τηγανια αγριογουρουνο | τιγανια | κολοκυθόπιτα γλυκιά βέφα | φασολια κοκκινα στο φουρνο | κριτσινια συνταγη δρισκας | μπιφτεκια λαχανικων δρισκας | ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ Η ΓΑΛΑΤΟΠΙΤΑ | τυροπιτακια με ζυμη κουρου αργυρω
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις λουκανικo ελιες μαυροδαφνη βασιλικος λαγος

Βρέθηκαν 8 συνταγές

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Μοσχαρίσιο φιλέτο με βούτυρο καφέ, σάλτσα με[...]

Από το «Etrusco», Κάτω Κορακιάνα, Κέρκυρα: Όταν ο σεφ Έκτορας Μποτρίνι υποσχέθηκε να μας δώσει μία από τις κλασικές συνταγές του για φιλέτο, ο[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami

Μακαρόνια με κιμά μανιταριών

Έφτασαν στα χέρια μου δυο λαχταριστά πακέτα Μανιτάρια Κορινθίας και δεν μπορούσα να αποφασίσω τι φαγητό να πρωτοφτιάξω! Μετά από σκέψη αποφάσισα να κάνω μια[...]

Πηγή: lookcooliageumata.blogspot.gr
Mαρινάδα για μια bavette d’aloyau από τον σεφ[...]

Mαρινάδα για μια bavette d’aloyau, ψημένη στη σχάρα saignante: Ιδιαίτερα η μπαβέτ είναι ένα πιο σκληρό αλλά γευστικό κομμάτι κρέας, που ζητάει τόσο το[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Zigonier από τον σεφ Έκτορα Μποτρίνι

Το τζιγκόνιερ είναι μία από τις οικογενειακές συνταγές των Μποτρίνι. Διατηρεί τις μνήμες που φύλαξε από τον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο ο παππούς του Έκτορα. Εκείνη[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Λάδι για το μαρινάρισμα ενός rib-eye vαπό τον[...]

Λάδι «ενός άλλου κόσμου» για το μαρινάρισμα ενός rib-eye: Στο υγρό περιβάλλον του ελαιόλαδου, όταν τα εσπεριδοειδή συναντούν τα μπαχαρικά που ονομάζουμε[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy