Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 55 συνταγές
Ενα πανεύκολο πεντανόστιμο πικάντικο φαγητό το οποίο μπορεί να γινει και χωρίς καυτερό τσίλι. Πλέον σε όλη την Αμερική λέγεται απλά "Chili" και είναι το[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΜια συνταγή βέρα μεξικάνα για το χειμώνα και τα κρύα γεμάτη υλικά από ολόκληρη την διατροφική πυραμίδα, πλήρες γεύμα και ιδανικό για μεγάλες παρέες! Μέτρια 3[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΗ σόγια, ή αλλιώς γλυκίνη η μαξ (glycine max), είναι ένα όσπριο, με καταγωγή από την Ανατολική Ασία, που χρησιμοποιείται πολλές χιλιάδες χρόνια στην Κίνα. Έχει[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΚαλή σας μέρα, φίλες και φίλοι! Αύριο, είναι η τελευταία Κυριακή της Αποκριάς, η Κυριακή της Τυροφάγου. Σύμφωνα με την παράδοση απέχουμε πλέον από τα[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΕίμαι σπίτι, καθισμένη μπροστά στον υπολογιστή. Είμαι κρυωμένη, έχοντας ένα από εκείνα τα κρυολογήματα που έρχονται απ' το πουθενά, που σε καμία περίπτωση δεν[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΣτη χθεσινή ανάρτηση, ανέφερα κάποιες πληροφορίες σχετικά με την ιστορία και τα είδη του αλατιού, που θεωρώ ότι καλό είναι να τα γνωρίζουμε, έστω κι αν δεν[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕδώ είμαι και πάλι! Σκέφτηκα, σήμερα, μια και ξεκίνησα με ρεβίθια να τελειώσω με ένα ακόμη πιάτο με ρεβίθια αλλά διαφορετικό από τη σούπα. Κονσέρτο με σολίστ[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΣας είπε η Ξανθή ότι στην Ελένη έφαγαν πολύ ωραία πράγματα κι εκεί που τα συζητάμε της λέω καλέ αυτό το φαγητό το έχουμε!!είναι από τις πρώτες μου συνταγές!![...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΤα κόλλυβα είναι μέρος της θρησκευτικής τελετουργίας της εκκλησίας μας και παρασκευάζονται στα μνημόσυνα των νεκρών μας αλλά και τα Ψυχοσάββατα.Ψυχοσάββατα[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΚατά καιρούς,στις βόλτες μου σε αγαπημένα μπλογκοσπιτα μπαίνω σε μύριους πειρασμούς και συχνά πυκνά τυπώνω συνταγές. Τελευταία ευτύχησα να δοκιμάσω τέτοιες[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΘυμάστε που σας είπα ότι σχεδόν 15 (ω, ναι!!) χρόνια, ζαχαρώνω τις πήλινες γάστρες στα Τέμπη και μέχρι τώρα δεν είχα αξιωθεί....??? Ολο κάτι τύχαινε και έλεγα[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΤα όσπρια είναι πηγή ενέργειας και παράγων μακροζωΐας. Κρίμα που αρκετοί ενήλικες αλλα περισσότερα παιδιά δεν τα τρώνε!!! Μπορούμε όμως να κάνουμε αυτά τα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια κιμαδόπιτα με λαχανικά (όπως και μια κρεατόπιτα ή μια κοτόπιτα) είναι ένας από τους πιο νόστιμους τρόπους για να αξιοποιήσουμε το στοκ του ψυγείου σε[...]
Πηγή: pandespani.comΑν κάποιος δεν τρώει κρέας, για αυτούς που νηστεύουν ή για τα παιδάκια που δεν αγαπάνε τις φακές. Ναι φακές αλλιώς, κεφτεδάκια με ζυμαρικά ή πατάτες, έτσι θα[...]
Πηγή: elpidaslittlecorner.grΕΚΤΕΛΕΣΗ Το πρώτο βήμα είναι να ετοιμάσουμε το χούμους. Από το προηγούμενο βράδυ βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ ή μια κατσαρόλα τα ρεβύθια και αρκετό νερό. Την[...]
Πηγή: frapedoypoli.blogspot.gr/search/label/ΣυνταγέςΗ σόγια, ή αλλιώς γλυκίνη η μαξ (glycine max), είναι ένα όσπριο, με καταγωγή από την Ανατολική Ασία, που χρησιμοποιείται πολλές χιλιάδες χρόνια στην Κίνα. Έχει[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr