loukanika | γιαουρτι+παγωτο+συνταγες | faghta me loykanika | λικερ βυσσινο από κουκουτσια | στραπατσαδα με φετα | καλυτερες σαλατες | ταρτα σοκολατας νοστιμη | συνταγες κρυα πιατα για μπυρα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις μοτσαρελα ζαχαρουχο μαγιονεζα λαχανο

Βρέθηκαν 102 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Taquitos με κιμά

Εύκολη συνταγή. Αυτή η εβδομάδα δεν είναι για μεγάλες δημιουργίες... Taquitos και θα ικανοποιηθούν όλοι! Τύλιξε μέσα σε σταρένια τορτίγια μια καυτερή[...]

Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html
Γκόγκλιες (κουρκουμπίνες) Καρύστου

υλικά 1 κ. αλεύρι από σιτάρι (κατά προτίμηση κίτρινο) 1/2 φλ.τσ. ελαιόλαδο 1 κ.γ. αλάτι γάλα ή νερό, όσο πάρει για το σερβίρισμα: φρέσκο βούτυρο και τριμμένη[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
οματιά

http://syntagesapokatina.blogspot.gr Υλικά Τα χοντρά άντερα ενός χοιρινού. 1 κιλό καυκαλίδες ψιλοκομμένες (Όσο περισσότερες τόσο πιο νόστιμη η οματιά) το[...]

Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.gr
Η ιστορία της πίτας, οι τεχνικές του ανοίγματος[...]

Λατρεύετε την πίτα, όπως εγώ; Διαβάστε τότε τις παρακάτω πληροφορίες που δεν είναι μόνον ενδιαφέρουσες αλλά και χρήσιμες. Η πίτα είναι ένα έδεσμα γνωστό από[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Πράσινη Σαλάτα με Πλιγούρι

Πλιγούρι (πουργκούρι ή μπλουγούρι ή χόντρος) ονομάζεται το αλεσμένο σιτάρι. Είναι εξαιρετικό υλικό δημητριακό, διότι είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες και[...]

Πηγή: helengrblog.blogspot.gr
Πώς φτιάχνουμε ξινόχοντρο

Μέσα στο κρητικό εδεσματολόγιο σπουδαία θέση τόσο από νοστιμιά όσο και από διατροφική αξία έχει ο ξινόχοντρος. Είναι ένα παρασκεύασμα που συνδυάζει με μεγάλη[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
Κρητικά κόλλυβα

Τα κόλλυβα είναι μέρος της θρησκευτικής τελετουργίας της εκκλησίας μας και παρασκευάζονται στα μνημόσυνα των νεκρών μας αλλά και τα Ψυχοσάββατα.Ψυχοσάββατα[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
Αζουρέ

Προσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά ζάχαρη Διαφημίσεις ½ φλιτζάνι σταφίδες 4 κουταλιές σουσάμι 2 ποτήρια στάρι 1 φλιτζάνι σπόρια[...]

Πηγή: toarkoudi.gr
Ανακοίνωση

Η βραδυά αφιέρωμα στα μανιτάρια Γρεβενώ ν , με το μενού δημιουργημένο απο τον σέφ Νίκο Μακρυμίχαλο, επαναλαμβάνεται άλλη μία φορά. Θα γίνει στο ξενοδοχείο[...]

Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr
Ματιές Ρουμελιώτικες

Πρόκειται για κλασικό εκλεκτό μεζέ που φτιάχνουμε στα χωριά της Αιτωλοακαρνανίας στις μεγάλες γιορτές (και όχι μόνο). Παίρνουμε από το χασάπη μας μια χοιρινή[...]

Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr
Ρηλάξ με ....τραχανά!!!

Η σημερινή ανάρτηση δεν διεκδικεί δάφνες συνταγής. Μιά υπενθύμιση είναι, έτσι κάτι σαν μια ιδέα μετά την κρεατοφαγία του τριημέρου. ΥΛΙΚΑ: Εγώ προτιμώ το[...]

Πηγή: cookthebook.blogspot.gr
Πασχαλινό Χρονογράφημα του Κώστα Βάρναλη

Ένα χρονογράφημα γραμμένο με χιούμορ και αισιοδοξία μέσα στα μαύρα χρόνια της Κατοχής που δείχνει ανάγλυφα: το πως ο άνθρωπος με όπλο τη φαντασία του μπορεί[...]

Πηγή: cookthebook.blogspot.gr
Τα πιτάκια ..

Όποιος έχει ταξιδέψει στη Σάμο, γνωρίζει πως πέρα από τα αμέτρητα, πανέμορφα ακρογιάλια με τις πεντακάθαρες θάλασσες και τις εκπληκτικές αμμουδιές, το[...]

Πηγή: oinomagirion.blogspot.gr
Μοσχάρι με αποφλοιωμένο στάρι(Ντουμπάι)

½ κιλό Μοσχάρι (κιλότο) καθαρισμένο 5 κ. σ. αποφλοιωμένο στάρι Κάρδαμο Κύμινο Μαύρο πιπέρι Κόλιανδρο Βούτυρο Αλάτι Κόβετε το κρέας σε φέτες, μετά σε μέτρια[...]

Πηγή: eliasmamalakis.gr
Αρνίσια παϊδάκια με σάλτσα δυόσμου

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Τα 9 Μυστικά για ζουμερό Γιουβέτσι με Μοσχαράκι[...]

Μοσχαράκι κοκκινιστό γιουβέτσι στο φούρνο είναι σαν να λέμε Κυριακή μεσημέρι με την οικογένεια. Ένα απ’ τα απόλυτα comfort foods της ελληνικής κουζίνας, το[...]

Πηγή: caruso.gr
Χοιρινές μπριζόλες με γλυκοπατάτες και αχλάδια

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Σουτζουκάκια σμυρνέικα

ΥΛΙΚΑ 500 γρ. βοδινός κιμάς, 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο, 1 αβγό, 50 γρ. τριμμένη φρυγανιά, 1 κουταλιά της σούπας μαϊντανό[...]

Πηγή: xrysessyntages.com
Αρνάκι με φρίκε

Ελαιόλαδο 1 μπουτάκι αρνίσιο κομμένο στα 4 1 μέτριο κρεμμύδι κομμένο σε φέτες 2 σκελίδες σκόρδο 4-5 φύλλα δάφνης 1 κλαράκι μαντζουράνα λίγο θυμάρι λίγο[...]

Πηγή: eliasmamalakis.gr
Μπιφτέκια χωρίς γλουτένη

Υλικά Για τα μπιφτέκια: 500γρ. μοσχαρίσιο κιμά, ¾ φλ. (150 γρ.) κινόα, 1/3 φλ. (85 γρ.) ελαιόλαδο, 2 κουταλιές ξίδι, 1 ½ κουταλιά ρίγανη, 75 γρ. κεφαλοτύρι ή[...]

Πηγή: xrysessyntages.com
Κεφτεδάκια

Γυρίζοντας από τη θάλασσα, το μόνο που μας απασχολούσε ήταν τί θα φάμε. Η πείνα μετά από τόσα μακροβούτια και πατητές γίνεται επικίνδυνα αισθητή. Ήξερα πως εγώ[...]

Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr
Αρνί ή Μοσχάρι Κοκκινιστό με Τραχανά

Ο τραχανάς είναι ένα παραδοσιακό ζυμαρικό που φτιάχνεται από πλιγούρι, δηλαδή σιτάρι κοπανισμένο ή αλεσμένο, σιμιγδάλι ή αλεύρι που βράζεται απαραίτητα μέσα[...]

Πηγή: helengrblog.blogspot.gr
Το Πεϊνιρλί

Το σουτζούκι και ο παστουρμάς είχαν πάντα θέση στο ψυγείο μου στην Ελλάδα. Στην Ολλανδία ωστόσο είναι αδύνατο να τα βρω και αν τυχόν καταφέρω να ανακαλύψω κάτι[...]

Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy