Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
Οι Αργεντινοί σερβίρουν την carbonada τους μέσα σε πορτοκαλί κολοκύθα. Οι εντυπωσιακές παρουσιάσεις συνηθίζονται τέτοιες μέρες στη Λατινική Αμερική. Υλικά[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiBajazzo Σκορ: Με 16/20* και 3 σκούφους, το καλύτερο εστιατόριο της Αθήνας. Υλικά (για 4 άτομα) Κρέας 800-1000 γρ. κρέας ελαφιού, χωρίς κόκαλα 200 γρ. χοιρινή[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά 400 γρ. καθαρισμένη κολοκύθα 400 γρ. πατάτες 6 σκ. σκόρδο 1/2 φλιτζ. τα. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 1 πορτοκάλι 2 κ.σ. φυλλαράκια δεντρολίβανου 2 φύλλα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚάποιο χειμωνιάτικο μεσημέρι, πριν αρκετά χρόνια, βρέθηκα σε ένα ορεινό χωριό της Κρήτης. Σταμάτησα στο καφενείο για να πάρω πληροφορίες. Στο βάθος της[...]
Πηγή: bostanistas.grΣτο γιορταστικό τραπέζι θα συνοδέψτε το κυνήγι με χρωματιστό πουρέ από φασολάκια, καρότο ή κολοκύθα, με γευστικό μαύρο ρύζι ή με το κλασικό Gratin Dauphinois[...]
Πηγή: bostanistas.grΠως γίνεται να διαθέτεις το προσωπικό σου πτηνό μέσα σ΄ ολάκερο το ζωικό βασίλειο και ν΄ αδιαφορείς για τη χρήση ενός τόσο αποκλειστικού προνομίου, θα[...]
Πηγή: pandespani.com500 γρ rigatoni …για τον κιμά 350 γρ μοσχαρίσιο κιμά 300 γρ χοιρινό κιμά …για τη βάση του κιμά (το soffritto) 200 ml παρθένο ελαιόλαδο 2 καρότα τριμμένα 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο αγριογούρουνο είναι όλο και πιο συχνό στα τραπέζια καθώς ο πληθυσμός τους στη φύση πολλαπλασιάζεται συνεχώς και επιπλέον υπάρχουν φάρμες που προμηθεύουν[...]
Πηγή: caruso.gr