Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 18 συνταγές
ΣΠΙΤΙΚΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ PICI ΜΕ ΣΚΟΡΔΑΤΗ ΣΑΛΤΣΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Μπήκαμε αισίως στον Μάρτιο και σύντομα έφτασε και η μέρα του ραντεβού μας με την[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά (6 μερίδες) : 250 γρ. χωριάτικα λουκάνικα πικάντικα τρυπημένα 1/4 φλιτζ. νερό 1/2 κουταλάκι πιπέρι 500 γρ. πένες ή μακαρόνι γυριστό 1/4 κουταλάκι[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά: 400 γρ. πένες 200 γρ. λουκάνικα (χωριάτικα) 300 γρ. μελιτζάνες σε κυβάκια 500 γρ. ντοματάκια αποφλοιωμένα 2 σκελίδες σκόρδο 100 γρ. τυρί πεκορίνο[...]
Πηγή: nosyparker-mageiremata.blogspot.grΥλικά: 50ο γρ ρόκα 500 γρ φρέσκα μανιτάρια (ωμά, ψιλοκομμένα, χωρίς τα κοτσάνια) καπνιστή μπριζόλα κομμένη σε κυβάκια ή ζουλιέν παρμεζάνα ή τυρί pecorino (όχι[...]
Πηγή: nosyparker-mageiremata.blogspot.grΜΆΡΟ : ΤΕΛΕΙΑ ΓΑΡΔΟΥΜΠΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ Η παραδοσιακή κουζίνα της Ιταλικής Χερσονήσου κρύβει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις. Πέρισυ ανακάλυψα ακόμη μία[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥΛΙΚΑ για 4 άτομα -500 γραμ. κιμά απο μοσχάρι -6 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο -1 κρεμμύδι ξερά ψιλοκομμένο -50 ml κρασί γλυκό (μαυροδάφνη) -1 πιπεριά ψιλοκομμένη[...]
Πηγή: everythingcook.blogspot.grΥλικά σνίτσελ μοσχαρίσια: 1 κιλό αλάτι πιπέρι: φρεσκοτριμμένο πεκορίνο: 180 γρ., τριμμένο σε χοντρό τρίφτη γκούντα τριμμένη: 100 γρ. σκόρδο: 3 σκελίδες,[...]
Πηγή: icookgreek.comCASATIELLO (ΚΑΖΑΤΙΈΛΟ) ΑΛΜΥΡΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΨΩΜΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΠΟΛΙΤΑΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ Το καζατιέλο ( casatiello ) είναι ένα απο τα πιο χαρακτηριστικά πασχαλινά[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠριν χρόνια στο σπίτι της φίλης μου της Ελένης φάγαμε κάτι ανάλογο με το σημερινό μου φαγητό μόνο που ο κιμάς ήταν εμπλουτισμένος και με όσπρια. Αυτό είχε[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΣας έχει συμβεί να πρέπει να μαγειρέψετε κάτι λόγω ενοχών; Εμένα μου έτυχε τελευταία και όσο περνούσε ο καιρός και αυξάνονταν οι τύψεις, τόσο ανέβαλα την[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαλή σας μέρα! Τί κάνετε;; Ελπίζω να είστε καλά! Μπορώ να σας κάνω μια ερώτηση;; Εσείς επισκεφθήκατε τη χώρα των Μακαρονοφάγων εκεί... λίγο πιο πέρα από τη[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά σνίτσελ μοσχαρίσια: 1 κιλό αλάτι πιπέρι: φρεσκοτριμμένο πεκορίνο: 180 γρ., τριμμένο σε χοντρό τρίφτη γκούντα τριμμένη: 100 γρ. σκόρδο: 3 σκελίδες,[...]
Πηγή: icookgreek.comΌλοι συμφωνούν ότι η παστιτσάδα ήρθε στην Κέρκυρα με τους Βενετσιάνους αλλά η πραγματική ιστορία του φαγητού αυτού είναι άγνωστη στους πολλούς, ίσως[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά μπριζόλες γάλακτος: 4 λάδι: 6 κουταλιές της σούπας κρασί: 2/3 του φλιτζανιού του τσαγιού λευκό ξηρό σκόρδο: 2 σκελίδες λιωμένες πεκορίνο: 4 κουταλιές[...]
Πηγή: icookgreek.comΥΛΙΚΑ για 4 άτομα -4 σνίτσελ χοιρινά ή μοσχαρίσια -200 γρ. τριμμένη φρυγανιά -ξύσμα από 1 λεμόνι -50 γρ. πεκορίνο τριμμένο -50 γρ.κουκουνάρι -1 κλωναράκι[...]
Πηγή: everythingcook.blogspot.grΥλικά (4 μερίδες) : 1 κουταλιά συν 2 κουταλιές έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 1 μικρό κομμάτι ξηρή καυτερή πιπεριά λιωμένο 250 γρ. πανσέτα ή μπέικον 1 μικρό[...]
Πηγή: yumyum.gr