μπακαλιαρος πλακι | συνταγες για καπ κεικ | κέικ ινδοκάρυδο νηστίσιμο | κατσικακι γεμιστο στο φουρνο | αραβικη πιτα με γαλοπουλα | σοκολατακια σε φορμα | εκμεκ κανταιφι συνταγη βεφα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις φινοκιο πορτοκαλι κασιους

Βρέθηκαν 19 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Φαγητό στο εστιατόριο της Villa Nobelos

Ήταν το τελευταίο μάλλον γεύμα που κάναμε για καλοκαίρι, παρόλο που ήταν μέσα Σεπτέμβρη πια. Ο καλοκαιρινός καιρός μας επέτρεψε όχι μόνο να παραμείνουμε έξω[...]

Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr
Μανιτάρια - είδη και χαρακτηριστικά

Το όνομά τους, προέρχεται από την αρχαιοελληνική λέξη αμανίτης. Για τους περισσότερους, τα μανιτάρια είναι μικρά φυτά, με περίεργο σχήμα και υφή, που φυτρώνουν[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr

Τα Μυστικά του Ψαριού - Επεισόδιο 2 (video) |[...]

Όπως είπαμε και στο προηγούμενο άρθρο της σειράς, αυτά τα άρθρα γράφονται για να υπάρχει σημείο αναφοράς με γραπτό κείμενο για κάθε νέο επεισόδιο της[...]

Πηγή: caruso.gr
Οι παθήσεις του θυρεοειδούς

Στις μέρες μας, προβλήματα με το θυρεοειδή εμφανίζονται σ’ ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων, εκ των οποίων αρκετοί δεν το γνωρίζουν. Οθυρεοειδής είναι ένας[...]

Πηγή: xrysessyntages.com
Πως ήταν η Διατροφή στην Αρχαία Ελλάδα;

Η διατροφή των αρχαίων Ελλήνων, χαρακτηριζόταν από λιτότητα. Καλλιεργούσαν μόνοι τους, τους πόρους τους ανάλογα με την περιοχή που βρισκόντουσαν (κλίμα,[...]

Πηγή: tofagitotismamas.blogspot.gr
Οι 16+1 πιο νόστιμοι μεζέδες για την Καθαρά[...]

Καθαρά Δευτέρα χωρίς τους θεϊκούς της μεζέδες δεν νοείται. Ο αετός μπορεί και να μείνει προσγειωμένος ένεκα καιρικών συνθηκών ή τράφικ στον εναέριο χώρο, αλλά[...]

Πηγή: caruso.gr
εντυπωσιακά ισπανικά κρασιά - in vino veritas -[...]

τα λευκά (επάνω) και τα κόκκινα ισπανικά κρασιά από την γευσιγνωσία της 3ης παρουσίασης (2016) Τα ισπανικά κρασιά, οι τάσεις στην οινοποίηση και στην παραγωγή[...]

Πηγή: pandespani.com
Η διατροφή την Καθαρά Δευτέρα

Γράφει η Διατροφολόγος – Διαιτολόγος Παναγιωτοπούλου Γεωργία Τι πρέπει να προτιμήσουμε όσον αφορά τη διατροφή μας την Καθαρά Δευτέρα; Είναι αναγκαίο να[...]

Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr
Martin Becquart : Σαλάτα αστακού με πράσινο[...]

Ο Martin Becquart είναι Γάλλος, γεννημένος στο Λάος πριν από 31 χρόνια. Ανέλαβε πριν από μερικούς μήνες το Alfredos (8η θέση στους Χρυσούς Σκούφους) αφού[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Μανιταριών εγκώμιο...

Τα ελληνικά μανιτάρια Είναι εξαιρετικά σε γεύση αλλά και πλούσια σε διατροφική αξία. Γνωρίστε τα βρώσιμα μανιτάρια, που φύονται σχεδόν σε κάθε γωνιά της[...]

Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr
Cappon magro

Το φαγητό της γιορτής και αγαπημένη σπεσιαλιτέ του πρώην Προέδρου της ιταλικής Δημοκρατίας Σάντρο Περτίνι. Μια ζεστή «σαλάτα» λογής λογής λαχανικών (πατάτες,[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
ΦΟΒΕΡΟ!!! ΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΤΙ Ο[...]

Εν αρχή ο Θεός... *Εν αρχή ο Θεός γέμισε τη γη με μπρόκολο, κουνουπίδι και σπανάκι, πράσινα, κίτρινα και κόκκινα λαχανικά όλων των ειδών, ώστε ο άνδρας και η[...]

Πηγή: geysimentas.blogspot.gr
επιστρέφοντας στην Σκύρο [why to visit skyros]

photo by jωp, on flickr Γενικά είμαι της άποψης ότι αν μπορείς να πας διακοπές, να μην πας στο ίδιο μέρος πάνω από μια φορά. Έχει τόσα πολλά μέρη για να δεις,[...]

Πηγή: el-findawaybyjwp.blogspot.gr
Η διατροφή την Καθαρά Δευτέρα

Γράφει η Διατροφολόγος – Διαιτολόγος Παναγιωτοπούλου Γεωργία Τι πρέπει να προτιμήσουμε όσον αφορά τη διατροφή μας την Καθαρά Δευτέρα; Είναι αναγκαίο να[...]

Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr
Zarzuela (Παραδοσιακή καταλάνικη σπεσιαλιτέ)

Υλικά (για 6 άτομα) 3 μικροί αστακοί 500 γρ. πεσκανδρίτσα (σε έξι κομμάτια) 400 γρ. καθαρισμένα καλαμάρια 500γρ. κυδώνια (όστρακα) 1 κιλό μύδια 12 μεγάλες[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Martin Becquart : Σαλάτα αστακού με πράσινο[...]

Ο Martin Becquart είναι Γάλλος, γεννημένος στο Λάος πριν από 31 χρόνια. Ανέλαβε πριν από μερικούς μήνες το Alfredos (8η θέση στους Χρυσούς Σκούφους) αφού[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Cappon magro

Το φαγητό της γιορτής και αγαπημένη σπεσιαλιτέ του πρώην Προέδρου της ιταλικής Δημοκρατίας Σάντρο Περτίνι. Μια ζεστή «σαλάτα» λογής λογής λαχανικών (πατάτες,[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Ο χρόνος διατήρησης για κάθε τροφίμο στο ψυγείο[...]

Ένα από τα πιό χρήσιμα άρθρα για κάθε οικογένεια! Ψωμιά, κέικ, ζύμες Ψημένα ψωμιά χωρίς συντηρητικά: Στο ψυγείο 2-3 εβδομάδες, στο καταψύκτη 2-3 μήνες.[...]

Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy