Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 3 συνταγές
Mαρινάδα για μια bavette d’aloyau, ψημένη στη σχάρα saignante: Ιδιαίτερα η μπαβέτ είναι ένα πιο σκληρό αλλά γευστικό κομμάτι κρέας, που ζητάει τόσο το[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΗ Λίνα, ξέροντας το κώλυμα μου με τους πειραματισμούς, φρόντισε να με ενημερώσει για κάτι που διάβασε σε βιβλίο του Παρλιάρου "Μαθήματα γλυκιάς αλχημείας " Τα[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΕΛΙΚΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ: Πλένουμε και βράζουμε τα πορτοκάλια σε αρκετό νερό για 40 έως 60 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν. Μόλις κρυώσουν τα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr