Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 51 συνταγές
Μοσχαράκι στην κατσαρόλα με πατάτες, σβησμένο με ρετσίνα. Τι χρειαζόμαστε: 1/2 ποτήρι του νερού ελαιόλαδο 1 κιλό μοσχάρι Αλάτι Πιπέρι 1 ποτήρι του κρασιού[...]
Πηγή: cookpad.com/gr“Γιατί ένα μπέργκερ πρέπει να μοιάζει με ένα μπέργκερ;” ήταν το μέγα φιλοσοφικό ερώτημα που με κράτησε άγρυπνο κάποιο βράδυ προ μηνών. Για να δείτε τι[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά 500 γρ. χοιρινό (χωρίς κόκκαλα από σπάλα ή μπούτι) κομμένο σε κ ύβους 2 κρεμμύδια ξερά 20 γρ. ζάχαρη λευκή κρυσταλλική 1 μικρή πράσινη πιπεριά 1 πράσο 50[...]
Πηγή: geusis.blogspot.grΑυγά-μάτια, τηγανητές πατάτες, μακαρόνια με σάλτσα - κάπου εδώ τελειώνει η λίστα με τα φαγητά που ο άπειρος μαγειρικά εργένης συνήθως πιστεύει πως μπορεί να[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά 500 γρ. ρεβίθια 1 κρεμμύδι 1 κλωνάρι σέλερι 1/2 καρότο 2 σκελίδες σκόρδο 2 κλωνάρια δεντρολίβανο 1 κομμάτι από προσούτο ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι 3 –4[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΗ μελιτζάνα είναι το κύριο λαχανικό της μαγειρικής της Τουρκίας. Από τις μαρμελάδες έως τις σούπες, από το κεμπάπ έως τα μαγειρευτά, χρησιμοποιείται με[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά 3 κιλά τρυφερό χοιρινό 1/2 κιλού λίπος από νεφρά 4 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο 1 κοφτή κουταλιά καυτερό κοκκινοπίπερο 1/2 κουταλ. ρίγανη 1/2 κουταλ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά 1/2 φλιτζ. λάδι 1 φλιτζ. ζεστό νερό 1 φλιτζ. ξίδι ή 1/2 φλιτζ. ξίδι και 1/2 φλιτζ. κόκκινο κρασί 1 κουταλάκι αλάτι 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο 2[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiCaldo verde, η σμαραγδένια: Η πράσινη, υπέροχη, δυναμωτική, αλλά και λεπτή στη γεύση, σούπα από την Πορτογαλία. η εθνική τους χορτόσουπα! Ένα πιάτο της[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤα «μεγάλα πνεύματα» συναντιούνται!! Ετοίμαζα το σημερινό «πιάτο» όταν είδα ξαφνικά στο πλάι της σελίδας μου την υπέροχη ανάρτηση της[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΧοιρινό κρέας (κομμάτια από μπούτι ή λαιμό) μαγειρεμένα στην κατσαρόλα με πιπεριές και κρασί. Τι χρειαζόμαστε: 1/2 κιλό κομμάτια χοιρινού (από λαιμό ή μπούτι)[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 συκωταριά αρνίσια ή κατσικίσια Ελαιόλαδο 2 λεμόνια (τον χυμό τους) 2 κ.σ. μουστάρδα 1 ποτηράκι κρασί λευκό η ρετσίνα 1 ποτηράκι του κρασιού νερό Ρίγανη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΟδηγίεςΠλένουμε το κρέας και το βάζουμε να στραγγίξει. Βάζουμε σε βαθύ μπολ το ελαιόλαδο,το κρασί ή την ρετσίνα,την μουστάρδα,το δεντρολίβανο,την... The post[...]
Πηγή: chefoulis.grυλικά 900 γρ. χοιρινό κρέας από πανσέτα, κομμένο σε κύβους 3 εκ. 500 γρ. λινγκουίνε (ζυμαρικό) 1 φλ.κ. λευκό κρασί 4 κ.σ. ελαιόλαδο αλάτι, φρεσκοτριμμένο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά: 1 γαλοπούλα (6 κιλά) 100 γραμ. κιμά (3 ζώα χοιρινό, μοσχαρίσιο, αρνίσιο) 1-2 κουταλιές ελφίνο για σωτάρισμα 1 κρεμμύδι μεγάλο (για[...]
Πηγή: greekcook.grΝόστιμος μεζές αλλά και κυρίως πιάτο. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό χοιρινό από μπριζόλα λαιμού 1 πράσινη πιπεριά 1κοκκινη πιπεριά 1 ποτηράκι ρετσίνα χυμός απο δυο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικα 1 κιλο συκωτι μοσχαρισιο 3/4 ποτηριου ρετσινα 1/3 ποτηριου ελαιολαδο ριγανη αλατι Εκτελεση Πλενουμε το συκωτι,το βαζουμε σε ενα ταψι,αλατιζουμε,ριχνουμε[...]
Πηγή: cometocook.blogspot.grΥλικά συνταγής αρνάκι: 1 - 1½ κιλό σε μερίδες πατάτες: 1 κιλό, κομμένες κυδωνάτες σκόρδο: 4 σκελίδες μουστάρδα : 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο: 2/3 φλιτζάνι[...]
Πηγή: icookgreek.comΣαλτσα για τα σουτζουκακια 1/2 Pumaro 1 κυβος Knorr xοιρινο Για τα σουτζουκακια 1/2 κιλο κιμα μορχαρισιο (αν θελετε μπορειτε να προσθεσετε και 1/2 κιλο κιμα[...]
Πηγή: cooktherapy.grΥλικά 2 κιλά κρέας αρνίσιο ή χοιρινό χωρίς κόκκαλα 4 κρεμμύδια ξηρά , ψιλοκομμένα 1 κουταλιά σ. πάπρικα γλυκιά 1 κουταλιά σ. ρίγανη αλάτι, πιπέρι 1 μικρή[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά Για τα παϊδάκια 16 παϊδάκια αρνιού 4 λεμόνια (και το χυμό και το ξύσμα) 8 κουτ. της σούπας γιαούρτι 4 κουτ. της σούπας ούζο 2 κουτ. της σούπας θυμάρι 4[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαι όμως η γαλοπούλα δεν είναι τόσο δύσκολη στο μαγείρεμα όσο νομίζετε! Αν προσέξετε 2-3 πράγματα σε καθένα από τα 5 στάδια της προετοιμασίας της θα δείτε πόσο[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.grΑρκετοί δε συμπαθούν γευστικά το κατσικάκι ή το αρνάκι. Το μυστικό βρίσκεται στο σωστό μαρινάρισμα και φυσικά στο κρέας που θα επιλέξετε. Υλικά για το[...]
Πηγή: fetoula.blogspot.grΥλικά (για 4 άτομα) 1300-1500 γρ. κοιλιές από αρνάκι γάλακτος (συνήθως πρέπει να τις παραγγείλουμε στο χασάπη) 2 ματσάκια άνηθο ψιλοκομμένο (κρατάμε 4[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚυπάρισσος, κυπαρίσσι: Ανήκει στην οικογένεια των Κυπαρισσίδων. Είναι αγγειοσυσταλτικό και χρησιμοποιείται για τόνωση των φλεβών, σε κιρσούς, σε κράμπες των[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.gr