σοκολατοπιτα νηστισιμη με ξυδι | γιουβαρλακια μαμαλάκης | συνταγες με κοτοπουλο στηθος | φαγητο με βοδινο συνταγη | κουραμπιεδες με λαδι ακης | κρεατοσουπα με μοσχαρι ποντικι | κασεροπιτα με σοδα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις σουλτανινα φραουλα μπισκοτο

Βρέθηκαν 26 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Αγριογούρουνο με δαμάσκηνα στην κατσαρόλα

υλικά 1300 γρ. αγριογούρουνο γιά κατσαρόλα, σε μερίδες 12-14 ξερά δαμάσκηνα χωρίς κουκούτσι 300 ml μπράντυ, κονιάκ ή αρμανιάκ 300 γρ. μανιτάρια λευκά 3 κ.σ.[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Τι μπορεί να σου κάνει μια μπανάνα!

Πηγή: gr.news.yahoo.com Επιμέλεια κειμένου, διαμόρφωση, συνταγές: Φωτεινή Παλιεράκη Kαθηγητής στο CCNY μίλησε σε μια τάξη φυσιολόγων για τις μπανάνες. Είπε ότι[...]

Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr

γλυκόξινο κόκκινο λάχανο: ιδανικό συνοδευτικό[...]

Συχνά σε συνταγές με ψητά κρεατικά, αλλαντικά ή πουλερικά αναζητάμε ένα συνοδευτικό που να ξεφεύγει από την πεπατημένη της πατάτας, του ρυζιού ή των[...]

Πηγή: caruso.gr
Το τέλειο χοιρινό κότσι & το μυστικό της[...]

Το χοιρινό κότσι είναι ο κλασικός μεζές καλής μπύρας στις γερμανικές μπυραρίες, γνωστό ως schweinshaxe και ιδιαίτερα δημοφιλές και στα ελληνικά σπίτια ως[...]

Πηγή: caruso.gr
Ιδέες και Συνταγές για Μενού Χριστουγέννων[...]

Χρόνια πολλά και γευστικά σε όλες και σε όλους! Εδώ και δεκαπέντε μέρες πολύς κόσμος ψάχνει για γιορτινές συνταγές και έτσι λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα[...]

Πηγή: caruso.gr
Η τεχνική για τέλειο σπιτικό Ιταλικό Ριζότο σε[...]

Το ριζότο είναι σαφώς απ’ τα πιο δημοφιλή και πολύπλευρα Ιταλικά πιάτα παγκοσμίως. Κρεμώδες, χορταστικό, βουτυράτο, το ριζότο παντρεύεται με οποιοδήποτε[...]

Πηγή: caruso.gr
Μοριακή  Γαστρονομία

Καλή μέρα αγαπημένοι μου μπλογκογείτονες! Τί κάνετε; Ελπίζω, παρά το άκρως βροχερό και μουντό Σαββατοκύριακο να είστε καλά! Πάντως, όπως σας είπα κι εχθές εγώ[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Οι γιορτές πλησιάζουν κι ετοιμάζουμε τα δώρα[...]

Καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα!!! Κάτι περισσότερο από τρεις εβδομάδες έμειναν για τα Χριστούγεννα και οι προετοιμασίες άρχισαν ή πρέπει να αρχίσουν![...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Ζαλισμένο χοιρινό

Τις περασμένες δυο εβδομάδες, στη Νότια Ολλανδία, σημειώθηκε μια αισθητή αλλαγή. Ηλιοφάνεια και ζέστη. Σχεδόν όλος ο Απρίλιος ήταν γεμάτος ηλιόλουστες ημέρες[...]

Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr
”Sparoza” Μαυρομιχάλη 53 – Εξάρχεια

Μοιραστείτε το Facebook Twitter Google + Pinterest   Το φθινόπωρο μας βρίσκει στην γειτονιά των Εξαρχείων στην Αθήνα. Εκεί στην Μαυρομιχάλη 53 βρεθήκαμε στη[...]

Πηγή: foodtrails.gr
αυθεντικό οσομπούκο μιλανέζε με χρυσό κριθαράκι[...]

αυθεντικό οσομπούκο μιλανέζε με χρυσό κριθαράκι Έχετε βρεθεί σε τραπέζι που η κουβέντα φέρνει στο επίκεντρο το διάσημο πιάτο της Λομβαρδίας; Το οποίο βεβαίως,[...]

Πηγή: pandespani.com
F and W by Olivier Campanha

Το Σάββατο το βράδυ έκλεισα περιχαρής τραπέζι για να δοκιμάσω το μενού degustation του πολυακουσμένου και βραβευμένου F W by Olivier Campanha στο Κολωνάκι,[...]

Πηγή: foodjunkie.eu
Για το κρύο: μέλι, ξερά φρούτα και μυρωδικά

Μέλι, ξερά φρούτα και μυρωδικά για να γλυκάνετε τις παγερές χειμωνιάτικες μέρες και νύχτες... Photo: recipegreat.com Διαβάζοντας συνταγές του Μεσαίωνα για[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Οι γιορτές πλησιάζουν κι ετοιμάζουμε τα δώρα[...]

Καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα!!! Κάτι περισσότερο από τρεις εβδομάδες έμειναν για τα Χριστούγεννα και οι προετοιμασίες άρχισαν ή πρέπει να αρχίσουν![...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Ζαλισμένο χοιρινό

Τις περασμένες δυο εβδομάδες, στη Νότια Ολλανδία, σημειώθηκε μια αισθητή αλλαγή. Ηλιοφάνεια και ζέστη. Σχεδόν όλος ο Απρίλιος ήταν γεμάτος ηλιόλουστες ημέρες[...]

Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr
Ζελατίνη... όλα όσα θέλουμε να ξέρουμε!

Χρησιμοποιείτε ζελατίνη; Αν ναι... τότε διαβάστε... Η ζελατίνη είναι ένα πηκτικό μέσο, μια πηκτίνη που χρησιμοποιείται τόσο στη ζαχαροπλαστική όσο και στη[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Μοριακή  Γαστρονομία

Καλή μέρα αγαπημένοι μου μπλογκογείτονες! Τί κάνετε; Ελπίζω, παρά το άκρως βροχερό και μουντό Σαββατοκύριακο να είστε καλά! Πάντως, όπως σας είπα κι εχθές εγώ[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Κυδώνι πελτές

Κυδώνια! Τα χρυσά φρούτα του Φθινοπώρου που έχουν πολλές χρήσεις τόσο στη Ζαχαροπλαστική όσο και στη Μαγειρική.Πρωταγωνιστές στις κουζίνες της Ανατολής. Γλυκό[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
Τσιλαδιά , η πηχτή της Κρήτης

Πέρασαν και τα φετινά Χριστούγεννα… Χρόνια Πολλά σε όλους, και ιδιαίτερα στους Μανόληδες, στις Χρυσούλες, στους Χρήστους, στις Χριστίνες και στους[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
χαμ face/off: τα δύο πρόσωπα του ζαμπόν στο[...]

Eίτε σπιτικά φτιαγμένη είτε μερακλίδικα αγορασμένη, μια εξαιρετική πρώτη ύλη είναι πλεονέκτημα στην στρατηγική της κουζίνας καθώς με λίγη διάθεση[...]

Πηγή: pandespani.com

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy