Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 17 συνταγές
Η πιο τέλεια και νόστιμη συνταγή για κανελόνια γεμιστά με κιμά. Με κόκκινη σάλτσα, κρέμα τύπου μπεσαμέλ, και με δύο τυριά από πάνω. Ένα πιάτο, που θα γλύφετε[...]
Πηγή: sintagespanos-mageiriki.blogspot.grΧταπόδι το νόστιμο θαλασσινό, που επαγγελματίες και ερασιτέχνες ψαράδες το φέρνουν στην κουζίνα μας έτοιμο να το μαγειρέψουμε. Το θαλασσινό, που μαζί με τις[...]
Πηγή: kitchenstori.esΥλικά για 6 άτομα Για τα ρολά 1 κιλό βοδινό rump steak σε 12 λεπτές φέτες, ½ φλ. τριμμένη παρμεζάνα + ½ φλ. τριμμένο πεκορίνο (pecorino) ή 1 φλ. μόνο[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (για 8 ΑΤΟΜΑ) ½ κιλό κιμά βοδινό, ½ κιλό κιμά χοιρινό, 2/3 φλ. γάλα (όχι άπαχο), 3 φέτες άσπρο ψωμί φόρμας χωρίς κόρα, 2 γεμάτες κουταλιές φρέσκια αναρή[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΓια 12 φωλίτσες θα χρειαστούμε 250 γρ. μακαρόνια 2 ασπράδια αυγών 1/4 φλ. τριμμένη μοτσαρέλα παρμεζάνα τριμμένη Για τα κεφτεδάκια 250-300 γρ. κιμά 1 αυγό 1/4[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 πακέτο σπαγγέτι Ν.6 1 κυβάκι ζωμός κοτόπουλου Για τη σάλτσα ελαιόλαδο (περίπου 2 κουταλιές) 1 κρεμμύδι τριμμένο 3 σκελίδες σκόρδο τριμμένες 1 κουτί[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ ουρά του αγελάδας -παλιότερα βοδινή (oxtail), λες και μόνον τα αρσενικά ζώα σ’ αυτό τον κόσμο δεν ήταν κολοβά- θα ανήκε ακόμη στις δευτεροκλασάτες κοπές του[...]
Πηγή: pandespani.comΧταπόδι! Ο βασιλιάς των μεζέδων του Ελληνικού Καλοκαιριού μα και των Σαρακοστιανών Hμερών, με συνοδευτικό το ούζο κατ΄ εξοχήν!Εδώ προετοιμάστηκε για να γίνει[...]
Πηγή: kitchenstori.esΑναρτήθηκε στις 07/01/2016 σε Tips - Συμβουλές, Συνταγές, Σως - Dressings Δέκα 10 υπέροχες σάλτσες για τα ψητά σας Σάλτσες συνοδευτικές που να αναδεικνύουν κι[...]
Πηγή: sintayes.grΥλικά 500γρ. κιμά χοιρινό 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο και σωταρισμένο 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες ¼ κούπας παρμεζάνα τριμμένη 1 αυγό ελαφρώς χτυπημένο[...]
Πηγή: megatv.com/cookΗ ουρά του αγελάδας -παλιότερα βοδινή (oxtail), λες και μόνον τα αρσενικά ζώα σ’ αυτό τον κόσμο δεν ήταν κολοβά- θα ανήκε ακόμη στις δευτεροκλασάτες κοπές του[...]
Πηγή: pandespani.comΗ ουρά του αγελάδας -παλιότερα βοδινή (oxtail), λες και μόνον τα αρσενικά ζώα σ’ αυτό τον κόσμο δεν ήταν κολοβά- θα ανήκε ακόμη στις δευτεροκλασάτες κοπές του[...]
Πηγή: pandespani.comΤο οσομπούκο είναι φέτα από το βοδινό κότσι, με κόκαλο στη μέση. Μαγειρεύεται πολύ συχνά στην Ιταλία και ο πιο συνηθισμένος τρόπος είναι με ζωμό κρέατος και[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.grΥλικά (για 4-6 άτομα) 500 γρ. κιμά (βοδινό κατά προτίμηση), 500 γρ. σπαγέτι (1 πακέτο), 1 καρότο σε ψιλά κυβάκια ή χοντροτριμμένο, 5 κουταλιές ελαιόλαδο 1[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΈνας εύκολος τρόπος να φτιάξουμε το γιουβετσάκι μας με κεφτεδάκια. Συστατικά Στα γρήγορα Κυρίως Πιάτα Ζυμαρικά Κιμάδες Άλλες κατηγορίες Γρήγορες και Εύκολες[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΥλικά (για 6 άτομα) Για τα ρολά: 1 κιλό βοδινό κιλότο (rump steak) σε 12 λεπτές φέτες, 1 φλ. κόκκινο ξηρό κρασί, 1 φλ. παρμεζάνα, 1 γεμάτη κουταλιά[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΠεριλαμβάνει 4 φάσεις: 1η φάση : Επίθεση – Attack – PP 2η φάση :Κρουαζιέρα- Croisière – PV 3 φάση : Προ συντήρηση 4η φάση : Συντήρηση Περιληπτικά οι[...]
Πηγή: dietrecipes.gr