Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 10 συνταγές
Από το «Etrusco», Κάτω Κορακιάνα, Κέρκυρα: Όταν ο σεφ Έκτορας Μποτρίνι υποσχέθηκε να μας δώσει μία από τις κλασικές συνταγές του για φιλέτο, ο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΈφτασαν στα χέρια μου δυο λαχταριστά πακέτα Μανιτάρια Κορινθίας και δεν μπορούσα να αποφασίσω τι φαγητό να πρωτοφτιάξω! Μετά από σκέψη αποφάσισα να κάνω μια[...]
Πηγή: lookcooliageumata.blogspot.grMαρινάδα για μια bavette d’aloyau, ψημένη στη σχάρα saignante: Ιδιαίτερα η μπαβέτ είναι ένα πιο σκληρό αλλά γευστικό κομμάτι κρέας, που ζητάει τόσο το[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο τζιγκόνιερ είναι μία από τις οικογενειακές συνταγές των Μποτρίνι. Διατηρεί τις μνήμες που φύλαξε από τον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο ο παππούς του Έκτορα. Εκείνη[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΛάδι «ενός άλλου κόσμου» για το μαρινάρισμα ενός rib-eye: Στο υγρό περιβάλλον του ελαιόλαδου, όταν τα εσπεριδοειδή συναντούν τα μπαχαρικά που ονομάζουμε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΈνα γνωστό πιάτο, με την πανταχού παρούσα στην ελληνική κουζίνα ντομάτα, μεταμορφώνεται σε νοστιμότατο, κρύο μεζέ, ο οποίος ταιριάζει με το πνεύμα μιας[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαλημέρα, καλημέρα!!! Η εβδομάδα της παράδοσης αυτή και σήμερα ταξιδεύουμε στην Κέρκυρα, το αγαπημένο μου νησί και απολαμβάνουμε ένα από τα παραδοσιακά πιάτα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλημέρα, καλημέρα!!! Η εβδομάδα της παράδοσης αυτή και σήμερα ταξιδεύουμε στην Κέρκυρα, το αγαπημένο μου νησί και απολαμβάνουμε ένα από τα παραδοσιακά πιάτα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜοιραστείτε το Facebook Twitter Google + Pinterest Το Mediterranean Cosmos σας προσκαλεί στο Food Festival, μια ξεχωριστή γιορτή γεύσεων, από τις 14[...]
Πηγή: foodtrails.grTρίο χοιρινού σουβλάκι με ντομάτα… να την πιεις στο ποτήρι Υλικά (για 1 σουβλάκι) 1 κομμάτι παντσέτα χοιρινή 1 κομμάτι ψαρονέφρι 1 κομμάτι χοιρινός[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr