Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 23 συνταγές
Subscribe @ Kitchen Lab: Η λέξη «pinsa» φαίνεται πώς προέρχεται από τη λατινική λέξη «pinsere» που σημαίνει «τεντώνω» και πιθανότατα αναφέρεται στη διαδικασία[...]
Πηγή: syntages.matia.grΤο εβδομαδιαίο μενού από 18/11 έως 24/11, βασισμένο στη Μεσογειακή διατροφή, ώστε να πάψεις να αναρωτιέσαι τι θα μαγειρέψεις αύριο! Επιπλέον υπάρχουν[...]
Πηγή: misshealthyliving.grH βρώμη έχει μπει για τα καλά τα τελευταία χρόνια στην διατροφή μας. Οι ειδικοί τονίζουν και υπογραμμίζουν συνεχώς την θρεπτική της αξία και εξηγούν πώς αυτή[...]
Πηγή: toftiaxa.gr/search/label/Νόστιμες%20δημιουργίεςΚαλή σας μέρα!!! Εχθές ανακάλυψα ότι δεν φαινόταν πουθενά η προχθεσινή μου ανάρτηση... εκείνα τα αγαπημένα palmier με βούτυρο και καστανή ζάχαρη! Απορώ γιατί[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥΛΙΚΑ 2 κιλά χοιρινό μισό κιλό πατάτες μισό κιλό καρότα 250 γρ. μέλι 250 γρ. ζάχαρη γαρύφαλλο μουστάρδα αγγλική θυμάρι σκόρδο βούτυρο βερύκοκα [...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά 1,5 κλ. αρνί μπούτι 2-3 ντομάτες 2-3 κρεμμύδια 1 στικ κανέλλα Υλικά για την πάστα cury 1 κουτ. κάρδαμο 1 κουτ. κόλιανδρο 1/2 σκόρδο (κεφάλι) 1 κουτ.[...]
Πηγή: megatv.com/cookH βρώμη έχει μπει για τα καλά τα τελευταία χρόνια στην διατροφή μας. Οι ειδικοί τονίζουν και υπογραμμίζουν συνεχώς την θρεπτική της αξία και εξηγούν πώς αυτή[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΚαλή σας μέρα!!! Εχθές ανακάλυψα ότι δεν φαινόταν πουθενά η προχθεσινή μου ανάρτηση... εκείνα τα αγαπημένα palmier με βούτυρο και καστανή ζάχαρη! Απορώ γιατί[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΠρόκειται για μια Ιταλική νοστιμιά!Η πολέντα είναι ένα συνοδευτικό με βασικό συστατικό το καλαμποκάλευρο και υπάρχουν δυο τρόποι σερβιρίσματος.Ή σταματάμε στο[...]
Πηγή: olgascuisine.blogspot.grΠροβενσαλ ειναι ο συνδιασμος ελαιολαδου σκορδου,κρεμμυδιου,ντοματας και διαφορων μυρωδικων Μια ζεστη σαλατα ορεκτικο,η οποια συνοδευει τελεια τα κρεατικα[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΠροβενσαλ ειναι ο συνδιασμος ελαιολαδου σκορδου,κρεμμυδιου,ντοματας και διαφορων μυρωδικων Μια ζεστη σαλατα ορεκτικο,η οποια συνοδευει τελεια τα κρεατικα[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.gr2 κιλά ρολό μπούτι χοιρινό σε δίχτυ αλάτι πιπέρι ελαιόλαδο μερικά κλαδιά δεντρολίβανο, θυμάρι (χρησιμοποίησα ξερά) 4 κ.σ. βούτυρο 2 σκ. σκόρδο (χρησιμοποίησα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠερίσσεψε κιμάς από τη μακαρονάδα της προηγούμενης μέρας και αποφάσισα να δοκιμάσω να τα κάνω παπουτσάκια light. To αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό, άρα η συνταγή[...]
Πηγή: lookcooliageumata.blogspot.grSubscribe @ Kitchen Lab: Συνταγή: Σκηνοθεσία: Λεωνίδας Πελιβανίδης Production: Akis Petretzikis Ltd. **Sponsored by Melissa Video Editor: Μιχάλης Μπαρμπαρής[...]
Πηγή: syntages.matia.gr2 κ.σ. ελαιόλαδο 3 κρεμμύδια 2 καροτα 1 πρασο 1200 γρ μοσχάρι μπούτι κομμένο σε κύβους 1-2 στικ κανέλας 2 φύλλα δαφνης 1/4 κγ σπόρους κυμινου ή γλυκανισου 1/2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια το πρώτο επίσημο τραπέζι που έκανα στο σπίτι σε συγγενείς είχε προηγηθεί εκτενής έρευνα και αρκετοί πειραματισμοί. Ένα από τα φαγητά που κέρδισε τον[...]
Πηγή: sforsummer.wordpress.comΓια 10 μεγάλα μπιφτέκια χρειαζόμαστε: 1 κιλό κιμά γαλοπούλας 2 σκελίδες σκόρδο 1 κρεμμύδι 1 πιπεριά 2 καρότα 80 γραμμάρια βρώμη 2 κουταλιές της σούπας λάδι[...]
Πηγή: lookcooliageumata.blogspot.grSubscribe @ Kitchen Lab: Συνταγές επεισοδίου: Κουλούρια Θεσσαλονίκης Ολικής Άλεσης: Μοσχαρίσιο Συκώτι αλά Κρεμ: Κρουασάν Βουτύρου: Παρουσίαση: Άκης Πετρετζίκης[...]
Πηγή: syntages.matia.gr