παστα ελιας βεφα | σουτζουκακια μαμαλάκης | ρυζοκεφτεδες φουρνου | ντρεσινγκ για σιζαρ | μαγειριτσα νηστισιμη με μανιταρια | κεκακια νηστισιμα | συνταγη για εργολαβους με καρυδα | λουκουμαδες με baking powder
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις κασερι κρουτον ζαχαρη λαχανακια

Βρέθηκαν 19 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Paella de carne (για κρεατοφάγους)

Είχα βάλει πρίν κάτι μήνες συνταγή για παέγια με ψαρικά ιδου τζιαι η βερσιόν για κρεατοφάγους! Θέλεις 1/2 kg κουνέλλι κομμενο σε μικρά κομμάθκια 5 6 Φτερούγες[...]

Πηγή: istomageiremata.blogspot.gr
κροστίνι με συκωτάκια: from Tuscany with love -[...]

Αν υπήρχαν δυναμόμετρα να μετράνε την ‘άγνωστη’ ένταση των τόπων, στο δικό μου η Τοσκάνη που γνώρισα θα είχε φτάσει την θλίψη (από το σύνθλιψη), εξασφαλίζοντας[...]

Πηγή: pandespani.com

Τα πάντα περί Τερίν & μια Τερίν της Εξοχής[...]

Οι τερίν και τα πατέ είναι ένα πλούσιο κεφάλαιο της Γαλλικής κουζίνας που λατρεύω να εξερευνώ, καθώς έχει το σπάνιο χαρακτηριστικό να περιλαμβάνει συνταγές[...]

Πηγή: caruso.gr
Κρεμμυδόσουπα με γραβιέρα

¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ Συνταγή : Δημήτρης Σκαρμούτσος Μερίδες : Για 4[...]

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr
κροστίνι με πατέ από συκωτάκια: from Tuscany[...]

Κροστίνι με πατέ από συκωτάκια πουλιών, αρωματισμένα με φασκόμηλο Αν υπήρχαν δυναμόμετρα να μετράνε την ‘άγνωστη’ ένταση των τόπων, στο δικό μου, η Τοσκάνη που[...]

Πηγή: pandespani.com
Sandwich με coleslaw και λουκάνικα

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Πατέ με συκωτάκια

Η κλασική συνταγή που ξεκίνησε από τη Γαλλία, αλλά την οικειοποιήθηκαν οι Άγγλοι που τη λατρεύουν. Υλικά για 6 σαν πρώτο πιάτο 400 γρ. συκωτάκια κοτόπουλου,[...]

Πηγή: xrysessyntages.com
Κλασικό πατέ με συκωτάκια

ΥΛΙΚΑ Για 6 σαν πρώτο πιάτο 400 γρ. συκωτάκια κοτόπουλου, καλά καθαρισμένα από τις ίνες και τα παχάκια τους και τεμαχισμένα 300 γρ. ξεπαγωμένο βούτυρο λίγο[...]

Πηγή: xrysessyntages.com
μενού αγίου βαλεντίνου 2015 - 50 αποχρώσεις του[...]

Πολλά έχουν γραφτεί για τις 50 και βάλε-βγάλε αποχρώσεις του γκρι και του κυρίαρχου Κρίστιαν Γκρέι επί της υποτακτικής -με συμβόλαιο- Αναστάζια Στιλ· κι άλλα[...]

Πηγή: pandespani.com
Κλασική γαλλική κρεμμυδόσουπα

Υλικά (για 6 άτομα) 8 μεγάλα κρεμμύδια (άσπρα ή κίτρινα) σε χοντρές φέτες 4 κ.σ. βούτυρο αγελάδας 3 φλιτζ. νερό ½ φλιτζ. dry Sherry 1 lt. ζωμός[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Γκουρμέ Τερίν με Φασιανό: Η Τέλεια Τερίν |[...]

Οι τερίν (terrine) πήραν το όνομά τους απ’ το ομώνυμο κεραμικό σκεύος στη Γαλλία και στην αυθεντική εκδοχή είναι ένα είδος πατέ με μικρά κομμάτια κρέατος που[...]

Πηγή: caruso.gr
8 νόστιμες συνταγές για σάντουιτς με λίγα[...]

Μήπως αναρωτιέσαι τι μπορείς να παίρνεις μαζί σου για να τσιμπολογάς στη δουλειά; Σου έχω τη λύση και μάλιστα διαίτης! Το σάντουιτς είναι μία πολύ επιλογή.[...]

Πηγή: ediva.gr
Φοντύ: Βουτιές στην απόλαυση

Συνδυασμοί τυριών με κρασί και σοκολάτα, αποτελούν τα απαραίτητα συστατικά του φοντί. Πάρτε, λοιπόν, και εσείς τα ειδικά πιρουνάκια και ετοιμαστείτε να[...]

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr
Mama Roux: Μια κουζίνα που γιορτάζει την[...]

Το Mama Roux από τότε που άνοιξε το 2011 ως σήμερα έχει καταφέρει να βάλει τη σφραγίδα του στη γαστρονομική σκηνή της Αθήνας, κάτι που δεν είναι εύκολο για τα[...]

Πηγή: caruso.gr
Πως να οργανώσετε μια επιτυχημένη

Εγώ και ο άντρας μου δεν είμαστε πλούσιοι. Έχουμε τις καλές και τις όχι τόσο καλές οικονομικές μας στιγμές. Κάπου ανάμεσα σε μερικές από αυτές τις κακές[...]

Πηγή: koritsimalama.blogspot.gr
Dzur Dinner - This Is Not A Drill

Και φτάνει εκείνη η στιγμή που κάθε μαγείρισσα ή μάγειρας τρέμει: η στιγμή της δοκιμής. Δεν είναι ότι φοβάσαι την ίδια τη δοκιμή ή την πράξη του μαγειρέματος ή[...]

Πηγή: saffrongatherer.blogspot.gr
Μεζέδες για Μουντιάλ: Picadas από την Αργεντινή

Το BBQ στην Αργεντινή λέγεται Asado και η λέξη χαρακτηρίζει τόσο το είδος του φαγητού, όσο και τη μάζωξη των φίλων γύρω απο τα κάρβουνα, στα οποία ψήνονται[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Italian baguette

Για 1 άτομα Προσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά μπαγκέτα | έμενταλ | τσένταρ | μπριζόλα | γαλοπούλα | σαλάμι Διαφημίσεις 1 μαύρη[...]

Πηγή: toarkoudi.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy