Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 19 συνταγές
Υλικά: 1 γαλοπούλα 1 συκωταριά αρνίσια 100 γρ. αρνίσιος κιμάς 100 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς 2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα 200 γρ. αποξηραμένα βερίκοκα ψιλοκομμένα[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/υλικά 1300 γρ. αγριογούρουνο γιά κατσαρόλα, σε μερίδες 12-14 ξερά δαμάσκηνα χωρίς κουκούτσι 300 ml μπράντυ, κονιάκ ή αρμανιάκ 300 γρ. μανιτάρια λευκά 3 κ.σ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami[photo: Χρυσαυγή Μπόμπολα] Την πρώτη φορά που μαγείρεψα αυτό το φαγητό, πριν δυο χρόνια περίπου, δεν πίστευα το πόσο νόστιμο έγινε. Ήμουν, βέβαια, σχεδόν[...]
Πηγή: bostanistas.gr2,500 κιλά νουά σπάλας μοσχαριού (ενιαίο κομμάτι) αλάτι-πιπέρι 5-6 σκελίδες σκόρδο 3-4 κουταλιές βούτυρο γάλακτος 1 ποτήρι του κρασιού ελαιόλαδο 1 ποτήρι του[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚυνήγι με τη γήινη γεύση του κάστανου. Τι χρειαζόμαστε: 1 1/2 κιλό ζαρκάδι 600 γρ. κάστανα (βρασμένα και καθαρισμένα) 1/2 ποτήρι του νερού κονιάκ 1 μεγάλο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια συνταγή ιδανική για γιορτινό τραπέζι! Τι χρειαζόμαστε: 1200 γρ. ελάφι σπάλα 10 δαμάσκηνα ξερά κομμένα σε στη μέση 1 πακέτο κουκουνάρι 1 μήλο φούτζι σε[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥποσχέθηκα να σας μεταφέρω μερικές συνταγές απ΄ αυτό το βιβλιαράκι που είχε η μανούλα μου,και θα αρχίσω με την σταφιδόπιτα, γιατί έχω ακόμα στο στόμα την[...]
Πηγή: cookingwithriri.blogspot.grΗ σούπα έχει σήμερα σειρά στις μαγειρικές μας αναζητήσεις. Φτιάξαμε μια κλασική γαλλική κρεμμυδόσουπα η οποία όμως διαφέρει λίγο από όσες πιθανόν να βρείτε στο[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΟ Σωτήρης Ευαγγέλου, ένας από τους σημαντικότερους έλληνες σεφ, για τον οποίο μιλούν τιμητικά άπαντες οι συνάδελφοί του, μας υποδέχεται στην πιο κομψή[...]
Πηγή: bostanistas.grΧρόνος Προετοιμασίας: 50 λεπτά Χρόνος Ψησίματος: 30-40 λεπτά Για 5 πεϊνερλί Υλικά για την ζύμη: 600 γρ. αλεύρι γ.ο.χ 100 γρ. σιμιγδάλι ψιλό 40 γρ. μαγιά ξερή[...]
Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.grΧρόνος Προετοιμασίας: 50 λεπτά Χρόνος Ψησίματος: 30-40 λεπτά Για 5 πεϊνερλί Υλικά για την ζύμη: 600 γρ. αλεύρι γ.ο.χ 40 γρ. μαγιά ξερή 60 γρ. ελαιόλαδο 400 γρ.[...]
Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.gr