Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 27 συνταγές
Για 4-6 άτομα 1 κουτί ντοματάκια αποφλοιωμένα και λιωμένα αλάτι πιπέρι ½ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο ελαιόλαδο 1 κουταλάκι βασιλικό ½ κουταλάκι θυμάρι 1/4[...]
Πηγή: sidagi.grΥλικά για 4 μερίδες: 4 μαρούλια 500 γραμ. μανιτάρια 2-3 πράσα 1 κρεμμύδι 2 σκελίδες σκόρδο 1/2 κ.γ. θυμάρι 1 κ.γ. άνηθο αποξηραμένο 1/2 κ.γ. κόλιανδρο[...]
Πηγή: ditucook.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΓια το ψωμί: 3 φλ.τσ. Χλιαρό γάλα 2 Αυγά 8 κ.σ. Βούτυρο λιωμένο 4 κ.σ. Ζάχαρη 2 Φακελάκια Ξερή μαγιά 2 κ.γλ. Αλάτι 1 κιλό Αλεύρι Σουσάμι για πασπάλισμα Για[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥΛΙΚΑ για 16 1 κιλό βοδινό κιμά (καλύτερα να επιλέξετε ψαχνό κρέας χωρίς πάχος και να ζητήσετε να σας το περάσουν 2 φορές από τη μηχανή), 1 γεμάτη κουταλιά[...]
Πηγή: xrysessyntages.comφέτες ψωμί του τοστ χωρίς κόρα μαλακό λευκό τυρί για επάλειψη φέτες καπνιστό ή βραστό ζαμπόν, ή γαλοπούλα, ή καπνιστό σολομό, ή κομμένου λουκάνικου, ό,τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια τα μπιφτέκια 500-600 gr κιμά από μοσχάρι-χοιρινό 1 κουτ.γλ αλάτι 1 κρεμμύδι 1 κουτ.γλ. πιπέρι 1/2 κουτ.γλ κύμινο 1 κουτ.γλ θυμάρι 1 μεσσαία ντομάτα 1-2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια τη μαρινάδα 250 γρ. αλάτι χοντρό 4 κλωνάρια δεντρολίβανο μόνο τα φύλλα τους 5 κλωνάρια θυμάρι μόνο τα φύλλα τους 1 κ.γ. πιπέρι σε κόκκους 2 τεμάχια[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤο ψάρι αλλά και γενικότερα τα θαλασσινά υπήρξαν για τους Έλληνες ένα πολύ σημαντικό στοιχείο διατροφής. Εδώ και αιώνες ανέπτυξαν μια σημαντική κουλτούρα η[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΥλικά ελαιόλαδo: 2 κουταλιές της σούπας κρεμμύδια: 2 κομμένα σε λεπτές φέτες κρασί λευκό: 3 κουταλιές της σούπας θυμάρι: 2 κουταλάκια του γλυκού ζάχαρη άχνη:[...]
Πηγή: icookgreek.comΠοια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΠέντε υπέροχα κορίτσια από τις Η.Π.Α. ομόρφυναν την καλοκαιρινή μας παρέα φέτος. Όλες απόφοιτες από επιφανή αμερικανικά πανεπιστήμια, αποφάσισαν να περάσουν[...]
Πηγή: bostanistas.grΓια τη Σαρακοστή και μέχρι να φτάσουμε στο αρνί του Πάσχα, συνήθως απολαμβάνουμε θαλασσινούς μεζέδες και σαλάτες, ακόμα κι αν δεν ανήκουμε σ' εκείνους[...]
Πηγή: bostanistas.grΈνας απλός γιορτινός μπουφές που αποδεικνύει πως δεν χρειάζονται ακριβά υλικά. Το τραπέζι τούτο αξιοποιεί τα πλούσια σε γεύση εποχιακά εδώδιμα, την κολοκύθα,[...]
Πηγή: bostanistas.grΣυχνά βρίσκω πολύ πιο εντυπωσιακά τα συνοδευτικά, τα ταπεινά πιάτα που καλούνται να παίξουν δεύτερο ρόλο πλάι στα κρέατα και τα πουλερικά - τους πρωταγωνιστές[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά ελαιόλαδo: 2 κουταλιές της σούπας κρεμμύδια: 2 κομμένα σε λεπτές φέτες κρασί λευκό: 3 κουταλιές της σούπας θυμάρι: 2 κουταλάκια του γλυκού ζάχαρη άχνη:[...]
Πηγή: icookgreek.com1½ - 2 κιλά αρνίσιο μπουτάκι χωρίς κόκαλα, κομμένο σε μικρές μερίδες 3 μέτρια ξερά κρεμμύδια, καθαρισμένα και κομμένα στη μέση 3 φρέσκα κρεμμυδάκια με[...]
Πηγή: gastronomos.gr1 μαρούλι άισμπεργκ 1 γαλλική σαλάτα 1 ματσάκι ρόκα, χωρίς τα χοντρά κοτσάνια 1 ματσάκι μυρώνια (ή μαϊντανός, αν δεν βρούμε) 1 μεγάλο πορτοκάλι 1 μεγάλο[...]
Πηγή: gastronomos.grΧριστόφορος Πέσκιας: «Η ελληνική κουζίνα για μένα έχει ρίζες στο συναίσθημα και τη νοσταλγία. Σε εικόνες της παιδικής ηλικίας, όταν καθόμασταν γύρω από το[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.com