παγωτο βανιλια παρλιαρος | μαρμελάδα σύκο μαμαλάκης | κεφτεδακια κοτοπουλου δρισκας | μου περισσεψε φυλλο κρουστας | cheesecake δρισκας | μακαρονια φουρνου με κοτοπουλο | σοκολατενιο γλυκο με πτι μπερ
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα - Στην κατσαρολα

Βρέθηκαν 14 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Μακαρόνια με κιμά της Ζαννέτ - ZannetCooks

Συστατικά   1/2 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος 1 κρεμμύδι ψιλ/νο 2 σκελ.σκόρδο ψιλ/νες 2κ.σ.μαιντανός ψιλ/νος 3κ.σ.λάδι αλατοπίπερο 1 συσκ.χυμός ντομάτας 1/2[...]

Πηγή: zannetcooks.com
ΚΟΚΟΡΑΣ ΠΑΣΤΙΤΣΑΔΑ  ♦♦  CAPPONE

ΚΟΚΟΡΑΣ ΠΑΣΤΙΤΣΑΔΑ Η παστιτσαδα, ειναι ενα παραδοσιακο πιατο της Κορφιατικης κουζινας, που φτιαχνεται με κοκορα αλλα και με μοσχαρι. Στην ουσια ειναι ενα[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Πουρές πατάτας... το κλασσικό συνοδευτικό

Καλή σας μέρα! Για σήμερα ένα πασίγνωστο συνοδευτικό κρέατος αλλά και ψαριού. Ένα συνοδευτικό που για τα μικρούλικα πιτσιρίκια μπορεί να μετατραπεί σε ένα[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Παστισάδα ή παστιτσάδα;

Όλοι συμφωνούν ότι η παστιτσάδα ήρθε στην Κέρκυρα με τους Βενετσιάνους αλλά η πραγματική ιστορία του φαγητού αυτού είναι άγνωστη στους πολλούς, ίσως[...]

Πηγή: bostanistas.gr
ΤΖΕΝΟΒΈΖΕ  //  LA GENOVESE

ΤΖΕΝΟΒΈΖΕ Το λαχταριστό πιάτο της φωτογραφίας είναι ένα στιφάδο, που ονομάζεται τζενοβέζε, δηλαδή γενοβέζικο. Το πλήρες όνομα του πιάτου είναι pasta con sugo[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
CULINGIONIS : ΡΑΒΙΟΛΙΑ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΠΑΤΑΤΑ για[...]

CULINGIONIS : ΡΑΒΙΟΛΙΑ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΠΑΤΑΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Συνεχίζουμε το γευστικό μας ταξίδι στην Ιταλία, με την ομάδα των Quanti Modi di[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Αυθεντική Bologneuse

Η αυθεντική, Ιταλική σάλτσα Bologneuse... Τι χρειαζόμαστε: ελαιόλαδο 1 μεγάλο καρότο 1 μεγάλο κρεμμύδι 3/4 του κιλού μοσχαρίσιο κιμά 1/2 ποτηράκι λευκό κρασί[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Η Παστιτσάδα της θείας Φωτεινής

Ένα υπέροχο φαγητό που έφαγα απ τα χεράκια της θείας Φωτεινής από τη Ζάκυνθο και ξετρελάθηκα. Μου έδωσε τη συνταγή και ήθελα να τη μοιραστώ μαζί σας. Υλικά: 1[...]

Πηγή: kouzinoskalismata.blogspot.gr
Χουνκιάρ Μπεγεντί... το απόλυτο φαγητό της[...]

Το χουνκιάρ μπεγεντί είναι ένα καθαρά πολίτικο πιάτο και μάλιστα από τους πρωταγωνιστές της πολίτικης κουζίνας. Μια ιστορία λέει ότι είναι έμπνευση των[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Παστιτσάδα... σχεδόν η κλασσική

Ένα υπέροχο Κερκυραϊκό φαγητό που μας πάει πίσω πολλά χρόνια. Ένα πιάτο που το γεύτηκα όσες φορές πήγα στο αγαπημένο μου νησί και που δεν υπήρξε φορά να μην το[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΚΑΛΑΒΡΙΑΣ ΜΕ ΠΕΝΕΣ, ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΥΡΙ

Υλικά (6 μερίδες) : 250 γρ. χωριάτικα λουκάνικα πικάντικα τρυπημένα 1/4 φλιτζ. νερό 1/2 κουταλάκι πιπέρι 500 γρ. πένες ή μακαρόνι γυριστό 1/4 κουταλάκι[...]

Πηγή: yumyum.gr
Παστιτσάδα... σχεδόν η κλασσική

Ένα υπέροχο Κερκυραϊκό φαγητό που μας πάει πίσω πολλά χρόνια. Ένα πιάτο που το γεύτηκα όσες φορές πήγα στο αγαπημένο μου νησί και που δεν υπήρξε φορά να μην το[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Κάντο όπως ο Ιταλός: Ραβιόλι με γέμιση πατάτας

photo: Μαρίνα Μαυρομάτη Σήμερα θα ταξιδέψουμε μέχρι την Σαρδηνία, γιά να δοκιμάσουμε τα τοπικά ραβιόλια (γεμιστά ζυμαρικά). Τα κουλιντζιόνις (culingionis[...]

Πηγή: bostanistas.gr
τρίπα φιορεντίνα - ο πρέσβης κοκκινιστός πατσάς[...]

Ένα από τα παλαιότερα και δημοφιλέστερα πιάτα της Φλωρεντίας προέρχεται από την πάμπτωχη κουζίνα της. Η τρίπα φιορεντίνα (trippa alla fiorentina), δηλαδή ο[...]

Πηγή: pandespani.com

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy