Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 09 Καλοκαίρι 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΚΟΥΝΕΛΙ ΣΤΙΦΑΔΟ Η λεξη στιφαδο ειναι ιταλικης προελευσης. Πολυ πιθανο να ειναι δανεισμος απο το βενετσιανικο stufà . Το stufato (στουφατο) ειναι ενα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΛατρεύω τις σαλάτες. Μπορώ άνετα να ζήσω μήνες χωρίς κρεατικά (τώρα που το λέω, δεν θυμάμαι πόσο καιρό έχω να φάω κρέας!!! Ψέματα! Θυμήθηκα. Έφαγα ένα[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grBRASATO AL BAROLO : ΒΟΔΙΝΟ ΝΟΥΑ ΣΠΑΛΑΣ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΕΜΟΝΤΕ Το brasato al barolo (μπραζάτο αλ μπαρόλο), είναι μια απο τις πιο χαρακτηριστικές[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΦΤΙΑΧΝΩ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ Αυτήν την εβδομάδα, θα σας παρουσιάσω τρείς μικρές παρασκευές γιά σάλτσες που έχουμε συνηθίσει να προμηθευόμαστε έτοιμες τυποποιημένες. Πόσο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grEίτε σπιτικά φτιαγμένη είτε μερακλίδικα αγορασμένη, μια εξαιρετική πρώτη ύλη είναι πλεονέκτημα στην στρατηγική της κουζίνας καθώς με λίγη διάθεση[...]
Πηγή: pandespani.com200 γρ. σταρένιο αλεύρι κοσκινισμένο 400γρ. αλεύρι για ό.τ.χ κοσκινισμένο& έξτρα για πασπάλισμα 5κ.σ ελαιόλαδο 300γρ. χλιαρό νερό Μέθοδος Εκτέλεσης[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΟι παραγωγοί τροφίμων σήμερα, χρησιμοποιούν πρόσθετες και χημικές ουσίες στα προϊόντα τους για να τα κάνουν «καλύτερα» και να διαρκέσουν περισσότερο. Καθώς οι[...]
Πηγή: xryses-syntages.grΚάθε μαμά σκέφτεται καθημερινά «Τι να μαγειρέψω σήμερα για το παιδί μου;» Η σύγχρονη μητέρα έχει απομακρυνθεί από την κουζίνα όχι γιατί το θέλει κατά[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΦΤΙΑΧΝΩ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ Αυτήν την εβδομάδα, θα σας παρουσιάσω τρείς μικρές παρασκευές γιά σάλτσες που έχουμε συνηθίσει να προμηθευόμαστε έτοιμες τυποποιημένες. Πόσο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΕΤΙΜΕΖΙ ΡΟΔΙΟΥ Πρωτη φορα δοκιμασα τη μελασσα ή πετιμεζι ροδιου στην Κωνσταντινουπολη, οπου η χρηση της ειναι πολυ διαδεδομενη ( nar ekşisi , στα τουρκικα).[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr