Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 14 συνταγές
Η Ροδάνθη συνεχίζει να μας δίνει ωραίες συνταγές γιατί έχει μεράκι και αγάπη για την μαγειρική. Είμαι σίγουρη ότι πολλοί θα θέλουν να τις ακολουθήσουν. Υλικά[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΟι μπριζόλες σου παίρνουν ιδιαίτερη γεύση αχλαδιού και φίνας γκοργκοντζόλας. Ένας ακόμη τρόπος να μετατρέψεις το bbq σε gourmet γεύμα... Εύκολη 30 Λεπτά[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΣήμερα βρήκα ωραίες μοσχαρίσιες μπριζόλες, μη με ρωτήσετε όμως τι μέρος είναι θα σας γελάσω. Χωρίς κόκαλο όμως και σε καλό μέγεθος, ούτε τεράστιες ούτε όμως[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΕφέτος η κόρη μου τα γενέθλιά της τα γιόρτασε μαζί μας στην Ελλάδα. Ανέλαβε την κουζίνα και πήρε από όλους συγχαρητήρια για τις συνταγές της. Τα μπιφτέκια που[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΥλικά Αρνί 5 φέτες από το μπούτι Βούτυρο 120 γρ φρέσκο σε θερμοκρασία δωματίου Σκόρδο 2-3 σκελίδες ψιλοκομμένες Αλάτι - πιπέρι Ελαιόλαδο λίγο Οδηγίες[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Blue cheese 200 γρ (μπλε τυρί) Κρέμα γάλακτος 350 γρ Μαϊντανός 2 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένο Πιπέρι ανάλογα πόσο καυτερή την θέλουμε Οδηγίες Λιώνουμε[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά φιλέτο μοσχαρίσιο: 4 φέτες (περίπου 200 γρ. η καθεμιά) μαργαρίνη ή βούτυρο: 1 κουταλιά της σούπας γούστερ σος: 2 κουταλιές της σούπας (προαιρετικά)[...]
Πηγή: icookgreek.comΥΛΙΚΑ για 6 άτομα Για το φύλλο -750 γρ. αλεύρι -½ κούπα ελαιόλαδο -2 κουτ.σούπας ξύδι -1 αυγό χτυπημένο -½ κούπα νερό χλιαρό -αλάτι Για τη γέμιση[...]
Πηγή: everythingcook.blogspot.grΠεντανόστιμα, πανεύκολα κι εξαιρετικά ευκολοφάγωτα!!! Υλικά: Για το φύλλο κουρού 1 γιαούρτι 1/2 κεσεδάκι βιτάμ 1/3 φλιτζ.τσ. ελαιόλαδο ή σπορέλαιο 1 κουτ.γλ.[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΌχι να περιαυτολογήσω αλλά...περιαυτολογώ...!!!Η συγκεκριμένη και πολυλατρεμένη συνταγή είναι μία από τις σπεσιαλιτέ μου. Είχα καιρό να την κάνω γιατί δεν[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΥλικά: 4 φέτες φιλέτο μοσχάρι 1 μπουκάλι μπύρα Βελγίου 100 γρ ροκφόρ 30 γρ μαύρη ζάχαρη αλάτι πιπέρι 100 γρ κρέμα γάλακτος Εκτέλεση: Σε καυτή[...]
Πηγή: greekcook.gr1) Αν το κρέας που βράζουμε εξακολουθεί να είναι σκληρό, ρίχνουμε ένα κουταλάκι ζάχαρη. 2) Αν θέλουμε να βράσουμε μοσχάρι και δεν έχουμε χύτρα ταχύτητος,[...]
Πηγή: glukomperdemata.blogspot.gr