φέτες 1 κολοκύθι, σε μικρά κομμάτια 2 καρότα, σε κομματάκια μπουκιάς 50 ml λευκό ξηρό κρασί 1½ λίτρο[...]
Πηγή: sidagi.grΛουκούμι έγινε το κρεατάκι αφού σιγοψήθηκε για 3 1/2 ώρες μέσα στη μαρινάτα του! Υλικά για 4 μερίδες: Κότσι μοσχαρίσιο περίπου 2 κιλά Αλατοπίπερο Ξερό θυμάρι[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΣιγά που θα πέρναγε η γαλλιδούλα χωρίς να πέσει στα χέρια μου!!!! Δεν γίνονται αυτά με τίποτα! Ολα ξεκίνησαν όταν τα Greek Food Blogs με πρωτοβουλία της Βίκης[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΘα ασχοληθούμε με το μοσχάρι το οποίο και προτιμάτε από τους Έλληνες για την καθημερινή τους διατροφή,έχει καλά και ποιοτικά κομμάτια και σίγουρα κάποια για[...]
Πηγή: executivecook.blogspot.grΡοδέλες απο μοσχαρίσιο κότσι με άσπρη σάλτσα. Τι χρειαζόμαστε: 4 κομμάτια (ροδέλες) μοσχαρίσιο κότσι 1/4 φλ. ελαιόλαδο 1/3 κουπας βούτυρο ανάλατο 3 φλ. λευκο[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1.250 γραμμάρια μοσχαρίσιος λαιμός ή κότσι ή ουρά 2 καρότα ψιλοκομμένα 250 γραμμάρια ώριμες ντομάτες τριμμένες 2 ξερά κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φέτες 1[...]
Πηγή: sidagi.grΓια ψητά που δεν θα περάσουν απαρατήρητα. Τι χρειαζόμαστε: 1 κουτάκι μπύρα 1 ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκάλι 1 κρεμυδι στα τέσσερα 2-3 σκελίδες σκόρδο 2-3[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ συνταγή αυτή «κατάγεται» από το Μελένικο, μια βυζαντινή πόλη από την οποία καταγόταν ο παππούς μου, αλλά μετά τους Βαλκανικούς Πολέμους και τη νέα χάραξη[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΚαλημερούδια και πάλι! αφήνω και σήμερα το παρφέ κατα μέρος και σας δίνω τη συνταγή για ένα ινδικής προέλευσης φαγητό που κάνα χτες και μου άρεσε πάαααααρα[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΈνα καταπληκτικό πιάτο για τους λάτρεις του λεμονάτου. Μοναδική γεύση σε συνδυασμό από λαχανικά, πορτοκάλι, και ούζο. Μαζί με τα μπαχαρικά που δένουν στη[...]
Πηγή: sintagespanos-mageiriki.blogspot.grΤο φρέσκο και καλής ποιότητας χοιρινό κρέας έχει γυαλιστερό ροζ χρώμα και λεπτή υφή. Το λίπος του είναι άσπρο και πυκνό. Αν το δέρμα του έχει λεκέδες ή το[...]
Πηγή: syntageskamomata.blogspot.grΤο καλύτεροτεροοοοο κριθαράκι γιουβέτσι ευωδιαστό και μυρωδάτο! Σας έχει τύχει ποτέ να δημιουργήσετε κάτι που να είναι τόσο ωραίο/γευστικό που να σας κάνει να[...]
Πηγή: tasteandtell.grΓια 4-6 άτομα αλάτι- πιπέρι ρίγανη 1 1/2-2 κιλά γλυκοπατάτες κομμένες σε κύβους (ή πατάτες κανονικές) 2 πιπεριές κόκκινες κομμένες σε κομματάκια 2 κουταλιές[...]
Πηγή: sidagi.grΥλικά Κότσια από αρνάκι ή κατσικάκι: 3, γύρω στα 500 γρ. το καθένα φέτα σκληρή: 1/2 κιλό κομματιασμένη κεφαλοτύρι ή κεφαλογραβιέρα: 1 φλιτζάνι, κομμένα σε[...]
Πηγή: icookgreek.comΣτο Μόναχο έμεινα 3 χρόνια. Από τότε έχουν περάσει άλλα (σχεδόν) 10. Κι όμως, πώς τρώγονται τα άσπρα μοναχέσικα λουκάνικα δεν είχα μάθει μέχρι τώρα. Κι ενώ έχω[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.grCome again? :)) Το Ιταλικό ossobuco δεν ειναι τίποτε άλλο απο μοσχαρίσιο κότσι κομμένο σε φέτες-μερίδες με το κόκκαλο. Η κλασσική συνταγή γίνεται με λευκό[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.gr