Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 49 συνταγές
Ελαφρύ, διαιτητικό και εύκολο στη παρασκευή του. Το κυριότερο όμως, πολύ εύγευστο! Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό φιλετάκια χοιρινά (άπαχα) 3 ντομάτες 1 κρεμμύδι 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά ( 4 - 5 άτομα) 400 - 500 γρ χοιρινό ψαχνό σε κομματάκια (ας έχουν και λίγο λιπάκι μερικά κομματάκια) 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ξερό,[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΑπό την κ. Σοφία Εφη Λούκα - Αγιος Ιωάννης Αλιβερίου ΥΛΙΚΑ 6-7 πατάτες 2 κρεμμύδια κομμένα 4 μερίδες κρέας (εγώ έβαλα χοιρινό μπούτι χωρίς κόκκαλο)με οτι κρεας[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΧριστουγεννιάτικη γαλοπούλα Άτομα: 8, Χρόνος προετοιμασίας: 3 ώρες ΥΛΙΚΑ : 1 γαλοπούλα περίπου 4 ½ κιλά 6 κ.σ. ελαιόλαδο 2 καρότα σε φετάκια 2 στίκ σέλερυ[...]
Πηγή: foodtrails.grΣας έχει συμβεί να πρέπει να μαγειρέψετε κάτι λόγω ενοχών; Εμένα μου έτυχε τελευταία και όσο περνούσε ο καιρός και αυξάνονταν οι τύψεις, τόσο ανέβαλα την[...]
Πηγή: bostanistas.grΌλοι συμφωνούν ότι η παστιτσάδα ήρθε στην Κέρκυρα με τους Βενετσιάνους αλλά η πραγματική ιστορία του φαγητού αυτού είναι άγνωστη στους πολλούς, ίσως[...]
Πηγή: bostanistas.grΜετά από τα ψητά και τα φουρνιστά , κρέατα, πουλερικά των ημερών (και τα γλυκά που είχαν την τιμητική τους) ξεκίνησα να ψάχνω τις αποτοξινωτικές σούπες. Βρήκα[...]
Πηγή: bostanistas.grΣτη Ζάκυνθο δεν έχω πάει. Ούτε το μοσχάρι είναι το αγαπημένο μας κρέας, γι’ αυτό και δεν το μαγειρεύω συχνά. Όμως το «Mοσχάρι ζακυνθινό με[...]
Πηγή: bostanistas.grΦαγάκι εύκολο και πολύ νόστιμο μαγειρεύουμε σήμερα! Την συνταγή έχω εδώ και χρόνια από την αγαπημένη μου θεία, και όποτε το φτιάχνω μοσχοβολάει το σπίτι. Το[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΝόστιμος μεζές, εύκολο πιάτο ,μια ωραία συνταγή από την Αργυρώ Μπαρμπαρήγου ,(την οποία εκτιμώ και θαυμάζω πολύ) ,την δοκίμασα και σας συνιστώ το πιάτο αυτό[...]
Πηγή: cookingwithriri.blogspot.grΠαρόλο που στο σπίτι μου ο λαγός θεωρείτο βασιλικό φαγητό και όποτε μας δινόταν η ευκαιρία να τον μαγειρέψουμε σαλμί ή στουφάτο το θεωρούσαμε σπουδαίο[...]
Πηγή: bostanistas.grΈνα πιάτο άκρως χειμωνιάτικο, άκρως εορταστικό και άκρως γλυκά πεντανόστιμο!!! Απολαύστε!!! Υλικά: 1,5 κιλό χοιρινή τηγανιά 500γρ. δαμάσκηνα ξερά χωρίς[...]
Πηγή: oreksinaxeis.blogspot.grΨαρονέφρι με μέλι και μπαχαρικά! Ένα γλυκοπικάντικο ψαρονέφρι, ό,τι πρέπει για τα φθινοπωρινά κρύα. Υλικά (Μερίδες 4-6) 3 τεμάχια ψαρονέφρι, συνολικού βάρους[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΥλικά: 750 γρ μοσχάρι σε χοντρές μπουκιές (στρογγυλό, ποντίκι, ελιά) 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1 κονσέρβα μανιτάρια[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.gr1 κιλό μεγάλες γαρίδες καθαρισμένες και αποφλοιωμένες 200 γρ. κριθαράκι χοντρό Ζωμό κότας Knorr 2 μέτρια κρεμμύδια 2 κ.σ. πελτέ ντομάτας Pummaro 1 φύλλο δάφνης[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.grΧειμωνιάτικο φαγητό. Σε όποιο τραπέζι και να το βγάλετε θα γίνει ανάρπαστο. Το μαρινάρισμα του κρέατος είναι απαραίτητο για να νοστιμίσει. Σιγοβράστε το[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.grΕύκολη και γρήγορη συνταγή με πράσα. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό Σνίτσελ 2 κιλα Πράσα 1 κρεμμύδι μεγάλο Μία κούπα λευκό κρασί Μία κούπα νερό Μισή κούπα Λάδι Αλάτι[...]
Πηγή: cookpad.com/grBRASATO AL BAROLO : ΒΟΔΙΝΟ ΝΟΥΑ ΣΠΑΛΑΣ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΕΜΟΝΤΕ Το brasato al barolo (μπραζάτο αλ μπαρόλο), είναι μια απο τις πιο χαρακτηριστικές[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr