Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 10 συνταγές
Το ψαρονέφρι είναι το μαλακότερο κομμάτι του χοιρινού κρέατος. Δεν χρειάζεται πολύ βράσιμο και μένει στο στόμα μαλακό και ζουμερό. Τη συνταγή αυτή, που τη[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΣήμερα σας έχω άλλη μία βήμα - βήμα συνταγή για σκούρο μπρεζέ με χοιρινό, κυδώνια και δαμάσκηνα. Η συγκεκριμένη τεχνική θα σας δώσει 100% ένα αποτέλεσμα πέραν[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΤο χοιρινό έχει την τιμητική του αυτές τις ημέρες. Για αυτό και εμείς σου προτείνουμε μια κατ' εξοχήν χριστουγεννιάτικη συνταγή με δαμάσκηνα Μέτρια 2 Ώρες[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ Αν ψάξει κανείς σε διάφορες πηγές, θα ανακαλύψει κείμενα που μας διαφωτίζουν σχετικά με τη διατροφή των Ελλήνων στο πέρασμα των αιώνων.[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΥλικά (για 6 άτομα): 1 ½ κιλό καρέ χοιρινό χωρίς κόκαλο (λούντζα), 1 γεμάτο κουταλάκι ψιλοκομμένα φυλλαράκια φρέσκιας μαντζουράνας ή φρέσκιας ρίγανης, 1[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά: 1,5 κιλό χοιρινό μπούτι ψαχνό (ένα κομμάτι, που ζητάμε από τον κρεοπώλη να μάς το ανοίξει σα φύλλο για ρολό) 2 πράσα 25 δαμάσκηνα ξερά 5[...]
Πηγή: greekcook.gr