Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 39 συνταγές
Καλησπέρα! Λοιπόν, θα το πιστέψετε εάν σας εξομολογηθώ ότι δεν είχα ξαναφτιάξει γιουβαρλάκια; Ναι, ναι αλήθεια είναι!!! Και να πω ότι δεν τα τρώμε αλλά ίσως[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΈνα υπέροχο Κερκυραϊκό φαγητό που μας πάει πίσω πολλά χρόνια. Ένα πιάτο που το γεύτηκα όσες φορές πήγα στο αγαπημένο μου νησί και που δεν υπήρξε φορά να μην το[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr1200 γρ. μοσχαρίσια μάγουλα 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 καρότο ψιλοκομμένο 1 κλ. σέλερι ψιλοκομμένο 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας 1 φλ. κόκκινο κρασί 2[...]
Πηγή: argiro.grΈνα υπέροχο Κερκυραϊκό φαγητό που μας πάει πίσω πολλά χρόνια. Ένα πιάτο που το γεύτηκα όσες φορές πήγα στο αγαπημένο μου νησί και που δεν υπήρξε φορά να μην το[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΖυμαρικά... μεγάλη αγάπη!! Από τις πιο παλιές και πιο σταθερές! Από κείνες που δεν σε αφήνουν και δεν τις εγκαταλείπεις ποτέ! Απ' αυτές που είναι μέρος του[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΣυστατικά 500γρ.ζυμαρικά cortecce ή άλλο κοντό ζυμαρικό της αρεσκείας μας 300κιμάς ανάμικτος(μοσχαρίσιος-χοιρινός) 1κρεμμύδι τριμμένο 200γρ.φινόκιο[...]
Πηγή: zannetcooks.comΤα μακαρόνια, νομίζω, αρέσουν σε όλους και αν όχι σε όλους, στους περισσότερους. Με σάλτσα ή όχι, με λαχανικά διάφορα, με κρέας και θαλασσινά, ακόμα και με[...]
Πηγή: bostanistas.grΤΖΕΝΟΒΈΖΕ Το λαχταριστό πιάτο της φωτογραφίας είναι ένα στιφάδο, που ονομάζεται τζενοβέζε, δηλαδή γενοβέζικο. Το πλήρες όνομα του πιάτου είναι pasta con sugo[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤα άγρια σπαράγγια είναι ίσως το πιο εκλεκτό έδεσμα που μας προσφέρει κάθε άνοιξη η ελληνική χλωρίδα, κάτι που οι καλοφαγάδες από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα[...]
Πηγή: bostanistas.grΚάτι στα γρήγορα και ταυτόχρονα εκκαθάριση ψυγείου είχαμε σήμερα... Όμως ήταν τόσο πετυχημένο και νόστιμο που τα κορίτσια μου ζήτησαν να επαναληφθεί! Για να[...]
Πηγή: kouzinotherapy.blogspot.grΖυμαρικά... μεγάλη αγάπη!! Από τις πιο παλιές και πιο σταθερές! Από κείνες που δεν σε αφήνουν και δεν τις εγκαταλείπεις ποτέ! Απ' αυτές που είναι μέρος του[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΌλοι συμφωνούν ότι η παστιτσάδα ήρθε στην Κέρκυρα με τους Βενετσιάνους αλλά η πραγματική ιστορία του φαγητού αυτού είναι άγνωστη στους πολλούς, ίσως[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο χουνκιάρ μπεγεντί είναι ένα καθαρά πολίτικο πιάτο και μάλιστα από τους πρωταγωνιστές της πολίτικης κουζίνας. Μια ιστορία λέει ότι είναι έμπνευση των[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά 1 1/2 κιλό αρνί, κατά προτίμηση σπάλα 3 ώριμες ντομάτες τριμμένες 3-4 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο 1/2 φλιτζάνι κόκκινο κρασί 2[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαλησπέρα! Το θέμα είναι ότι σ' αυτή τη ...ζωή δεν χρειαζόμαστε μόνον σοκολάτα (προηγούμενη ανάρτηση) αλλά χρειαζόμαστε και πραγματικό φαγητό!! Έτσι, για[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλή σας μέρα! Για σήμερα ένα πασίγνωστο συνοδευτικό κρέατος αλλά και ψαριού. Ένα συνοδευτικό που για τα μικρούλικα πιτσιρίκια μπορεί να μετατραπεί σε ένα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤι χρειαζόμαστε: 500 γρ. πένες 1 μικρό κρεμμύδι 4 κ.σ. λάδι 100 γρ. πικάντικα χωριάτικα λουκανικάκια 1 κλωναράκι βασιλικό 600 γρ. αποφλοιωμένα ντοματάκια 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ αυθεντική, Ιταλική σάλτσα Bologneuse... Τι χρειαζόμαστε: ελαιόλαδο 1 μεγάλο καρότο 1 μεγάλο κρεμμύδι 3/4 του κιλού μοσχαρίσιο κιμά 1/2 ποτηράκι λευκό κρασί[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚάποιοι θα τα θυμούνται σίγουρα, εκείνα τα κυριακάτικα μεσημέρια, που το τραπέζι στο σπίτι ήταν “ξεχωριστό”, γιορτινό, αποτύπωνε την διαφορετικότητα της[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά της συνταγής μας 1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο από σπάλα 1 κουτί λαζάνια 700 γρ. ντοματοχυμό 1 κρεμμύδι τριμμένο 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη 2 -3 μελιτζάνες[...]
Πηγή: maxistinkouzina.blogspot.grΜακαρονάδα με κιμά Νομίζω ήρθε η στιγμή να ξεκινήσω να γράφω βασικές αγαπημένες συνταγές μου τις οποίες έχω ανανεώσει και βελτιώσει στο πέρασμα των χρόνων![...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΚΟΚΟΡΑΣ ΠΑΣΤΙΤΣΑΔΑ Η παστιτσαδα, ειναι ενα παραδοσιακο πιατο της Κορφιατικης κουζινας, που φτιαχνεται με κοκορα αλλα και με μοσχαρι. Στην ουσια ειναι ενα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣυστατικά 1/2 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος 1 κρεμμύδι ψιλ/νο 2 σκελ.σκόρδο ψιλ/νες 2κ.σ.μαιντανός ψιλ/νος 3κ.σ.λάδι αλατοπίπερο 1 συσκ.χυμός ντομάτας 1/2[...]
Πηγή: zannetcooks.comΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΜΕ ΚΙΜΑ Αγαπημενο φαγακι το κριθαρακι με κρεας -αλλα και χωρις!-, μας αρεσει να ειναι και ζουμερο, το μονο κακο του ειναι οτι αν σταθει ρουφαει ολο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜπιφτέκια με πέστο καλαμπρέζε Χρόνος προετοιμασίας: 5 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 20 λεπτά Μερίδες: 8 Υλικά Για τα μπιφτέκια θέλουμε: 1/2 κιλό μοσχαρίσιο κιμά[...]
Πηγή: kouzzzina.grΥλικά για 6 άτομα Για τα ρολά 1 κιλό βοδινό rump steak σε 12 λεπτές φέτες, ½ φλ. τριμμένη παρμεζάνα + ½ φλ. τριμμένο πεκορίνο (pecorino) ή 1 φλ. μόνο[...]
Πηγή: xrysessyntages.com