Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 503 συνταγές
περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤι χρειαζόμαστε: 4 μεγάλες πατάτες κομμένες σε μικρά κομμάτια 4 κ.σ. γάλα 2 κ.σ. βούτυρο 500 γρ. λουκάνικα χωριάτικα ή άλλα της αρεσκείας σας, κομμένα σε[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜία εύκολη και γρήγορη τυρόπιτα. Τι χρειαζόμαστε: Ένα πακέτο φύλο για πίτες λεπτό Μισό κιλό φέτα μισό πακέτο βούτυρο Τριμμένο μοσχοκάρυδο Λίγο φρεσκο τριμμενο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚομματάκια χοιρινό τυλιγμένα σε πίτα από πατάτες. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό χοιρινό κρέας 100 γρ. μπέικον 3 κρεμμύδια ελαιόλαδο αλάτι, πιπέρι δάφνη, μπαχάρι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: 2 φύλλα σφολιάτας 7 μεγάλα πράσα μισό κιλό κιμά μοσχάρι ή ανάμικτο κίμα μοσχάρι με χοιρινό αλάτι πιπέρι 1 ποτήρι λάδι Κόβουμε τα πράσα σε[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: 300 γρ. κιμάς αρνίσιος 300 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος 2 κ.γ. φρεσκοτριμμένο κόλιανδρο 2 κ.γ. φρεσκοτριμμένο κύμινο 2 κ.γ. φρεσκοτριμμένο πιπέρι 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο φάγαμε σε πρόσφατο ταξίδι μας στο Λονδίνο και δεν μας ενθουσίασε, αλλά σκέφτηκα πως σαν συνταγή είχε προοπτικές....έτσι το διαμόρφωσα στα γούστα μας και[...]
Πηγή: greekmasa.grΚρέας φιλέτο μαγειρευτό σε σκεύος με τραγανή κρούστα από Γαλλία. Υλικά 1 ½ κιλό φιλέτο κρέας μοσχαριού σε κομμάτια κυβάκια, ή άλλο μέρος μοσχαριού, 2[...]
Πηγή: greekmasa.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΜια πρωτότυπη τεχνική με θαυμάσια αποτελέσματα! Τα πιο νόστιμα τυροπιτάκια στο γραφείο μας κατά γενική ομολογία είναι εκείνα της Μ. Όσες φορές μας τα έχει[...]
Πηγή: cretangastronomy.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 10 Φθινόπωρο 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΣήμερα ξανακάνουμε μια επίσκεψη σε μια από τις αγαπημένες μας κουζίνες, την ινδική! Αν και η συγκεκριμένη συνταγή πιθανότατα προέρχεται από το Πακιστάν.[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr‘Ο Κλήδονας και το αμίλητο νερό’ στάθηκε η αφορμή να ασχοληθώ με το συγκεκριμένο πιάτο, του οποίου το -περίεργο, άγνωστο μέχρι εκείνη τη στιγμή[...]
Πηγή: pandespani.comΚαλή Χρονιά! Χαρούμενο το 2016! Αυτή την πίτα την κάνω χρόνια με την γαλοπούλα που πάντα περισσεύει τα Χριστούγεννα. Την κάνω τη δεύτερη μέρα αλλιώς την βάζω[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΓια τη μπεσαμέλ 100 γρ. βούτυρο 100 γρ. αλεύρι 800 γρ. γάλα, σε θερμοκρασία δωματίου 50 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη αλάτι πιπέρι 1/4 κ.γ. μοσχοκάρυδο, τριμμένο 2[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΜην σας τρομάξουν οι οδηγίες! Είναι πολύ απλή συνταγή!! Τι χρειαζόμαστε: 200γρ. αλευρι για όλες τις χρήσεις 100γρ. βούτυρο 2-4 κ.σ. κρύο νερό 1κ.σ. ελαιόλαδο 6[...]
Πηγή: cookpad.com/gr