Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 155 συνταγές
Στην κουζίνα του Chef στον αέρα φτιάχνουμε συνταγές με λωτούς! Ο Ανδρέας Λαγός φέρνει στην Ελένη τους καλύτερους λωτούς της αγοράς και φτιάχνει κοτόπουλο με[...]
Φτιάχνουμε συνταγές για μπουφέ με την σεφ Κωνσταντίνα Φάκλαρη . Δείτε τη συνταγή για τη σούπα κάστανο με κρέμα μανιταριών που σερβίρεται σε σφηνάκι και την[...]
Ο Chef Ανδρέας Λαγός μας φτιάχνει ένα κατακόκκινο ντοματένιο μενού ! Μάθετε τη συνταγή για μια χορταστική ντοματόσουπα , ένα κατακόκκινο ριζότο με αυγό και την[...]
‘On the first day of Christmas my true love gave to me, a partridge in a pear tree.’ «Την πρώτη μέρα των Χριστουγέννων η πραγματική μου αγάπη, μού χάρισε μια[...]
Πηγή: pandespani.comΗ χήνα είναι το αρχέτυπο χριστουγεννιάτικο έδεσμα στο δυτικό κόσμο από τα πολύ παλιά χρόνια. Μετά την έλευση της γαλοπούλας από τον νέο κόσμο στην Ευρώπη το[...]
Πηγή: pandespani.com"Ζούγκλα του Αμαζονίου" αποκαλούσε ο μακαρίτης καλός μας γείτονας τον κήπο του πατέρα μας εξαιτίας της ποικιλίας και του πλήθους της πανίδας που[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΚουνέλι σε σάλτσα λαγού, και όχι, μην μπερδευτείτε με το γνωστο λαγωτό που γίνεται κατά τόπους και ειδικά στην Αρκαδία με διάφορα κρέατα. Δεν βάζουμε κρεμμύδι[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grH ιστορία απ’ τη μεριά του Greekadman: Παραδοσιακό ελληνικό πιάτο οι γίγαντες, αποτελούν εξαιρετικό μεζέ πριν από χειμωνιάτικα ή καλοκαιρινά πιάτα που[...]
Πηγή: pandespani.com1 λαγός 400γρ. φασόλια 1 ποτήρι λευκό κρασι 2 κουταλιές ξύδι 3 σκελίδες σκόρδου 3 κρεμμύδια 1 φύλλο δάφνης 1 κλωνάρι θυμάρι 1 καυτερή πιπεριά τσίλι λάδι αλάτι[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1 Λαγός του 1 κιλού 250γρ. μανιτάρια 250γρ. κρεμμυδάκια για στιφάδο 1 κρεμμύδι 1 λεμόνι 1 φύλλο δάφνης 1 κλωνάρι θυμάρι 1 ποτήρι λευκό κρασί 1 κούπα ζωμός[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά: 1 λαγό 4 τεμάχια κρεμμυδάκια φρέσκα 1 τεμάχιο σκόρδο 300 gr καρύδια 200 gr ψωμί λευκό ψίχα 3 δαφνόφυλλα 1 ποτήρι κρασί λευκό 1 ποτηράκι ελαιόλαδο λίγο[...]
Πηγή: loukoulos.comΤα σοταρισμένα μανιτάρια είναι μέρος της γαστρονομικής παράδοσης του Πιεμόντε (Piemonte, ή Πεδεμόντιο) στη ΒΔ Ιταλία, ένα πιάτο πολύ γευστικό και παράλληλα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΛαγός κρασάτος, όπως στην Κρήτη. Συνταγή από http://bettyscuisine.blogspot.com Τι χρειαζόμαστε: 1 λαγός ή 2 μπούτια λαγού 1/2 κούπα ελαιόλαδο 1/2 κ.γ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠαρόλο που στο σπίτι μου ο λαγός θεωρείτο βασιλικό φαγητό και όποτε μας δινόταν η ευκαιρία να τον μαγειρέψουμε σαλμί ή στουφάτο το θεωρούσαμε σπουδαίο[...]
Πηγή: bostanistas.grΜια πολύ ωραία μαρινάδα, που όχι μόνο μαλακώνει, αλλά «κόβει» εντελώς τη μυρωδιά σε όποιο κρέατος τη χρησιμοποιήσουμε. Είναι ότι πρέπει για να[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΣτιφάδο : [βεν. *stufado (πρβ. ιταλ. stufato) < λατ. ρ. *extufare < αρχ. τύφος `ατμός, αχνός΄ (τροπή [u > i] ;)] Η πληροφορία από την αξιόπιστη[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΜία συνταγή σκέτο όνειρο, φτιάξτε την και θα με θυμηθείτε. Συνταγή : Ανδρέας Λαγός. Μερίδες : για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Ν/Α Βαθμός Δυσκολίας : Μέτρια.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΠοιος μπορεί να αντισταθεί σε αυτό το τόσο απλό αλλά και τόσο νόστιμο πιάτο; Συνταγή : Ανδρέας Λαγός Μερίδες : Για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Προετοιμασία[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΣήμερα ξεκινούν τα νέα επεισόδια του Chef στον αέρα για φέτος! Δείτε σήμερα τον Chef Ανδρέα Λαγό και τη ν μαγείρισσα Τασούλα Κουφοπούλου από την Καρδίτσα να[...]