Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Λάδι «ενός άλλου κόσμου» για το μαρινάρισμα ενός rib-eye: Στο υγρό περιβάλλον του ελαιόλαδου, όταν τα εσπεριδοειδή συναντούν τα μπαχαρικά που ονομάζουμε «ζεστά», όπως το μοσχοκάρυδο και το γαρίφαλο, αλλά και το κόλιαντρο, τονίζεται το «μοσχάτο» άρωμα των κρεάτων. Το αποτέλεσμα είναι ένα λ [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο athinorama.gr/umami