Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 22 συνταγές
Ένα γνωστό πιάτο, με την πανταχού παρούσα στην ελληνική κουζίνα ντομάτα, μεταμορφώνεται σε νοστιμότατο, κρύο μεζέ, ο οποίος ταιριάζει με το πνεύμα μιας[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜε τον ένα ή τον άλλο τρόπο, με αυγά νωπά ή δουλεμένα σε μπεν-μαρί (ή ακόμη και χωρίς αυγά), με λικέρ amaretto ή με κρασί marsala, η Tiramisu είναι ένα από τα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚαλημέρα, καλημέρα!!! Η εβδομάδα της παράδοσης αυτή και σήμερα ταξιδεύουμε στην Κέρκυρα, το αγαπημένο μου νησί και απολαμβάνουμε ένα από τα παραδοσιακά πιάτα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΕΛΙΚΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ: Πλένουμε και βράζουμε τα πορτοκάλια σε αρκετό νερό για 40 έως 60 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν. Μόλις κρυώσουν τα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΔύσκολο να ελέγξει κάποιος τι ακριβώς τρώει. Όμως υπάρχουν κάποιες τροφές καθοριστικές για την υγεία μας, τις οποίες όχι μόνο μπορούμε αλλά πρέπει να βάλουμε[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΗ επίσκεψή μου στη Δανία όπου πήγα για να μάθω τα πάντα για το πώς παράγεται το βούτυρο Lurpak και η κρέμα γάλακτος της Arla, ξεκίνησε με το εργοστάσιο που[...]
Πηγή: caruso.grΚαλημέρα, καλημέρα!!! Η εβδομάδα της παράδοσης αυτή και σήμερα ταξιδεύουμε στην Κέρκυρα, το αγαπημένο μου νησί και απολαμβάνουμε ένα από τα παραδοσιακά πιάτα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗ Λίνα, ξέροντας το κώλυμα μου με τους πειραματισμούς, φρόντισε να με ενημερώσει για κάτι που διάβασε σε βιβλίο του Παρλιάρου "Μαθήματα γλυκιάς αλχημείας " Τα[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΛάδι «ενός άλλου κόσμου» για το μαρινάρισμα ενός rib-eye: Στο υγρό περιβάλλον του ελαιόλαδου, όταν τα εσπεριδοειδή συναντούν τα μπαχαρικά που ονομάζουμε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΑπό το «Etrusco», Κάτω Κορακιάνα, Κέρκυρα: Όταν ο σεφ Έκτορας Μποτρίνι υποσχέθηκε να μας δώσει μία από τις κλασικές συνταγές του για φιλέτο, ο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο τζιγκόνιερ είναι μία από τις οικογενειακές συνταγές των Μποτρίνι. Διατηρεί τις μνήμες που φύλαξε από τον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο ο παππούς του Έκτορα. Εκείνη[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΠιπεράτο παϊδάκι με γλάσο ροδιού. Παίρνουμε ένα αρνίσιο παϊδάκι, το αλατίζουμε και το τυλίγουμε με ένα στρώμα από διάφορα χοντροσπασμένα πιπέρια. Το πιέζουμε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiMαρινάδα για μια bavette d’aloyau, ψημένη στη σχάρα saignante: Ιδιαίτερα η μπαβέτ είναι ένα πιο σκληρό αλλά γευστικό κομμάτι κρέας, που ζητάει τόσο το[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiκαλημέρααααα... τι κάνουμε?? πάλι ζέστη σήμερα... πάλι εδώ εμείς... και πάλι για δουλειά....ΠΡΩΤΟΥΤΥΠΟ ε??? Δεν παραπονιέμαι... εχθές είχα πάει θέατρο[...]
Πηγή: nostimotato.blogspot.grΑυτή την Κυριακή μαζί με την Καθημερινή, o Γαστρονόμος Ιανουαρίου! Αφιέρωμα, νόστιμα και υγιεινά πιάτα στον ατμό! Ψαρονέφρι με ξερά φρούτα, σολομός με[...]
”Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, με αυγά νωπά ή δουλεμένα σε μπεν-μαρί (ή ακόμη και χωρίς αυγά), με λικέρ amaretto ή με κρασί marsala, η Tiramisu είναι ένα από[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈφτασαν στα χέρια μου δυο λαχταριστά πακέτα Μανιτάρια Κορινθίας και δεν μπορούσα να αποφασίσω τι φαγητό να πρωτοφτιάξω! Μετά από σκέψη αποφάσισα να κάνω μια[...]
Πηγή: lookcooliageumata.blogspot.grΓια την εβδομάδα που διανύουμε το πρόγραμμα έχει ήδη αναρτηθεί κι η βδομάδα όπου νάναι τελειώνει. Επειδή όμως θα ξαναγίνουν τα μαθήματα και την επόμενη[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr