Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 761 συνταγές
Επειδή πολλά κρεατικά και θερμίδες καταναλώθηκαν κατά την περίοδο των γιορτών θα σας γράψω μια συνταγή απλή και ίσως και λίγάκι διαφορετική, έτσι για να μην[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΌταν γίνονταν οι κολοκύθες, η γιαγιά μου, εκτός από γλυκό και πίτες, συνήθιζε να τις μαγειρεύει και με αρνί, κατσίκι ή χοιρινό. Είναι στ᾿ αλήθεια[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΕπιστροφή σήμερα στην αγαπημένη μας ινδική κουζίνα, με μία πεντανόστιμη συνταγή από το Χαϊντεραμπάντ. Keema matar ή αλλιώς, κιμάς με αρακά όπως είναι η[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΓΑΡΙΔΕΣ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ (KARİDES GÜVEÇ) ΜΕ PARMIGIANO REGGIANO Karides güveç , δηλαδή γαρίδες γιουβέτσι, ένα πάρα πολύ νόστιμο πιάτο απο την τούρκικη κουζίνα. Βασικά[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥΛΙΚΑ 1 κιλό χοιρινό κρέας από λαιμό κόκκαλο κομμένο σε μπουκιές 6 μικρά χωριάτικα λουκάνικα 350γρ. κομμένα σε φέτες 4 κρεμμύδια ξερά κομμένα στη μέση και[...]
Πηγή: megatv.com/cookΣυνήθως η συκωταριά τηγανίζεται αλευρωμένη για να αποκτήσει τραγανή, ρόδινη κρούστα και σβήνεται με ελάχιστο χυμό λεμονιού ή κρασί. Εδώ φτιάχνουμε την πολίτικη[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΤο Σπετζοφάι είναι ένα πολύ δημοφιλές, παραδοσιακό πιάτο της Πηλιορείτικης κουζίνας. Βασικό συστατικό του είναι το λουκάνικο, που πρέπει να είναι καλής[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr2 κιλά αρνίσια παϊδάκια (*) 1/2 κ.σ. χοντρό θαλασσινό αλάτι 2 κ.σ. φυλλαράκια φρέσκιας ρίγανης, χοντροκομμένα ή φρέσκο θυμάρι ή 1+1/2 κ.σ. ξερή ρίγανη ή[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚρέας φιλέτο μαγειρευτό σε σκεύος με τραγανή κρούστα από Γαλλία. Υλικά 1 ½ κιλό φιλέτο κρέας μοσχαριού σε κομμάτια κυβάκια, ή άλλο μέρος μοσχαριού, 2[...]
Πηγή: greekmasa.grΤο φρικασέ είναι ένα γνωστό παραδοσιακό φαγητό με κρέας και χορταρικά. Το κρέας συνήθως είναι κατσικάκι ή αρνάκι, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τα χόρτα[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr